Evden bıktım artık?

Babam Yok annem ben abim varız ikisi de çalışıyor ben yeni mezun oldum iş bakıyorum çoğunlukla evdeyim kpss sınavına girmeyi düşünüyorum ona çalışıyorum evi toplar yemek yaparım ama sürekli malzeme olmuyor annem para vermiyor abimin düğünü olucak birikim yapcaz sadece pazar günleri evde yemek yerler Öbür türlü iksiide de iş yerinde yemek yiyorlar yemek söyleyim dedim anneme karnım çok aç kahvaltı yapcam evde domates yok peynir yok zeytin yok biberler var ekmek var salça var kahvaltıyı geçtim yemek? Ne yapicam ki yağda biber kazartayim diyorum annem kızartma yapma yağ az diyor eve de malzeme zerre almıyorlar beni düşünen yok çalışayım diyorum çalışma sınava çalış beni utandırma diyor annem kitap lazım diyorum 2. el al diyor 2. el alıyorum pahalı diyor eski kitaplarımın arkasına yazıp çözüyorum deftere soru yazıp çözüyorum

Güncellemeler
10 ay
Annem sürekli millete göre harekt ediyor komşunun kızı da ilk ve acil yardım okumuş atanmış özel hastaneler yok pek sehrimde kpss çalışıyorum zaten ama annem çalışmama izin vermiyor sürekli başkalarıyla kiyasliyor beni
Evden bıktım artık?