😂😂yahudi dünyanın her yerinde sana kötülük besleyen ırk ermeniler 😂😂 git ona düşmanlık et hırta kötülük et ne ermenş ne hırt benim kardeşim filan değil
Ulan Araplar bile sizin kardar mal değil😂😂
😂😂yahudi dünyanın her yerinde sana kötülük besleyen ırk ermeniler 😂😂 git ona düşmanlık et hırta kötülük et ne ermenş ne hırt benim kardeşim filan değil
Ulan Araplar bile sizin kardar mal değil😂😂
Ermeninlerin bi gücü yok ki ermenistan kime napabilir bu saatten sonra napçak türkiyenin sınırlarını mı ihlal etçek bize ateş mi açıcak bir hafta içindr haritadan silinirler ama israil sıkıntılı kıbrısda propogandalar var rum tarafından yahudiler sürekli mülk satın alıyor kıbrıstan fırat ve dicleye hat çekmek istiycekler bizim sınırlarımızı ihlal edici projeleri var nasıl musamma göstereyim objektif olarak
En basit örnek Ermeni lobisi seni heryerde Rusya ile aybı gösteriyor heryerde başına dert oluyor Yahudiler hangisini yapıyor sivil Yahudi Ermeni ama her türlü hainliği yapıyor
Şöyle anlatayım bütün devletler ilişkilerini bir çıkar üzerine kurar biz şahıslardan değil devletlerden bahsediyoruz şahıslar kim standart insan ermeni devletinden türkiyeye hiç bir bela gelemez solunda azerbeycan önünde biz varız ortak bir operasyonla ermenistan çökme noktasına gelir ancak rusya buna izin vermez bunu ermeni katliamı vs bişi için değil bölgenin dengesi bozulmasın diye izin vermez aynı şekilde ermeniler dr bize saldıramaz zaten şu an bakarsan azerbeycandan çekindikleri için baya bi türkiyeye başkanları yanaşmaya çalışıyor ancak israil konusuna gelirsek israil bağımlı bir devlet değildir amerika dahil pek çok ülkede söz ve kontrol sahibidir hiç bir avrupa devleti bugüne kadar onlara karşı çıkmayı bırak kınamada bile bulunmadı israil tehlikeli ve yayılmacı bir devlettir gücünğn yettiği yerde ateş gücüne yetmediği yerde ekonomik gücüne güvenir şu an yukarda söylediğim gibi kıbrıs için propoganda yapılıyor adayı türkler terk etsin diye ve bunub en büyük destekçileri okduklarını açık açık söylüyor ve rum kesimininden yahudi siviller toprak satın alımı yapıyor filistinde yıllar önce yaptıkları gibi adayı iç savaşa sokucaklar sonra biz operasyon yapıcaz dünya bize ağır tepki gösterecek adayı terk etmek zorunda kalıcaz ve yahudiler orada yayılıcaklar ve 10 15 yıl sonra adayı da topraklarına katıcaklar akdenizdeki en büyük ve önemli karakolun sahibi olucaklar planları bu yönde önü alınmazsa gerçekleştirilmiycek bişi değil bu komplo teorisi gibi geliyor ama cidden adamlar bunu kendileri söylüyorlar
Biz Berk ve Şenay.
Site kuralları gereği buna cevap veremem, Anlayışın için teşekkürler 🧚🏽♀️
Cevap
5Cevap
İşin ilginç yanı Yahudilerle Ermeniler birbirini sevmez ama İsrail devleti Ermeni Soykırımı'nı tanımaz. Bernard Lewis ve Guenter Lewy gibi Yahudi tarihçiler Ermeni Soykırımı yoktur der.
Aslında Yahudiler Türkleri severdi
Türkiye İsrail'in hep müttefikiydi, ki zaten hala müttefik de pek belli edilmiyor.
Bide ben yahudi halkında bize karşı nefret görmedim sen bi adım git o 2 adım geliyor Ermeniler öyle değil ama
Ermenilerle aramızı Ruslar bozdu.
Senin de işin gücün saçma şeyler hakkında taraf tutmak
Çünkü islamcıların çoğunda kafa yok.
Birde Doğu Türkistan için Çin'e
Tamam sakin ol.
nsill
Ateistmisin sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?