Merhaba ailemin hakkında konuşmak istiyorum?

Merhaba herkese ben 1 ay sonra 20 yaşına gireceğim yıl olarak girdim evet ama ay olarak daha girmedim 3 kere üniversite sınavına girdim 1ini kazanamadım 1ini kazandım ailem uzak diye göndermedi şimdi ise sınav sonuçlarını dört gözle bekliyoruz benim annem hep bana şiddet meyillidir inanmayacaksınız ama ben bir meyve suyu için dayak yedim ve bayılmamak için kendimi zor tuttum ondan sonra okuldan eve giderken ıslandım şemsiyeyi almadım diye şemsiyeyle elimin kemiklerini kırdı 2 hafta önce ise memleketteyken erkek kardeşimin yüzünden beni dövdü evet siniyle koluma vurdu sol kolum mosmordu daha yeni iyileşiyor başka kız kardeşimin altı pislenmişti annemde aşağıda halı yıkıyordu hortumun başlığını çıkarttım diye hemen kapıdan içeriye girer girmez geldi eliyle saçımı tutup savurdu ayağıyla kafamı ezdi dün babam ve erkek kardeşim dışarı çıktı yine kadınlar evdeydi akşam eve geldiler yine dışarı çıktılar o zaman da annem geldi uyandırdı anneme dedim ki oğlunuza bir laf edemiyorsunuz gece geliyor bir şey demiyorsunuz ama ben hep evdeyim dedim erkekler gelince hemen yattım yemek yerkene de annem dedi babam onun neyiymiş ne karışıyormuş anası mı babası mı dedi onu bir elime alırsam çok kötü yapacağım dedi ilk gelen kişiye vereceğim dedi bundan önce de ise annem erkek arkadaşın olursa seni oklavayla çok pis döverim dışarı çıkamaz hale gelirsin dedi ailem beni ve erkek kardeşim arasında ayrım yapmıyor mu babam ve annem erkek kardeşime daha bir kere bile vurmadılar kardeşim küçük sigara içiyor bir şey demiyorlar babam ise evlenene kadar iyice döv başına çök diyor ben ne yapacağım bilmiyorum intihar etmeyi düşündüm ve halede düşünüyorum

Merhaba ailemin hakkında konuşmak istiyorum?