Bodrum'da, kızı da yanındayken kaza geçirmiş e sıkışmış araçta. Ay üzüldüm ya adam bir ömürde neler yaşadı :(

Bodrum'da, kızı da yanındayken kaza geçirmiş e sıkışmış araçta. Ay üzüldüm ya adam bir ömürde neler yaşadı :(
Çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun olumsuz yönde yorum yapan insanların gerçekten vicdanları yok merhametsiz insanlar İnşallah bir şey olmaz Amin insan biraz olsun empati yapar aynı şey sizin başınıza da gelebilir etme bulma dünyası böyle insanları Allah bildiği gibi yapsın
İbrahim Tatlıses’in sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama Polat Yağcı’dan geldi. Hürriyet’e konuşan Yağcı, ‘ Otomobilden herkesi çıkardılar... Herkesin durumu iyi... Kızı Elif Ada arabada değildi.. İbrahim Bey’in de durumu iyi tedbir amaçlı hastaneye götürülebilir” ifadelerini kullandı. Öldürmeyen Allah öldürmüyor
Arkadaşım ben zabıtaya uyuzz oldum geçen hafta merdin de Urfa da 30 40 kişi öldü kimse branda çekmedi görüntü alınmasın diye burada zabıta sanki goreviymis gibi branda çekiyor onun ne özelliği var ki branda çekilmiyor bence zabıtalar görevden alınmalı o herifte acilen ölmeli
Az önce gördüm haberlerde izledim. Orada birisi ben bitmeden bitmez diyordu Tatlıses ise doğrusunu söyledi. ALLAH bitti demeden bitmez... İnsanı ölümden eceli korur.
Cevap
100Cevap
Geçmiş olsun
Derya Tuna mıydı eski eşi onun? Bacaklarından vurdurmuş söylentisi vardı, gercek miydi o? Bi de Asena vardı , ortalardan kayboldu hani tehdit ediliyordu bi ara diye söylentiler vardı? Bir ömüre neler sığar? Düsünmek lazım.
ordaki yol zaten çok tehlikeli birde bugün yağmur yağdı yol baya kaygandı kamyon şoförü kontrolü kaybedip karşı. şeride geçip çarpıyor ikiside uçuruma yuvarlanıyorlar neyseki çok yüksek uçurum yok orada hemen müdahale edilebildi
İyi olmuş yaptıklarının cezasını çekiyor nereden geldiğini unutmamalı milletin karısına kızına yavşarken sapıklık yaparken iyiydi tövbe etmiştir umarım
Benim buyuk dayimda böyle başina mermer düstü kayadan yuvarlandı araba çarpti is kazasi gecirdi. Ustüne demir düstü 9 canli mubarek
Adam Azraile karşı savaş başlatmış, beyaz ışık elektrik sıkıntısı yaşıyor sanırım flaş tam patlamıyor
Geçmiş sun diyelim kötü konuşanlara da bir şey demek istiyorum yaomayin sizinde başınıza gelebilir bu durumdan konuşmayın geçmiş olsun deyin
Zamanı gelmeden gönderilmeye çalışılan bir sanatçı büyüğümüz. Nefret kusulması gereken biri değil...
Geberir umarım ırkçı mahlukat bu vatanın et kemik olmuş insanlarını bölmeye calisiyordu
Çok canlar yaktı, yakıyor da.. ölüm kolay değil ona çekeceği var
Geçmiş olsun. Kimisi bu adamı pek sevmese de müzik anlamında bu ülkede sayılacak 5 kişiden biri bence. Allah vergisi sesi var.
Polat Alemdar değil İbrahim Tatlıses bundan sonra
Çaycı Hüseyin'in ters versiyonu gibi bir şey
Yaşattıklarını yaşıyordur üzülmedim. Birilerine kurşun sıkıp şiddet uygulamak yanına kalmıyormuş Allahinda sopası varmış demekki.
Allah hiç bir insana kaza bela vermesin ve fakat bu şahsında kime ne çektirdiği önemli. Karma” diye bişey var buluyır insanı. Geçmiş olsun
Çok kişinin canını yaktı, hem bu dünyada çekiyor, hem öldükten sonra çekecek. Lanetli kul, kafasına keleş mermisi yiyip ölmeyen dünyadaki tek insan.
Tek değil
Adam ölümsüzlüğü buldu trafik kazası bir şey yapmaz yarın 20 yasında birisiyle evlenir birde çocuk ohh misss
Eee kadınları zamanında az ezmedi bu hıyar ezmesi
Allah cezasını veriyor
Allah veriyor bunları arkadaşlar kim bilir neyin imtihanı
Geçmiş olsun
Hak ettiği şeyleri yaşayan biri için mi üzülüyorsun?
Rabbim ahini aldiklarinin acisini yavas yavas çıkartıyor
Az bile yaşıyor o kadar yedği haltlar yanına mı kalacak dah bunun cehennemi var
ilahiadalet herzaman tecelli eder ki. bilir hangi masum kizin ahini aldı
hayatta kaldigina dua etsin yaptiklarindan sonra
halk tarafindan cok fazla abartilan bulundugu konumu haketmeyen layik olmayan sans eseri allah vergisi sesi yuzunden haketmedigi layik olmadigi yerlerde olan bir unlu daha ne sesi ne oyunculugu ne de programlari ilgimi cekmiyor bos degersiz biri
Ben bile normal görüyorum adamda rahat karşılamıştır..
Nedense bu adama Üzülesim gelmiyor
Kamyon şoförüne neoldu acaba
Hiç üzülmedim bir verdiği zararlarım acısı çıkıyordur.
Bu adamın başına ne geliyorsa arabada geliyor geçmiş olsun ne diyelim sonu arabada olmaz
Gelmeyen kalmadı dediğiniz iki kaza geçirdi altı üstü
ibo 2-azrail 0
Ama azrail 1 gol atarsa oyun biter
Durup kendini sorgulaması lazım artık, kaçıncıya ölümden dönüyor. Ucuncu de taklaya geliverir.
Sevenine saygılar ama karakter olarak sevmem, geçmiş olsun
Adam 9 canli cikti ya. Beyninden kursun yedi trafik kazasi gecirdi hâlâ yasiyor.
Bir ömürde kimlere ne pislikler yaptı ama bu dünyada da çekmeden gitmeyecek işte
Ne demişler. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..
Kötüye bir şey olmadığının ispatı bu adam. Süper Mario'nun bu kadar canı yoktu.
Adam kurşuna kafa attı şimdi de uçurumda dans ediyor demek ecel gelmemiş göreceği varmış.
bunun yesilcam filmlerinde cektigi dram ve eziyet gercek oldu :D
Umarım bu seferde ölmez, yaşattığı bütün acıları ölmeden yaşamasını isterim.
Yanlış anlaşılmasın üzücü ama oda kaç tane kadının canını yaktı, belki suikasttır.
Kimseyi yargılamak bana düşmez ama yaptıklarının cezasını sanırım bu dünyada çekiyor ölmeyerek.
Bir şey olmaz bea.
Tımarla parası var alsın kendine jet havadan gitsin
Eee, geçmişte yaşattıkları bir bir çıkıyor. Müstehak olmuş, bir gram üzülmedim.
Çekirgenin hikayesine benzedi bu da çekirge bir zıplar bir şey olmaz iki zıplar bir şey olmaz üçüncü de ölür.
adam nazara geliyor mıknatıs gibi çekiyor
bırakın uln adamın yakasınıı adam büyü yapıyorlar bana diyordu
Kadın düşmanı kansız herifin teki. Beni hiç ilgilendirmiyor başına gelenler.
Topuğuna sıktığı kadınların ahı çıkıyor herhalde çok can yaktı diyorlar
Allah korumuş nazar değiyor
E herkes aklını başına alacak artık allah ikaz veriyor demek ki
Yaptıklarının bedelini ödüyor yaradan böyle bırakmaz kolay kolay
Bir arkadaştan duydum, üzüldüm yalan yok bayağı severim Tatlıses'i. İyiymiş neyse ki.
Ne kadar yanlışları hataları olsada kaza geçiren bir insanı kotulemeniz doğru değil günahı sevabı yaptıkları kendisinin
Valla bu adamın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi yazık Allah şifa versin
Herkes gebersin ölsün yazmış hiç mi utanmaniz yok sizin karşınızdaki insan ! Terbiyesizler!
Haberlerde hiç kamyon şoförünün durumuna deginmiyorlar yazık yaaa...
benim anlamadığım neden çarşaflarla gizli saklı halde ambulansa bindirilmiş hem de yürüyerek !!!
Gebersin artık yeter ya gündemi meşgul ediyor bosuna
uzuldun mu? bunu bi kadindan duymak daha kotu cidden sizin yerinize ben utandim. basina gelmeyen kalmadi cunku karma denen bir sey var :d
Hayatı insanları tehdit etmek, kadın dövmek, vurdurtmakla geçen bir herif. Zerre acımıyorum.
Büyük geçmiş olsun, sanatını seviyorum. Değerli bir sanatçı..
resmen azraile kafa tutuyo gibi demek ki görecek ömrü varmış daha Allah beterinden saklasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?