Yani doğrudan İslama saldırmaya çekinen tipler arap düşmanlığı yapıyor genelde. Neymiş sövdükleri Osmanlıya ihanet etmişler sanki Osmanlıya ölüp bitiyorlardı da. Hadi bugun Osmanlı gibi yönetim uygulayalım desek bu arap karşıtları en başta karşı çıkar. Ulan teşekkür edin o zaman Osmanlının yıkılmasına katkı sağladıkları için niye düşmanlık ediyorsunuz? Tabi bu yazdıklarım onların açısından, asıl mesele başka.
Fransız ihtilalinden sonra hemen her millet isyan etti neden yunan, bulgar, sırp, gürcü, ermeni vs düşmanlığı yapmıyorsunuz? İkincisi isyan eden arap kabileler olduğu gibi isyanı bastırmaya yardım eden arap kabilelerde vardı. Araplara tarih dersinde Osmanlı sizi sömürdü diyorlar neyini sömürdü dilini değiştirmedi, çöldeki kumları mı sömürdü petrolde bilinmiyor o zaman. Bizlere de araplar sizi arkadan bıçakladı diyorlar, onlar hain diyorlar.
Amaç müslümanları birbirine düşman etmek, rahatça sömürmek.
D. N. Şimdi bana arap sevici diyecek onlara sesleniyorum. Ben insanları ırklara göre ayırmam, iyi kötü diye ayırırım. Sizi de ortadan ikiye ayırırım benim canımı sıkmayın.🤠
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer