İslam düşmanları neden bu kadar çoğaldı?

Doğrusu o kadar çok çoğaldı ki her konuda islam dinini suçlar hale gelmiş durumdalar vede islam inancında olanlara da saldırgan derecede hakaret ediyorlar tamam islam dinini sevmek ve inanmak zorunda değil kimse ama saygı duymak zorunda ben mesela her inanca karşı saygı duyan birisiyim kaldı ki bu ülkede belli bir çoğunluk islam dinine inanıyor ki ben atıyorum hristiyanların çoğunlukta olduğu bir ülkede yaşayıp birde hristiyanların inancına kendilerine ve peygamberlerine hakaret etsem ben veya herhangi bieisi fark etmez mesela neler neler olurdu buna kimsenin hakkı yok zaten ama şimdilerde önüne gelem islama peygamberlere bu inancı taşıyanlara haddini aşacak derecede hakaretler ediyor vede atıyorum önüne gelenle düşüp kalkıp kimden hamile olduğunu bilmeyen ağlayan kendini bilmez hayatsız birisi islama hakaretlerde bulunabiliyor zaten islam inancına sahip olsan kimden hamile kaldığını bilirdin huzur içinde olurdun her neyse birde yanlış olana hep yanlış derim sonuçta etik denen bir şey var zıvanadan çıkıp her b*ko yiyip özgürlük diyorlar buna da islam inancında bile olmasam etik bulmadığım etik olmayan şeylere karşı çıkardım zaten her konuda islama saldıran ve denileni anlamayan doğruyu yanlışı ayırt edemeyen islam hakkınsa tek bir bilgisi olmayıp islama düşman özürlü dolmuş her yer

İslam düşmanları neden bu kadar çoğaldı?