Ya 3 milyonum var yok mk 1 sene önceki 1.5 milyonluk evler olmuş 5 milyon zamanında 1 milyona merkez ankaradan veriyorlardı almadığım için kafamı duvarlara vuruyorum yok abi 8 kere görüştüm ciddi görüşmelerimdi tam alıyorum kredi çıkmıyor tam alıyorum adam batık, tam alıyorum adam vazgeçti, tam alıyorum ailem ordan alırsan hakkımı helal etmem, tam alıyorum başka müşteri daha fazla veriyor Bu ne mk 50 tane abartısız gezdim 4 senedir alamıyorum. birdaha asla düşünmiycem düşününce hep böyle oluyor. Lanet gelsin böyle hayata be.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Böyle olacağını kimse bilmiyordu ki herkes kaybetti
evet ya zamanında al diyip durdular dinlemedim kaldım ortada böyle. Kabak gibi kaldım aferim bana
Bizde aynı durumdayız ki sorma daha da artacak düzelmeyecek artık krediyi de ödeyemeceğiz
katılıyorum keşke o zaman alsaydık da burada sende olmasaydın bende. Zaten piyasa tepetaklak gidiyor.
Aslında en büyük hayalim dolar ile yurtdışından ev almak ama tek başıma yapamıyorum biri bana yardım etseydi çok güzel olurdu vatandaşlık alırdık giderdik
evet mantıklıda şimdi bilmediğin bir dille zor olur.
Dil önemli değil ben biliyorum zaten yanımda olana öğretirdim o evi aldıktan sonra orada hiç çalışmasada olur ben herşeyi yapardım zaten
evet mantıklı aslında.
Çözüm çok basit ama sadık birini bulmak çok zor keşke biri olsaydı inşallah bulurum
Bazen bu işlerde gözü karartmak gerekiyor. Çok düşününce hiçbir sey alınamıyor
kanka pirim yapan bir yerden al bari son şansını kullan da paran rezil olmasın.
selam ev almak istiyorsanız yardımcı olabilirim tabiki fiyatlar her şey olarak çok pahalı.. bir iş var yapın 6 ay sonra paranız yerinde duracak ve evinizi almış olacaksiniz.. ama 6 ay içinde eviniz olur.
ne işi
Nerde yasiyosunuz bilmiyorum. bi mutahit var Arsa alıyor arsa alırken sadece nakit lazım oluyor.. yapıldığında bı daire verir.. paranizida geri alırsınız.. ben öyle iki ev aldım Ankara dan aldım.. kaç defa girerseniz ona göre ev sayınız fazla olur..
Arsa sahibiyle anlaşıp daire karşılığı qnlassalar 6 daire veriyor.. ama arsayı peşin aldığında daire vermeden uyguna almış oluyor.. yapıldığında daire verir size oda karlı çıkmış oluyor sizde.. Anladin
O parayla başka yerden şehirden ev a, l kirasını al , beklemeyle paran eriyor sadece
ama Ankara'ya alıştım zaten diğer yerlerde daha pahalı İstanbul gibi.
İstanbul pahalı zaten iç Anadolu olabilir amaç evinin olması kiraya ver
asgari ücretle kirada turanlar napsın
e zaten bende ankaranın en lanet yerlerinden bitanesinde yaşıyorum paramla alamıyorum çok saçma.
neresi ankaranın en lanet yeri
full afgan dolu
karşyakanın o tarafmı :D
yani o taraflar
komşu çıkarmışız ahaha :D
Ne kadar bir bütçe sahibisin
Ortanın bir üstü
O ne demek
durumum yani
Seni bulacam zaten bende bütçeni söylersen ya da biz beyin okuyoruz saçma sapan sorular soruyorursunuz yeminle
kardeşim manyak mısın söyledim bütçemi soruda. Beğenemediysen defol git çatıyorum yemin ederim ya. Niyeyse bende mal çekme kuvveti var çekiyorum.
Mal niye mi sensin Türkçe de ortanın üstünü gösteren bir sayısal değer yok orta ne mesala 500 bin 1 milyar TL ben Ortanın üstü diyince ne anlayacağım
Ben durumumdan bahsettim orta var düşük var yüksek var bende ortanın bir üstü dedim sayısal veriyi belli ettim sorumda. Okusan anlardın.
Hehe 1 milyon var 3 milyon yaparsın TL bırakma