Minicik bir canın erosun katilinden bahsediyorum. Onu polisler ve yasalar dahil kimse korumasın.

Minicik bir canın erosun katilinden bahsediyorum. Onu polisler ve yasalar dahil kimse korumasın.
Bir olay neticesinde değil, her zaman cezaların caydırıcı olması lazım. Maalesef bizde sosyal medya etkisi kadar oluyor ve sonra bitiyor. Hukuk sistemimiz guguk olmuş artık, kanun maddeleri hep giden gitti, bari geri kalanı topluma kazandıralım mantığında işliyor.
Bunu kazandırmasakta olur..
İşliyor mu :D böyle sisteme tüküreyim ben..
Ricalar 💫
Hapse atılır unutulur gider allasen neler unutulmadı ki
Sosyal medyada baya kuruluyorlar adama :D unutulmasın ya zaten hapse gidiyorsa müebbeti olan biri boğazlasın 🥲
Amin amin amin
Şöyle iyi de bir dayak 👌🏼
Önümde dayak atarlarsa kargaşada bende geçiririm :))
Bilensinler valla onun kediyi öldürdüğü gibi öldürsünler
Serbest kalmış ne hapsi medyayı takip edin biraz geziyor orada burada bu cani belkide yurdışına kaçmıştır bu şeytan
Cevap
2Cevap
Umarım ölür.. hayvanlara kim zarar veriyorsa yaşamaya hakkı yok gözümde
umarım öldürülür fakat ölmeyi bile hak etmiyor
Kuru kuru öldürmek yok her gün dayak atacan buna bütün kemiklerini kıracaksin heryerini mosmor edip kanını akitacan bunun sonrada kafasını kesecen bu bile az kalır bu ibmneye
Bana bir özelden yazar mısın
neden ki.
Ne neden ki
neden oldurulsun ki. bir kediyle bir insanin cani bir mi sence? rehabilite edilebilir mesela
Bu adamın canının varya kedinin canının %1 i kadar değeri yok gözümde. Hayvanı nasıl öldürdüğünü izle yüreğin dayanıyorsa tek kelime edemem sana.. tedavi olması gerekiyorsa tedavi olsaydı kedi dahil kimsenin başına bela olmasaydı ruh hastası
Ne ocsun. Senin gibiler tüm canlılardan değersiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar