Ailem bana para vermiyor ve çok ihtiyacım var niye böyleler?

Arkadaşlar okuyun lutfen 18 yaşındayım bir kızım kuaförüm var ağdam var alışverişim var diğer kızlar gibi gezmeye hakkım var ama ben sadece gece gündüz evde temizlik yapıyorum ve hiç bir şeye ihtiyacın var mı demiyorlar ayda bir falan 10-20 TL veriyor babam aklına gelirse ve her şeyi kısıtlı yapıyorum dışarı çağırıyorlar gidemiyorum istediğim şeyleri giyemiyorum çok zengin değiliz ama fakir bir aile asla değiliz ablam üniversite okuyor babam sürekli para veriyor istediği kadar annem zaten abim için çalışıyor gibi hep para biriktiriyor evlilik yaşı geldi diye ama benimde ihtiyacım var söylediğim zaman git çalış diyorlar bayram geldi giyecek bir şeyim yok sevgilimin doğum günü geliyor hediye alacak param yok hayatım boyunca kisitlandim artık zoruma gidiyor git çalış diyeceksiniz ama içimden gelmiyor onlara paramı yedirmek ve kız kardeşim küçük olduğu için ona bakıyorum evde
Güncellemeler
+1 yıl
Paraları olmalarına rağmen vermiyorlar diyorum bana ne diyorsunuz çalışmak bir sizin aklınıza geliyor dimi vay be ben nasıl dusunemedim
Ailem bana para vermiyor ve çok ihtiyacım var niye böyleler?