Güncellemeler
+1 yıl
ee
Güncellemeler
+1 yıl
İki arkadaş, siz şaka mısınız. Üsküdarda gezecek yer yok nedir ☹️☹️☹️ koruları, tepeleri, kaleleri, kuleleri, kasırlar, saraylar, Kuzguncuğu, Beylerbeyi, Kulelesi, Salacağı, Çamlıcası, Kız kulesi, Sahilleri, Kafeler çengelköyü, say say bitmez bu kategorilere girecek yerler. Avm seviyorsanız ondan da bol bir şey yok. siz ne yaşıyorsunuz ya iki kişi 😂bunlar gibi düşünen başka kaç kişi çıkar mı acaba
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu sıralar mutfaktan dışarı adım atamıyorum. Lütfen benim yerime de gezin signorina. 😅
ben de bugün çıktım işte, bayadır çıkmyordm
Darısı başıma mı diyeyim bilemedim signorina 😅 umarım güzel vakit geçirmişsinizdir. 🙏🏻😊
teşekkürler, aynen darısı başına :) hangi şehirdesin
İstanbul tabii ki de 😊
Ama sorsanız en son ne zaman Anadolu yakasına geçtin diye, hatırlamıyorum.😅
Ben de avrupa yakasndan yaka silktim. zaten tüm Avrupa yakasndan yaka silkenler Anadoluya geçiyor 😀
Evet ya köprüyü geçen çok sakin bir yaşam olduğunu söylüyor 😂
Aynen ne sakin ne sakin 😂😂😂😂😂 sadece Avrupa yakası berbat durumda.
Avrupa yakası sadece dizi olarak güzel, gerisi sıkıntı. 😂 sırf o çileyi çekmemek için her gün işe bir saat erken gidiyorum. 😂
ulaşım konusunda daha berbat bir ya kadır anadolu yakası. iki yakayı da iyi bilen birir olarak söylüyorum.
Siz ne diyorsanız o signorina 🙂 Ben evden işe, işten eve mekik dokuyorum. 😂
evdeydim paso üsküdarda naptın erkeklerle mi takıldın?
Hababam sınıfına gittim. Ve kız kulesine
İzmirdeydim bu sabah geldim.
nerden gittin
Evden
:/
😏😒
Üsküdarda bi bok yokki
abi nasıl yok ya 😂😂😂 Üsküdar gibi bir ilçede de gezmeye yer bulamıyorsan, siz hiçbir yerde geziyorsunuz demektir
Valla bi halt göremedim ben kadiköy filan güzelde
ha senin gezme anlayışın yeme içme yerleri mi 🙂 ki Üsküdar çarşı da fena
Valla yeme içme nokta atisi bacim
o her yerde var gardaş ya 😀 Üsküdar gibi bir ilçe. abi hiç mi çengelköye geçmediniz en basiti
Üsküdar'da gezilecek yer yok ki
daha neler 😂😂😂😂😂
Normalde ben sehir dışında oturuyorum sevgilimin yanına gittiğimde çalısıyo olıyor ben gezeyim dedim de pek bişey göremedim
e sen şehri bilmiyorsn, normal. gezme anlayışın ne bir de?
Bana her yeri gezdirdi biliyorum karşıyı falan da
belli belli 😂😂😂
Üsküdar muhafazakar kesim ve Kuzguncuk vs diyolar baska olayı yok
canom, o çok ayrı konu ama üsküdar muazzam bir ilçe ve her semti öyle muhafazakar değil, sadece merkez. bilmemen doğal ama kendi başına bir şehir gibi bir ilçe zaten
bu arada Üsküdarılı da değilim ve ateistim 😀
Ben normalde istanbulluyum 10 yıl yaşadım sonra taşındım sevgilim prda diye her ay geliyorum o da artık Ataşehir de orayı daha çok biliyorum hakimim diyeyim. Üsküdar sahile çok yakındı evi merkez sanırım orası
İstanbul'da yaşayıp hiç bilmeyen gezmeye o kadar çok insan var ki. Yani bu şehir gezdikçe büyüyor. Sadece gezdikçe anlarsınız her ilçesinin bir Ülke gibi olduğnu. Ve bunu yurtdışına da çok çıkmış biri olarak söylüyorum
Küçüktüm ben ondan gezmedim görmedim 😃
Hatta Üsküdar'a ilk geldiğimde sevgilim gezdirirken sorun yoktu sonra o işe geri döndü evde ağlamıştım Üsküdar'da bişey yok diye 😅
ee yuuhhh. Nakkaştepeye çık İstanbula bir kez daha aşık olursun. Çamlıca tepesinden izle tüm boğazı ve Çamlıca kulesine çık. Beylerbeyi sarayı kadar güzle bir saray yok İstanbul'da, onu gez Boğaza aşık olursun. Gel Çengelköye dünyanın en güzle sahillerinde birini gör. Bir ege kasabası ya da bir akdeniz sahili avrupa ülkesi gibi güzel sokaklarında dolaş, ordan geç çocukken hangi diziyi seviyorduysan, çoğu üsküdarda çekildi, onları gez tek tek. Yedi Numaranın evi mesela benim için. Kandilli sahilinde otur o görkemle Rumeliyi izle. Kuzguncuğun renkli sokaklarında kaybol ve bir daha aşık ol, Fethipaşada doğanın keyfini çıkar. Bir sürü kasır var, onları gez. Ben bugün hababam sınıfına gittim mesela.
Ya çok güzel yazmışsın teşekkür ederim kaydettim geleceğim kısa zamanda
umarım bana hak veriyorsundur artık. çünkü bu şehrin ilçeleri gerçekten gez gez bitmez. Üsküdar da bunlarn başında geliyor.
Sevgilim bunları dedi aslında bana ama her gün başka planlarımız oldu sığdıramıyoruz her geldiğimde başka yerdeyiz. Nakkaştepe Çamlıca tepesine gidicez dedik kaldı öyle
mümkün değil sığmaz, hep İstanbul'da yaşadım ama son 5 senemi bu şehri gezmeye adadım. İnan bitmiyor. 5 senedir yazları özellikle gezmeye adadım kendimi ve şehir ben gezdikçe büyüyor.
Ben tek gezmeyi sevmem hiç ilk kez marmaraya bindim tek kaldığım gün kayboluyorum sandım ama sora sora bulunuyormuş gerçekten. 1 yıldır her ay geliyorum ama kalabalığı yoruyor bide Ataşehir de tek nereye gidilir bilemedim Üsküdarda karşıya falan da geçiyodum en azından.
burada bir kızla tanıştım Üsküdar da oturuyormuş onunla konuştuk gezecektik ben gelince ona bile vakit olmadı
ben en çok tek başıma gezerim bir de en çok böyle keyif alırım
Yanında yoldaş falan istiyor insan sen cesaretlisin bide anladığım kadarıyla.
Yaşıyosunuz bu hayatı be
Üsküdarı gezerek mi :d
Ahaahahah evet :D beğenmedin mi :D
beğenirim de turist değilim sonuçta. alışık oldğm yerler
Bide bizim gibi oturup çalışanlar var :)) Ya güzel filanda artık bi yerden sonra tek gezmek sarmıyor insanı
ee elde ne varsa artk
Bunu diyen ben, tek başıma motosikletle istanbuldan çıkıp kamp ata ata karadenize gitmiş biri yalnız :D
ee motor olur da tabana kuvvet gez bakalım istanbulun yokuşlarını 😀
Valla motorla olur diyonda günde 500 km motorla yol yap, sonra çadır kur yemek yap, sabah çadırı eşyaları herşeyi topla motora yükle, tekrar 500 km yap, tekrar kur vs, bide arazi yolları dağa taşa yaylaya tırman, oda kolay değildi :D He bu arada İstanbul'da az mı yürüdüm be, lise zamanı parayı yiyip şişliden alibeyköye yürüyerek giderdim :D
İzmirdeydim bugün geldim
Sabahtan beri çıkmadım
Dünden kalmayimmmm
dün neler yaptın ki
Burdan bir enayi ile tanıştık
Sonra bar falan yedik içtik eğlendik 🤣🍉
😂😂😂👍👍👍
🤣🤣🤣🤣🤭
Evde geçirdim
dinlendin ne güzel.
Yoo değil
ee