Benzin ve motorine yapılan zam POMPAYA yansıdı pic.twitter.com/6VH9Xy0zEk
— ZAM Haber (@ZAMajans) July 15, 2023
Niye böyle uğraşıyorlar ki, düz 50 olsun.
Benzin ve motorine yapılan zam POMPAYA yansıdı pic.twitter.com/6VH9Xy0zEk
— ZAM Haber (@ZAMajans) July 15, 2023
Niye böyle uğraşıyorlar ki, düz 50 olsun.
Merhaba mutlu pazarlar arkadaşım,
Mazot 18 lira iken 30 TL olsun oynamasınlar 2023 ün sonuna kadar demiştim arkadaşlarla konuşurken amma saçmaladın Ahmet 30 TL ne dediler... Secimden sonra 30 TL ye akaryakıt bulabilirsen iyi dedim dediğime geldiler yilsonuna 50 yi de görebiliriz 🤔
Bence de yıl sonunu görmez bile belki
2023 tw uyacağız demişlerdi adamlar yanıltmadı UÇUYORUZ... (Maaşlar 3 - 4 kat arttı hersey 15 - 20 kat arttı) son 2 senede
Buhar olup uçuyoruz yani
Uyacağız değil uçacağız
Ve ben bundan 4 5 yıl önce bunlar iyi günlerimiz daha beter olacak dediğimde beni vatan haini ilan ediyorlardı. Hâlâ da lafimin arkasındayım bunlar iyi günlerimiz, kıtlık gelecek ve insanlar ekmek makarna için bir birini öldürecek
Bizi bu hale getirenlerin... 😠 neyse ağzımı bozmak istemiyorum anladınız siz
Ne yazık ki
50 değil 100 olmalı. Bu millet akıllanmadı haktır daha fazla herşeye zam gelsin iPhone 500k oksun pasaport kaydı da 200k olsun en ucuz araba 4 milyon evler 10 milyon kiralar 50k olsun. 1kg et 2000 olsun. Ben acımıyorum hiç. Şu an evdeyim sünnet düğünü konvoyu var hiç benzin pahalı falan değil demek ki millet cayır cayır yakıyor benzini
Reis'i Allah başımızdan eksik etmesin. Bu zamlar hep dış mihrakların oyunu. Ezanlarımızı susturamayacaksınız! Bu oyuna biz gelmeyiz! Yer mi Anadolu çocuğu ha? 😃
https://youtube.com/shorts/0xZuD_mA9HE?feature=share4Maalesef. her şeye zam geliyor yeni bir zam haberi almadığım gün yok neredeyse
Tekrar teşekkürler 🙏
Ne demek, seni gerçekten kardeşim gibi seviyorum Barış
@Altinbasakk Teşekkür ederim sende gerçekten ablam gibisin, burada uzun zamandır güvendiğim nadir kişilerdensin. iyi ki varsın 🙏
❤️⚘️
<3 🌹🌿
Cevap
22Cevap
Ohhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhh ohhhhhhh daha iyi gecirsinler ohhhhhhh oy veren koyunlar ohhhhh ohhhhhhhhhhh..
çiçeeeeek!
Hoş değil ama daha kötüye gidecek yani dolar 100 liraya kadar gidecek ondan geri döneceğiz bu kaç yıl sürer bilmiyorum
İnsanların ucuzladığı yerde maddenin fiyatı artar.
Bu arada bunca yıllık arkadaşlığın için teşekkürler. Hoşçakal🙂
Yavaş yavaş birden olmaz zevki kalmıyacak sonra 😡😡😡
İnan hiç kimsenin umrunda değil arabasına atlayan ziv ziv gezmelerde
Aklı olan bu ülkede çocuk yapmaz nüfüs azalsın ekonomi kendini zaten toplar
O değilde ekmeği 10 yapsınlar. Bozukluk taşımak istemiyorum
Ben hep diyorum zaten fiyatlar 10 ve katları olmalı diye
Benim kamyon var Allah'tan tırları satmisim yoksa duman olmustum
dövizin de istikrarlı bır sekılde yukarı doğru tırmanmasını nemli gözlerle ızlıyoruz ((: ipin ucu kaçtı artık
Müstahak acimiyorum halk kendisi istedi böyle olmasını 😀
Olması gereken fiyat bu. Vergi değil bu. Avrupa'da benzinden mazottan en az vergi alan ülkeyiz. İroni yapmıyorum. Biraz matematik bilen biraz da araştıran ne dediğimi anlar
100 olsun. Hükumet savunucuları beter olsun.
20 lira düz olsa olmazmı
Valla ya olacak zaten. Sonu yok mu bu işin 🙄😫😩
Ohhhhhhhh oldu :)
100 lira olsun
Millet memnun yapacak bir şey yok
Evet biz zaten hep 50 liralık alıyoruz
Hiç demedim
Hayır 100 olmalı
Walla olan olsun...
Bi bize zam gelmedi
Doğalgaz da artmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?