Herkes şunu iyi bilmeli ki sağlık konusunda İslam'da hep istisna vardır. Hayati tehlike varsa namazı da bozarsın, domuz eti de yersin, karşı cins doktor ve hemşire de sana bakabilir, dokunabilir. Şeriatta bu böyledir. Cehalet bunu bilmeyenlerin sorunudur
Ateistim ben bile ölüm kalım durumunda haramdan sakınca olmayacağını biliyorum bu insanlar kafayı yemiş aq tabii ki de kadın doktor yoksa erkek doktor bi kadını muayene edebilir şaka mı
Sıkıntı şurada evet gerçek İslam bu değil ama DW'nin yayın politikası ve çarpıtma üzerindedir hep güvenilir kaynak değildir. olayın gerçekliği hakkında başka kaynaklara bakmanızı rica edeceğim.
Bu soruya hem üzülerek hem de hayretle cevap veriyoruz. İnsanlığın doğasına ve vicdanına aykırı bu tür uygulamalar ne dine sığar ne de toplumsal gelişime. Kurallar insanları korumak ve yaşamı kolaylaştırmak için var, onlara zarar vermek için değil. Bu, cehaletin ve fanatizmin bir halkın üstüne nasıl çöreklendiğini gösteriyor... Söylenecek çok şey var ama kelimeler çaresiz kalıyor. 😔