Benim günüm biraz sıkıcı geçti genel olarak evdeydim bir ara parka gidip temiz hava almak ve biraz da sigara içip takılmak için. şimdi de öyle esorulara bakıyorum kahve içiyorum ve şarkı dinliyorum iyi geceler.
Her günüm eve kapalı geçiyor senelerdir hiç evden dışarı çıkamıyorum çok bunaldım keşke bende böyle çayırda çimende deniz kenarında sahilde falan oturup vakit geçirebilsem temiz havayı hissedebilsem
Çoğu insana saçma anlamsız geliyor ama benim dışarı çıkma korkum var maalesef evden dışarı çıkamıyorum hem de senelerdir hep eve kapalı yaşıyorum ama bundan daha kötü olan şey utangaçlık ve çekingenlik zaten dışarı çıkma korkusu sonradan oluştu çocukluğumdan beri hayatımı olumsuz etkileyen şey utangaçlık ve maalesef hiç aşamadım yaşım ilerledikçe daha da arttı gençliğimi hep eve kapalı yaşadım
Bence asıl sorunum psikolojik değil utangaçlığım ve kaygılarım zamanla ilerleyip korku oluşturmuş olabilir dışarı çıkma korkusu falan zaten senelerdir evden dışarı çıkmıyorum hep evdeyim gençliğimi hep eve kapalı yaşadım ama aslında herşeyin temeli çocukluktan gelen utangaçlık bu yaşıma kadar bunu aşamadım utangaçlık hayatımı her yönden olumsuz etkiledi etkilemeye de devam utangaçlık sanki kişiliğimin bir parçası gibi bunu kontrol edemiyorum istesemde değişemiyorum yaşım ilerledikçe daha da utangaç oldum bir de içe dönük sessiz bir yapım var bunların hepsi bende birleşmiş hiç sosyalleşemedim