Çok net bir soru. Sırf merak. Neden der iseniz toplumun bu halde olması cahillik alameti ve en azından birileri cahil olduğunu kabul ederse ümit edeceğim ki düzelme ihtimali var 🤣🤣🤣
Euro 30 ooooooh diyorum
Çok net bir soru. Sırf merak. Neden der iseniz toplumun bu halde olması cahillik alameti ve en azından birileri cahil olduğunu kabul ederse ümit edeceğim ki düzelme ihtimali var 🤣🤣🤣
Euro 30 ooooooh diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ohhhhh mübah bu millete oy veren kesime bakınız örnek olarak
Tabikiii
Ama ben kılıçtaroğlunu da seçmedim. Oy vermedim 🤣👍
Oda bir tercih saygı duyarım
Bende duyuyorum inanki ve bu yorumunuz çok hoştu
Öyle olmalı herkese her şekilde saygı duymamız lazım insanları yargılamak çözüm değil dinlemek lazım
Benim kayb ettiğim nokta orada. Misal devletin bu durumda olmasını isteyen hiç kimseye saygı duyamıyorum.. ne tavsiye edersiniz
Ne yazık ki susmak zorunda herkes ama iyi olsun istiyoruz kaybetmeye de devam edeceğiz yönetimsel sorunlar ekonomik şartlar her şey ortada birlikten kuvvet doğar fakat birlik olmak gibi bir şey yok itiraz etmiyoruz hiç birşeye paşa paşa ödüyoruz herşeyi yani önce aklımızı bir sorgulayalim akılsız mi cahil miyiz?
İnanılmaz şeyler oluyor artık ülkede erkek halimizle biz bile sokakta rahat edemiyoruz
Aynen öyle. Kör cahilleriz maalesef
Sonumuz hayırlı olsun artık ne diyelim.
... amin
bir ilber ortaylı olmamakta bilgi birikimi var sorgularım araştırım okurum. her söylenilene inanmam.
Helal sana adamım
Bakalım ne kadar ümit var
cahil bir toplumda yaşamak zorunda bırakılmak gibi cezamız var maalesef.
Çok yoğun bir şekilde depresyona giresim ve çıkmayasım var ama allahtan bi 3 sene sonra yurt dışı eğer yaşarsam
3 sene sayılı zaman cabuk gecer. evlenip gideceksin ne olacak neden 3 yıl?
Yok 2 kızım var küçükler. Seçim hakkını onlara vermek istiyorum. Kızım 7 yaşında büyük diğeri 4 3 sene sonra istek üzerine gideceğim. O zaman diliminde neler yapamadığımızı açıklayarak.
Almanyada doğup büyüdüm evlendim geldim vatanımı istediğim için olanlar bunlar. Boşandım 3 sene babası ile dengeli bir düzen olacak sonradan seçecekler
seceneğin olması cok güzel insan deger bilindiği topraklar Ülkemi seviyorum yönetimi tasvip etmiyorum sadece. baba icin kolay olmayacak
Öyle ama onunda seçimi başka türlüydü. Çocukların kişisel hakkına riayet etmek zorundayım... bir anne olarak hele ki tek başına büyütüyor isem öncelik ve hayat konusunda onlara önderlik etmek zorundayım. Herkes bazen kötünün iyisini seçmek durumunda kalıyor. Ve benim evlatlarım çok şükür ki seçme haklarına sahip. Onların kararı yinede. Ben her türlü yanlarındayım
bilgili anne boyle bizimki terlikle terbiye etti. oldugu kadar artık. en mantıklısı oda yolunu secmiş sende çocuklarına secenek sunabiliyorsun ne mutlu çocuklarına güzel bir annesin tebrikler..
Çok teşekkürler güzel sözleriniz için
iyi 2 birey yetiştirme gorevin var kolay değil yükümlüğün agır bekar olarak empati yapıyorum. ülkesine dünya faydası olur.
Terliğe rağmen bu denli empati kurabiliyor iseniz me mutlu size ki sizde değerli bir insansınız
teşekkürler hanımefendi iyi görüşleriniz icin tek basına kolay değil ailen Almanya sanırım destek olmadan Türkiye 2 çocuk kalmak kolay değil destekçin vardır. umarım. terlik büyüdük kitapla geliştik.
Destekcim kendi işim almanyada. Aile var ablam gil çok şükür. Kitaplara sarılmanız çok iyi olmuş. Insan isterse nasıl olacağını kendi seçer. Sizde bir örneksiniz
Teşekkürler hanimefendi takip gonderme sansiniz var mi? Konusuruz saygilar.
Olur