Güncellemeler
+1 yıl
Sonuç annemi ikna edip alırdırdım ve hayır bu malum telefon markası değil
Kabul ediyorum pahalı ama bu benim kendi burs paramla almak istediğim bir şey ve zaten bursu almaya başladığımdan beri kendime doğru düzgün harcayamıyorum hep okul masraflarına gitti ve bu ay gerçekten istediğim bir şeyi almak istiyorum ama umurlarında değil paramı saçma sapan şeylere harcamamalıymışım ama konu abimler olunca istediklerini alabiliyorlar onlarında kendi parası onlarda izin alıyor ama onlara izin veriyorlar fark bu, ne bu kız olduğum için mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kizim para senin degil mi? sen almiyormusun git harca istedigin gibi ayrimcilik yapiyor hemde senin paranla
Benim ailemde oyle makyaj malzemeleri bakım ürünleri gereksiz geliyo onlara ama ben seviyorum onları dinlemeyip alıyorum gerçi burs bana çıkmadı kredi de alamadım ama işte bı şekilde harcliklarindan biriktirip almaya çalışıyorum kitap satıyorum vss
kac yasindasin
18 yaşındayım
Ataerkil bir düşünce yapısından olabilir. Veya alacağın şeyi gerçekten o paraya değmeyecek gereksiz bir şey olarak görüyorlardır
Hakkın aslında ama diyecek bir şey bulamıyorum ne dersen de inatçı olurlar genelde
Ne almak istiyorsan al pişman olursan tecrube etmiş olursun, pişman olmazsan mutlu olursun..
Maalesef göremiyorlar seniinde kararlar alabildiğini
kanka aile işte illa ki hevesi kursakta bırakacak yoksa adı aile olmaz alış artık
bursun zaten kısıtlı bir miktar ve onu ailenin gözünde mantıklı şeylere harcamanı istiyorlar
Neden ailenin karışmasına müsade ediyorsun istediğini al bir şey almak için onlara mı soruyorsun tabiki bu telefon gibi çok pahalı danışılmadan alınmıycak şeyler değilse
Kesin malüm telefondur
Almıyorlarsa senin paran olmamış oluyor
Yakında İstesende alamayacaksın.
Karşı çık onlara
ne almak istiyorsun iphone mu
Aileni evlatlıktan reddet
kendi paransa ailen ne alaka
Cano sen ne alacaksinki onu da yazarmis8n
Almak istediğin şey. nedir
Üzme kendini
Abinler çalışıyor Mu
Evet