Nolur bana bir akıl verin evden kaçıcam artık bıktım. Nolur okuyun yardım edin?

Ben artık bu evde yaşayamıcam nolur bana bir akıl verin. 21 yaşındayım annem babam ve benden 3 yaş büyük abim var. Onun ciddi anlamda ruh hastalığı olduğunu düşünüyorum ama annemlere söyleyince kızıyorlar ağzını topla diye. Saçma sapan sebeplerden kavga çıkarıyor ailemi bana karşı kışkırtıyor hep. Gelse ağzımı burnumu dağıtsa ve ben dayanamayıp bir gerizekalı desem suçlu ben oluyorum. Çok nadir beni haklı buldukları oluyor o zaman da çıldırıyor. Babam zaten bağırmak hakaret etmek için yer arıyor. Annem sürekli söyleniyor her şeyim batar oldu bu insanlara. Dayanamayıp ağlıyorum neden ağlıyorsun yaran mı var da gocunuyorsun diyorlar. Onlara göre benim bir derdim olamaz. Sürekli çirkin imalarda bulunuyorlar annemin bile bunu yapması zoruma gidiyor. Akşam 8de eve geliyorum geç kalmış oluyorum. Bir kere 9da geldim diye kıyamet koptu. İstanbul k. çekmecede yaşıyoruz. Ama abim isterse 12de isterse 3te geliyor hiç sorun olmuyor. Ve bu insanlar sosyalist insanlar. Uzun zamandır vasıfsız iş arıyorum ama ona bile kimse geri dönüş yapmıyor. Artık yıldım nolur biri bana yol göstersin. Resmen onların isteğine göre yaşıyorum kendi istediklerimi yapamıyorum ben de yaşımın tadını çıkarmak istiyorum arkadaşlarım gibi ama mümkün değil. İstediklerimi yaşayamadan ölcem diye çok korkuyorum ve her gece rüyamda görüyorum artık öldüğümü. Bu insanlara kendimi nasıl ifade edip de ikna ederim ya da kaçmam için bir fikir verin. sadece 3 tane kız arkadaşım var gayet de düzgün insanlar hepsi. 2si şehir dışında biri burada onun yanına gitsem çok mu büyük olay kopar diye de çekiniyorum. Anlatmak istediğim daha çok şey var ama bunu bile çoğunuz okumayacak...
Nolur bana bir akıl verin evden kaçıcam artık bıktım. Nolur okuyun yardım edin?