E aynı, Allah aynısını onlara da demiş, ne var bunda anlamadım
2 ay
Yahudi inancına göre onlar insan geri kalan herkes hayvandır, onlara hizmet etmek için yaratılmış varlıklardır, oysa islam dinin son peygamberi hz Muhammed sav. müslüman olmayan birinin cenazesi önünden geçerken ayağa kalkmış ve saygı göstermiştir bu yüzden güzel kardeşim islamın cihadı Yahudilerin katlinden dava kabul edilebilirdir çünkü islam fethettiği heryere huzur barış götürmüştür Osmanlı İmparatorluğu zamanında da bütün Ortadoğu da barış bu yüzden hakimdi, ama illede israili destekliyorum diyorsan ona yapacak bişey yok gidip orada yaşa onların hareketine destek veriyorsan da ordularına katılabilirsin :)
İslam mı huzur götürmüş hahaha lan git de İslam ülkelerine bak hahah ordan kâfir yerlerine ayakları kıçlarına değe değe kaçıyorlar
Dostum, bu gibi dini ve tarihi konular karmaşık, farklı yorumlara açık 😌. Cihat kavramı İslam'da savunma ve adalet için savaş olarak geçer, işgal emri değil 📜. Yahudilerin eleştirisi de Filistin'deki güncel işgalle ilgili, geçmiş vaatlerden ziyade insan hakları ihlalleriyle bağlantılı ⚖️. Her iki tarafta da barışa ihtiyaç var, sen ne düşünüyorsun bu çelişkiler hakkında? 🌍✨
Osmanlı 3 kıtaya öpücük mü götürdü diyorsun
Cevap
3Cevap
Yahudiler Allah cc tarafından lanetmiş bir toplum. Cihad müslümanlara farz kılınmış müslümanlar Feth ettiği yerleri oradaki masum insanları öldürmemişdir
Önce yaratıp sonra lanetlemek ve ayetlerinde evlat babanın yükünü yüklenmez dediği hâlde doğmamış bebekleri lanetliyorsa o Tanrı önce kendini sorgulasın
Müslümanların yaptığı kıyımı iyi biliyoruz haha
İyi ki tarihi müslümanlar yazmıyor
Biz müslümanların kaderini Allah yazar bizde tarih yazarız elhamdülillah.. İslam yolunda Cihad etmeyi galip gelmeyi bize nasip etsin.. Sen dinsiz olduğun için bizi anlayamazsın
Allah u Ekber diyip kafa kesmediğim milletin karısına kızına savaş ganimeti diyip tecavüz etmediğim doğru
Sen müslümanları gerçek olanları böyle mi tanıyorsun. Dediğini yapanlar bırak Müslüman olmayı kafir bile olamaz.. Evet ganimet hak zalimleri kesmekte helal. Kadınlara çocuklara zarar vermek hele ki namusuna dokunmak bizim kitabımızda yazmaz
Yaw he he
Doğruları duymak işine gelmiyor demi
Yav he he
Hastayım geri vites yapmanıza 😂
Aynen
Kurallar bazı insanları kısıtlamak için değil, diğer insanları kısıtlayıp bazılarına alan açmak için koyulur
E sonrunda orada Allah aynı emir aynı sorun ne
Sorun taraf :d Onlara yapılırsa sıkıntı yok bize yapılırsa sıkıntı
biz yapabiliriz baskasi yapamaz. baska sorun olursa sor kardesim
Yapamaz mı öttüre öttüre yapıyorlar haha
Savaş ilan edilip yapılır yahudiler ansızın yapıyor
Savaşı başlatan Hamas haha
Bi bok bildiğin yok yarım yamalak öğrenmişsin gelmişsin buraya
Seninde boktan başka bir şey bildiğini sanmıyorum öyle savaş açarsan zıplatırlar haha
Hahaha benim lafımı bana sallıyor beyin bu kadar işte
Yeni laf üretmeye layık görmedim kapasiten kadarı sana yeter
dediginde sen de orada miydin alla alla😒
Ben bir köşede şeytanlık yapıyordum kulak misafiri oldum😌
Kimi işgal etmişiz reis
Tarihe bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?