Bazen, "Acaba ben başka ülkede mi doğdum?" diye kendi kendime soruyorum. Fakat doğduğum ülke Türkiye. Makarnacıları geçtim, beni eleştiren sözde milliyetçiler, sosyal medya milliyetçiliği dışında hiçbir şey yapmıyor😴

Bazen, "Acaba ben başka ülkede mi doğdum?" diye kendi kendime soruyorum. Fakat doğduğum ülke Türkiye. Makarnacıları geçtim, beni eleştiren sözde milliyetçiler, sosyal medya milliyetçiliği dışında hiçbir şey yapmıyor😴

Kendileri gidemez eleştirir , kendileri sevişemez eleştirir , kendileri içemez eleştirir , kendileri yaşayamaz senin de yaşamanı istemezler Türkiye böyle ehehe alış
Cevap
10Cevap
Türk toplumunu ciddiye almayı 14 yaşımda bıraktım. Toplum kültürlü değil ve rasyonel düşünemiyor. 1930'ların aşırı sağcılığı ve ortaçağın din temelli düşünceleri devam ediyor.
Kıskandıkları için yapıyorlar. Belli bir kesime "makarnacı" diyerek hakaret etmeye de hakkınız yok. İnsanların siyasî görüşlerine saygı duymadan kimseden kendinize saygı beklemeyin.
Savaşta çıksa vatanı terk etmem diyenler ilk ekonomik krizde kaçıyor 😂
Tek sorun ekonomi olsa iyi; ülkede adalet, eğitim, mülteci ne kriz ararsan var. Ki bunlardan en ironiği, eşcinsel düşmanı dört dörtlük müslüman Türkiye'nin ülkesine Taliban'dan kaçan baça bazicilere bile kucak açması. Pakistanlılara falan girmiyorum bile😂
Irkçılığa girme zaten, bende ülkenin halini yönetimini sevmiyorum ama sende şu anda başka ülkenin Afganı suriyelisisin. Ayrıca eşcinsellik sapıklıktr sapıklara nasıl tahammül ediyorsunuz
"Baça bazi" dediğimiz şey, erkek çocuklarına yapılan pedofilidir. Buna ses çıkarmayan sizsiniz. Ben bunu normal gören veya aynı şeyi ve taciz gibi şeyleri normal gören Paki ve Afgan gibi toplumlarla aynı göçmen ülkesinde yaşamam!
Işte ırkçısın, diğer ülkelerde sana bayılıyor onlar içinde sende afgansın. Tacizi tecavüzü yapanda aynı eşcinseller sadece o grupların içinde gizliliklerlerini belli etmiyorlar
O zaman Türkiye'nin f3tişi var çünkü şeriat ıvırtısından kaçan bütün kendini gizliyor dediğin eşcinseller Türkiye'ye geliyor😂
Evet sapık sayısı artıyor
Fırsatları olsa sınırdan bisikletle kaçacak adamlar milliyetçi kesiliyor işte takma
Yurtdışına gitmek ülkeni sevmemek değil. Boş yapmışlar
Ya boş yapıyorlar imkanı olan gider kardeşim kimse kimseyi kandırmasın aldırış etme insanların ne dediğine
Sen hayatını topluma sokarsan, toplumda böyle tepki verir. Ne şaşıyorsun?
Bu kimin hesabı
Kimseyi yargılamam
Iyi etmissin
Bu senin hesap mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?