Ailem durumu oldugu halde para vermiyor?

Arkadaşlar ben 20 yaşında bir genç kızım üniversiteye gideceğim bu bu sene haliyle birçok ihtiyacım oluyor üzerinde ulkenin durumunu da biliyorum yani her şey çok pahalı Eğer durumumuz olmasa gayet anlayışla karşılarım yok derim Ama ailemin durumu olduğu halde bir de 3 abim var üçü de yurt dışında yaşıyor yani sadece bana bakıyorlar Bir şey harcayacaklarsa bana harcamaları gerekiyor ama günlük 10 lira harçlık alıyorum Bazen onu bile almıyorum düzenli bir şekilde para vermiyorlar Hani bazı aileler aylık çocuğuna şu kadar para verir o Ay hiç para vermez En azından bir paran olur Ona göre hareket edersin Ama şu an bir arkadaşım beni bir yere çağırsa gidemem Çünkü hiç cebimde param olmuyor ve bu da çok ağrıma gitmeye başladı artık en ufak kafeye bile gidemiyorum abilerim desen gönderecek durumları olduğu halde aylık bana 50 euro göndersinler burada ne kadar para ediyor onlardan da bir şey eksilmez onu bile yapmıyorlar sormuyorlar bir şeye ihtiyacım var mı diye Ben de istemeye utanıyorum çünkü Bence bunu onların düşünmeleri gerek Sizce bu durumu nasıl bir çözüm bulabilirim Çünkü gerçekten artık psikolojimi bozmaya başladı

Ailem durumu oldugu halde para vermiyor?