Arkadaşlar haftaya sevgilimin ailesi tanışmaya gelecek bende bu kombini giymeyi düşünüyorum ama boyum kısa olduğu için topuklu ayakkabı giymem gerekiyor evde topuklu giymem abes mi olur napmalıyım yardımcı olun lütfen?
Merhabalar ben 19 yaşında üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim seneye bitiyor üniversitem 2.5 yıllık ilişkim var sevgilim 24 yaşında uzman cavuş Erkek arkadasimin ailesi ve akrabaları ilk günden itibaren biliyor ve sürekli iletişim halindeyiz Biz nişan istiyoruz aile arasında da olsa söz olsun istiyoruz Bende daha fazla ailemden saklamak istemiyorum bu konuyu Aslında ilişkimizin 2. Ayında annemle konuşmuştum bu konuyu o zamanlar lise son siniftim kabul etmemişti ve daha abin var bekar demişti (abim 16 yas büyük benden) fakat annemle bu konuşmamızın üzerinden 2 yıl geçti 1 yıl mezuna kaldım ve şükür kazandım üniversite. Ben üniversiteyi bırakıp evleneyim diye kesinlikle düşünmüyorum sadece nişan olsun Ben yine okuluma devam edeceğim zaten seneye bitiyor ve herkesde olduğu gibi 1 yıl nişanlı kalmış olacağım üniversitemin bittiği yaz da evlenebiliriz. Ben bu düşüncelerimi ailemle nasil paylaşabilirim nasıl ikna edebilirim? Çok katı ve sert Bi aile yapım var tek başıma kolay kolay Bi yere göndermezler bile. söylediğim an kötü laflar işitebilirim ve telefonum dahi elimden alabilirler. Fakat artık her şeyi göze alabilirim çünkü herkes bu yollardan geçti diye düşünüyorum ama daha önceden söyleyeniniz ve ikna etme sürecini paylaşarak bana yardımcı olursanız çok sevinirim🙏 Önümüzde ki bu engellerin kalkması için bana dua edermisiniz lütfen Çok katı ve sert Bi aile yapım var tek başıma kolay kolay Bi yere göndermezler bile. söylediğim an kötü laflar işitebilirim ve telefonum dahi elimden alabilirler. Fakat artık her şeyi göze alabilirim çünkü herkes bu yollardan geçti diye düşünüyorum
Bacağın kızı var gibi duruyor. Kombin pantalonla hiç hoş olmamış onun yerine A kesim ya kloş dizaltı siyah krep kumaş etek çok hoş olur. Gömlek çok güzel Evde ayakkabı saçma olur çok şık topuklu terlikler var onları tercih edebilirsin.
iyice kısa göstermiş, pantolon uzun ve bol, üstünteki bol kilolu gözüküyorsun diz hizanda vücdunu saran güzel bir elbise giy birde topuklu yap, saçlarını topuz yap endamına hayran kalsınlar..