Delinin birinin ortaya attığı bir yarı sürüngen ırk. Sözde başka bir galaksiden gelerek dünyayı ele geçirmişler, insan kılığına girebilme ve insanların zihinlerini kontrol edebilme gibi ütopik güçleri var, yer altında yaşadıkları iddia edilir, dünyayı yöneten önemli ülkelerin ve bu ülkeyi yöneten kişilerin insan kılığına girmiş birer yarı sürüngen kertenkele ırkından yani reptilyan olduğu iddia edilir. Komik geliyor okudukça ama epey geniş bir kitle topluyor bu komplo teorisi. 😄
Halüsinasyon veya varsanı, bir duyu organını uyaran hiçbir nesne veya uyarıcı olmaksızın, kişinin sadece kendisinin duyabildiği, görebildiği, dokunabildiği ve koklayabildiği, gerçek olmayan duyuların algılanmasına veya sanıların alınmasına verilen isimdir.
Sen benim ne yazdigini okumadan cevap veriyorsun gibi geliyor 😂 halüsinasyon gormus olabilir ok. Ama sonrasinda kaybolmus olmasi ve maske takiyor olmasini merak ettim diyorum saka misin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Maalesef üzücü bir olay
videoyu izledim de kadın çok küfrediyor diye hep biplemişler bişey anlaşılmıyo
bi de nerede gördüğünü de göstermiyo mesela şu adam uzaylı diye gösterse birini belki dalcaklar curcuna çıkcak
Valla bende tr dub izledim cok merak ettim maske falan takili sonradan kaybolmasi falan bulunmusmu sonradan ne olmus acaba diye
Reptilyan görmüştür panik yok reptilyanlar içimizde hatta onlar dünyayı yönetiyorlar yutupta izledim ve buna inandım. 👀
Oney ki
Delinin birinin ortaya attığı bir yarı sürüngen ırk. Sözde başka bir galaksiden gelerek dünyayı ele geçirmişler, insan kılığına girebilme ve insanların zihinlerini kontrol edebilme gibi ütopik güçleri var, yer altında yaşadıkları iddia edilir, dünyayı yöneten önemli ülkelerin ve bu ülkeyi yöneten kişilerin insan kılığına girmiş birer yarı sürüngen kertenkele ırkından yani reptilyan olduğu iddia edilir. Komik geliyor okudukça ama epey geniş bir kitle topluyor bu komplo teorisi. 😄
Hmm Şu an anladim biraz buyuk ihtimalle bu dedigin olayla alakali bi durum bu ablanin ki
Olayın ne olduğu hakkında bilgim yok ama muhtemelen abla gördüğünü yanlış yorumluyordur. 😄
Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Hangi havayolu şirketi acaba? ;-)
Uzak kalktıktan sonra mı önce mi
Kaltiktan sonra hatta sonra inis yapip indirmisler kadini
Psikolojik sorunludur büyük ihtimalle
Histeri yaşamıştır. Delidir de geç
Ama cok konusuluyor ayrica kadinin yuzude maske gercekci maskeler oluyor ya
Yahu hocam Amerika burası. Deliden bol bir şey yok. Video çekip popüler olmaya çalışan bir Karen işte.
Cok merak ettim olayin gercek yuzu ne neden sonradan kayboldu yuzundeki maske mi gercekten acaba
Hala gerçek yüzü diyor ya. He canım he o kadar yüksekte görmüştür birilerini.
Hayir birilerini gormesinide birak neden kayboldu sonra ama tamam onu uydurdu yanildi falan maske neden takiyor ne sacma olay
Halüsinasyon veya varsanı, bir duyu organını uyaran hiçbir nesne veya uyarıcı olmaksızın, kişinin sadece kendisinin duyabildiği, görebildiği, dokunabildiği ve koklayabildiği, gerçek olmayan duyuların algılanmasına veya sanıların alınmasına verilen isimdir.
Sen benim ne yazdigini okumadan cevap veriyorsun gibi geliyor 😂 halüsinasyon gormus olabilir ok. Ama sonrasinda kaybolmus olmasi ve maske takiyor olmasini merak ettim diyorum saka misin
Kadın deliiiiiiiiii.
Bak tkrar diyeyim. DELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :D
Ya tamam deli no problem niye kayboldu bu kariiiiiii niyeee
Kadın deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D
Hayir kacirildi iste uzaylilar kacirdi sus
İnanmazsın ama kadın valla deliiiiiii :D
Kadinin tanidigi oldugunu falan dusunucem artik deli falan degil ucakta uzayli gordu sonrada uzaylilar kacirdi maskeyide onlardan kactigi ve taninmamak icin takiyordu
İnanki ciddden kadın deliiiiiiiiiiiiiiiiii
tamam deli
Oh be. Valla daha ne kadar diyeceim diye merak ediyordum😂😂
Sadomazo bunlar sadomazo
işin garip tarafı neymiş
Kadın hasta muhtemelen..
Anlamadım
Eee sonra