Günübirlik tura katıldık ve 3 e kadar dans edelim dediler tamam dedik ve bitti ama 3 ten sonra uyumaya çalişan insanlara aldiriş etmeden şarki soylemeye sesli gulmeye devam ettiler uyardigimizda ise burasi kutuphane ya da ev degil bi gun uyumayin biz eglenmeye geldik cevabini aldik ve sonuç olarak yaklasik olarak 40 saattir uyumuyoruz bu terbiyesizlik degil mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yaptıkları tabi hoş değil ama uyku yoksa o kadar eğlenin sizde 😅
Herkes işinden gucunden çikip geldi eglenmeninde dozu var sonuçta gece klubune gelmedik ki
Yani haklısın ne diyeyim 🤷🏻♀️
gercekten oyle bır karsılık vermek vıcdansızlık gercekten
Ben olsam bunu diyenleri tokatlarim uykumu kimse bolemez ayrıca saygısızlık
Sorun çiksin istemedik tatli tatli gezelim dedik lakin şu an her yerim agriyor
Neyse eve gecince dinlenirsin bu tarz insanalrla takılmamak lazım
Geldim ama yorgunluk benim ayaklarıma vuruyor hastaneye gidicek gibi hissediyorum
Geçmiş olsun kötü olursan git tabi ihmal etmemek lazım 🤘
Özgürlük demek bir başkasının özgürlüğünü elinden almamak demektir. Kesinlikle vurdumduymazlık, saygısızlık yapılanlar..
😂😂 liseden yeni çikmiş ergenlerdi
Büyümeyen bebeler 😄😄
yok mu ekip başı sorumlusu
O zaten yılan başi nasil insanlar bilsem o turla mı giderim
tecrübe oldu tadını çıkar boş ver, olumlu yönlere odaklan.
Tecrube oldu evet okuldski embesillerle gidilmezmiş yabancilarla takilcan
eğlenceyi dana gibi müzikte oynamak sanıyor bazı tipler
Hepsinin ortami pisti zaten şarap aldilsr ben şok tamam iç ama burasi yeri mi
Bence tatile çıkıp uyumak terbiyesizlik
Yolda uyuyoruz mal misin gezerken değil variş noktasina giderken tam 7 saat dumduz yolda uyumamazlik mi yapalim?
Uyuma. Ayrıca ne kadar uyumsuz ve o tür ortamlara yakışmadığın üslubundan belli oluyor
Hayirdir noluyor uyumaymiş sen kimsinde milletin gece uyuma hakkini elinden alabiliyorsun ve ayrica benim amacim gezmek gece eglenmek degil tarihi yerleri gezmek
Uykuna çok düşkünsen parana kıyıp özel arabanla gideceksin. Oteline yerleşip gezini yapacaksın. Turlar eğlenmek içindir
Sen ne anlatiyorsun? Kimse sana uymak zorunda değil herkese saygi duymak zorundasin senin keyfin için daha fazla para veremem
Senin gibilerini bi gun biri dövecekte gorecem o gun seni
O biraz sıkar. Hele senin gibi nerede ne yapacağını nasıl davranacağını bilmeyen ayrıca parasının pintisi kişilerin hiç harcı değil.
Sjjsjdjdj yav sus hele sen kimsinde sana uyalim aw mali daha nerde ne yapcagini bilmiyor sizin siiikimsonik sesinize dansinixs kimde kstlanmak zorunda degil tur a gidiyoruz tarih ogrenmeye gece klubune degil beyyiiinsiz
Haha tarihmiş. Sen mağara tarihlerini öğren ve layık olduğun yerde yaşa. Yallah mağaraya
Beyinsiz oldugun buradan belli ssnin gibilerin ne işi varki eglenmek istiyodsan klube gidersin ne bkuma amacinin dişina çikiyorsun ha ayrica senin gibi zekadan yoksun tarihten uzak biri bana laf atmasin çunku beynin yok
Bendeki beynin zekatını versem abat olursun. Unutma erkekler düşünür kadınlar konuşur.
Senin beyin zekatini verince ortaya bir şey çikmadi şizofren oldugun için oyle gordun yarrrrak beyinli yaş olmiş 45 gelip 20 den lsf yiyor
Özürlüsün. Defolusun. Sorunlusun. Ve daha berbatı insan değilsin. Konuşarak anlaşamıyorsun. Evet yaşım profilde 92. 20 yaşındaki parazit bana laf yetiştiriyor
Benim anlaşamadigim insanlar sadece embesiller 20 yaşindaki insan sana laf skobiliyorsa git kendinden şuphe et beyinsiz daha toplum içinde ne yapacagini bilmiyordun
Sen zekana göre laf soktuğunu sanıyorsun. Dönüp yazılanları okusan ne kadar rezil biri olduğunun farkında olacaksın. Beynin ve kelimeler yerine cinsel organlarını konuşturursan işte böyle g ö t gibi gözükürsün
Cinsel organimla konuşuyor olsam senin gibi cevaplar vermem gerekirdi embesil seni
Benim gibi cevap verebilmek haddin mi? Sen o seviyeye gelene kadar geberir gidersin. Sana cevap yazıyor olmam kendini bir şey sanmana sebep oluyor galiba. Tuvalet kağıdı 🧻 olduğunu unutuyorsun
Yav sie yaş 50 laflar 5 hahahah
Belli belli. 3 liralık paketle 50 liralık lüks yaşamak istemenden.
Ya ne alaka mal ogrenciyim mimarlik ogrenciyisim şehrin tarihini ogrenmeye gittim kendi meslegime katkisi için ama unutmuşum senin gibi embesiller çok
Sus pis fakir. Goy goy gurubuyla tarih öğrenmeye giden cahil
Sen niye anlamiyorsun fakirim evet çunku babam hayatta değil kendi kendime ogrenmeye çalişiyorum kendi kendime para kazanmaya çalişiyorum goy goy grubuylada gitmedim ben tek başima gittim orada buyuk insanlarda vardi kucuklerde ben grubumu seçmedim neyse yeter senin anlamaya niyetin yok
Ayrica ben fakirsem emin ol ordaki herkeste oyle ve seninde çokta farkin yok
Sende anlatacak kapasite yok.
Gerçekten boşsun bak bunu ciddi anlamda diyorum
Cevap verecek hiçbir şeyyin yok olsa zaten insan utanir
Evet kabul ediyorum. Adamına göre boş ya da dolu oluyorum. Ortam bilmeyenlerden nefret ettiğim için sana karşı seviyene inmek zorunda kalıyorum. Dün seviyeme çıkarmaya çalıştım ama ısrar ettiğini görünce bu günkü mesajlarım tam senin seviyene denk
Ben sana kendimi açikladikça sen baskasini hakli bulmaya devam edeceksin evet uygun diye gittim param yok diye çunku ogrenciyim ve mimarim oranınin mimarisini ogrenmek istedim ve ortamdaki herkes yabanci idi neden onlara ayak uydurayim ki ben oraya "gezi" turu isminde gittim pavyon ya da clup degil ustumde bir suru yorgunluk vardi ondan onceki gunlerde işten dolayi yatamamiştim ve uyuyamayinca saglik sorunum oluşuyor insanlar biraz anlayişli olabilirler çunku orasi bi otobus pavyon degil sandigin gibi sertfe degilim gece 3 e kadar istediklerini yaptilar sonraki 3-4 saat uyku uyusak ne olurdu?
Cevap vermek zorunda değilsin sen sadece kendi bakış açindsn bakiyorsun bu yuzden tartişmak istemiyorum
Bende sana diyorum ki yeterli değilsin. Donanım olarak. Para olup olmaması önemli değil, elindeki parayı doğru kullanmayı bilmiyorsun. Tanımadığın bir gurupla gidip bu kadar kötü bir tur yaşayacağına okulda bir organizasyon yapıp bölüm arkadaşlarınla gitseydin. En azından herkesle eşit şartlarda olur ve gezdiğiniz yerlerde senin görmediğini onlar sana gösterir onların bilmediklerini sen onlara anlatıp daha verimli bir tur yaşayabilirdin. Tercih hataların yüzünden hem parandan hem sağlığından olmana kızıyorum. Bu kadar agresif tutum sergileyip bu kadar kırıcı konuşmalarının yüzünden dışlanıp tek kaldığına kızıyorum. Neden bir arkadaşının bu yolculukta seninle olmadığına kızıyorum
Arkadaşlarım gelmedi çunku final haftasina girdik ben ise ne olursa olsun gidecem dedim bazilari ise gece dişari çikmayan insanlardi bu yuzden gelmek istemeyende oldu bende niye onlar gelmeyecek diye kendimi kısıtlıyimki dedim tek başima gittim ordan birkaç tane arkadaş buldum
Yani bütün arkadaşların canım bir sen mi akıllısın. İşte başına buyruk hareket etmenin cezasını çekmişsin
Cidden anlamiyorsun butun arkadaşlarim ders çalisiyolar ben zaten hallettim ve tek şikayetci ben degildim orada 30 kisi varsa 10 kişi onlar 10 kişide şikayetçiler
Neyse olan olmuş. Sana da ders olmuş. Ya senin için daha müsait bir zamanda gidip sende hem eğlenip hem gezeceksin ya da arkadaşlarınla gidip böyle bir olay olunca hep birlikte baskı yapıp susturacaksınız.
Şu insanca mesajları en başından atsaydın ölürmüydün. Hep hakaret dolu mesajlar attın beni de delirttin
Ya karşi tarafi hakli buluyorsun bende bunları yazdigim zaman 40 saat uyumamiştim artik kendimde değildim ki ondan oncede sadece 5 saat uyumuştum proje dersim vardi yine 48 saatlik bi uykusuzlugum vsrdi bu yuzden kendimde degildim artik ve uygunaydi tur bu firsati kaçirmak istemedim unideki son senem şimdi yapmayacaksam ne zaman yapicam dedim ve gittim tek gittim çunku onlar gelmiyor diye ben kendimi kısıtlamayacam dedim ordan insanlarla taniştim hatta şasirdilar tek gelmeme çok cesursun falan dediler
Cesaretin için bende tebrik ederim. Umarım her şey senin için daha güzel olur. Saygılar. Yazdıklarım üzdüyse özür dilerim
Sende kusura bakma olur mu ağridan kendimde değilim bugun uyuyunca kendime gelebildim
Yok yok sorun etmedim. Ne yazsam hemen cevap veriyorsun. Buradan hiç çıkmıyorsun
Sksjjsjdjdn aslinda çikiyorum ama çok fazla telefons bakiyorum bu yuzden herkese hemen donebiliyorum
Neyse ki sınavların bitmiş durumda. Ama fazlası zarar bu sitenin. Gerçi burası olmasa başka yere bakacaksın. Sen bilirsin 😂
Sinavlarim daha baslamadi son haftalardayiz diye gelmemişlerdi aktif olmamin sebebi bildirim gelmesi 😂
Bizim burada çocukların bitti. Tarihler değişiyor demekki
Çok erkenmiş daha iyi ama
Tabiiki daha iyi. Kar yağmadan eğlensinler biraz
Bir gün zaten yatin zibarin
Ulan mal size mi uyacaz pavyona mi geldik
Pardon
Saçmaymiş
dasnlar nasıl dı
Sanane dayı
nanı dkym
Gizliye alirsin tabi allah diyip şerefsizlik yapan kervani sizi :)
senn yaptığın ayıp dllmi
şrfszzz
Nesi ayip?
by
Siee
yazmaaaa ulannn yazmaaaa artıkk yapıştın kaldınnn özır uşann oiççç
Sen defolcann benim sorumdan beeeyinsz