Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Rahatlık o giyimden keyif aldıkları için ama bu doğru değil Ahlaksızliğa girer şimdi kıyafet ahlakı belirler mi diyen olur evet belirler örneğin göğüsuni iyice belli edecek kadar giyinmek kısa etek hoş mu değil teşhirci olur
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİllâ bir amacı olmak zorunda değil. Keyfine göre de giyinebiliyor olabilirler. Sonuçta sabah bir şört ve tşört seçerken, şahsen tek amacım temiz bir şey giyinmek oluyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılBen özellikle giyinen kızların neden giydiğini sorguluyorum ve amacını sorgulamış oluyorum. Özellikle açık kıyafetleri tercih edenler var rastgele değil bu durum. Herkes sizin gibi rastgele giyinmiyor, bir erkek olarak kadınları anlayamayabilirsin. Çoğu erkekten duyduğuma göre erkekler rastgele bir şeyler giyiniyor ve çoğu kadından duyduğuma göre de özene bezene kıyafet seçiyor yani.
- Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi görmek için beğenilmek için kendini ilgisiz hissedenler böyle ilgili görmek için her şey yapar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendilerini sergilemeyi seviyorlar erkeklerin ilgisini çekmeye çalışıyorlar
31 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle doğru düzgün açıkça cevap verebilen olmadı koca sitede, bu cevap en açık cevap oldu o yüzden EİC
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılAmaci yok bazen guzel durdugu icin bazilari da erkekleri tahrik etmek icin onlari ben dr anlamis degilim
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ama bazıları inkar ediyor bazıları da bu soruyu sorduğum için tepki gösteriyor. Tepki gösterenlerin amacı bence tahrik etmek çünkü suçluluk psikolojisiyle ters cevaplar veriyorlar.
- +1 yıl
👍
+1 yılAjan olabileceklerini düşünüyorum ben, değişik örgütlerin komplolarının parçaları. Amaçları da odağı tek yöne çekip o sırada insan hipnoz etmek ve beyin yıkamayla birlikte örgütün kendi fikirlerini onların zihinlerine sokmak. Korkunç amaçları var..
24 Yorumla
Soran+1 yılSırrımızı ne hadle ifşa ediyorsunn? Şimdi yaktım çıranı!!!
- +1 yıl
Hihihihi özür dilerim
- +1 yıl
Bu kafayla bu ülkenin bu durumda olması şaşırtıcı değil 😀
- +1 yıl
@respectemir abi ciddi değildim biliyorsun demi🫡
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer bahsettiğin fotoğraftaki gibi bir açıklıksa kadına yakışmış. O da yakıştığının farkında. Doğal olarak yakışanı giyme yönünde karar kılmış.
Bunun ötesine geçen, giyimden çıkıp- çıplaklık seviyesinde ulaşan bir tarz var. O ise alenen teşhircilik oluyor. Teşhirin amacını ise malum. Pazarlama...
12 Yorumla
Soran+1 yılEee bu da çıplak göğsü göbeği bacağı görünüyor zaten ama yakıştığı doğrudur çünkü o bir kadın, kadınlar yaratılış gereği estetiktir. Açık giyinmek yakışır ama giyinmek doğru değil tabii orası ayrı. Bu fotodaki de teşhircilik sayılıyor.
- +1 yıl
Erkeği azdırmak
+1 yılAmaçlarını bilmiyorum. Ama bahaneleri hazır "hava sıcak"
30 Yorumla
+1 yılİnkar etseler de tek amaçları var. Erkekleri tahrik etmek, ilgilerini çekmek.
20 Yorumla
+1 yılKendilerini mastürbasyon malzemesi yaparak eşyalaşmanın alçalma duygusunu yaşamak istiyorlar işte.
10 Yorumla
+1 yılBakınca kızıyorlar eekekler ne yapsın 😊😊bizim erkekler melek arkadaş
111 Yorumla
Soran+1 yılTipsiz diye kızıyorlardır kesin yakışıklı olsa hoşlarına giderr :D
- +1 yıl
Genel söyledim ya sende ha 😀😀
- +1 yıl
Yakışıklıların kucağınamı atlıyor bunlar
Soran+1 yılAma doğru değil mi bir de ne bakıyorsun yaa diyenleri var bir nebze de olsa hak veriyorum yaşını başını almış adamlar da bakmasın be sdljgkhsdlkhsf
- +1 yıl
İyide omlarında içlerinden sıcak duygular aklıyordur
- +1 yıl
Erkek sonuçta yaradılışında var neslini çoğaltmak öyle programmışlar bilimsel bir çakışma bu 😀😀😀
Soran+1 yılArsızca yiyecek gibi bakanları var onlara acayip sinir oluyorum hani gözünü kaçırarak bakarsın da gözünü ayıramdan dik dik bakan tipler tehlike alarmlarını uyandırıyor bizde direkt saldırma moduna geçiyoruz
- +1 yıl
Evet ya bu konuda sana katılıyorum kesinlikle adam resmen yiyecek gibi bakıyor iğrenç bir bakış ula çaktırmadan bal bari de 😊
Soran+1 yılAyynen öyle öyle dik dik yiyecek gibi bakan utanmazları çeşitli yöntemlerle Allah'a kavuşturasım geliyor o çeşitli yöntemleri anlatmayım dlkasjtglsdşhdfjk
- +1 yıl
😀😀😀deli ya.. hakedene yap her yöntemi
- +1 yıl
Vay arkadaş merak ettim neymişki yöntemler 😀
Moda & Stil konusunda 8,9b cevap paylaştı. amaçlarını bılemıyoruz maalesef ama bir gun cesaretımı toplayıp sormak ıstedıklerımı soracagım
10 Yorumla
+1 yılVücudunu beğeniyordur, herkesin görmesi hoşuna gidiyordur ya da sadece öyle giymek istiyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle giyinmek istemesinin bir sebebi var ve o yüzden bu soruyu sordum
- +1 yıl
Erkekleri tahrik etmek için giyenler de var
+1 yılkimisi rahatlıktan kimisi teşircilikten açıyor ikisini ayırt edebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBence çocukluktan açık giyinmeye alışmışsa ondan öyle giyiniyordur. Ona normal geliyordur.
00 Yorumla
+1 yılYigidin malı meydandadır güveniyor demekki heryerine :)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılacık olan kadın ilgi cekici gelmiyor gizem yok daha cok gizem katan kıyafetler seksi geliyor.
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 621 cevap paylaştı. Mal bu beğenirsen skis yapmak lazım demek istiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMilleti kudurtmak ne olacak
Midem bulanıyor artık bu tür kızlardan00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbakılmak, arzulanmak hoşlarına gidiyor demekki. bide ml mülk yerindeyse🤷♂️
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendileri bilie ben güzel buluyorum yabancılarda öyle burada onlar gibiler Şu an az çok
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılKendilerini teşhir ediyorlar başka bi amaç yok
20 Yorumla Çıplaklık cinsel bişey değil amacı varsa bile bu zamçük erkeklerin problemi
03 Yorumla
Soran+1 yılÇıplaklık cinselliği çağrıştırır eğer sende etki uyandırmıyorsa ya aseksüelsin ya da gaysin geçmiş olsun
- +1 yıl
👍
+1 yılkendini daha iyi hissedecekse istedikleri gibi giyinsinler
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte neden açık giyinince kendimizi daha iyi hissediyoruz? Asıl soru bu.
- +1 yıl
kimi kendiini daha cok begenir kimi begenildiğini düsünür kimi ferah olur ter basmaz. sen hangisisin?
Soran+1 yılMini etek pişik yapar rahat olmaz ki rahat olmak isteyen eşofman tişört giyer efil efil eser
Bunu bende çok merak ediyorum gerçekten neden kızlar
00 Yorumla
+1 yılAmaçları yok istedigini giyer yakışıyorsa.
01 Yorumla
Soran+1 yılYakışıyorsa diye bir şey yok yakışmayan da giyiyor bu böyle
Çok açık giyinmek eşittir varoşluk
04 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle acaba neden bu kadar çok açık giyiniyorlar?
Soran+1 yılBeğenilmek hoşumuza gidiyor sanırım ondan
- +1 yıl
Ya da tahrik etmek hoşuna gidiyor bazı bayanların
Moda & Stil konusunda 494 cevap paylaştı. Şeytan buna sevindi...
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılteşhir hastalığı, tedavi olmaları lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlığıyla bişeyler başarmak biyerlere gelmek
01 Yorumla
Soran+1 yılYok bee sokakta açık giyinince bir yerlere gelinmez de ama kariyer konusunda mankenlik vs olabilir
+1 yılKendini göstermek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaklanma duygusu
00 YorumlaGüzel yerleri göstermek
11 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
+1 yılKeyfi öyle istiyodur
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte soru da bu. Keyfimiz nedne istiyor?
- +1 yıl
Kanka keyfin yemek yemek isterken ya da havuza girmek isterken neden bunu istiyorum demezsin direkt gerçekleştirirsin
Soran+1 yılYemek yeme sebebim açlık dolayısıyla canımın çekmesidir, havuza girme sebebim ise eğlenmektir ama açık giymeyi istememizin sebebi ne? İşte asıl soru bu
+1 yılErkekleri azdırmak
07 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak öyle bir amaç değil ama dolaylı yoldan buna sebep olabiliriz erkeğin kadından etkilenmesi doğal bir şey yani ama rahatsız etmemek laazım
- +1 yıl
Amaç öyle
- +1 yıl
Kusura bakmasın kimse
Soran+1 yılBenim hedefim yakışıklılar ama diyomuşum lksdghjgşlksdfhgdf
- +1 yıl
Komik mi
Soran+1 yılEvet komik başka sözün yok sanırım dslkjgdlsşkhshdfj
- +1 yıl
Ne diyeyim
+1 yılrahatlık olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar açık giyinince insan rahat edemez ki nasıl bi rahatlık yani
- +1 yıl
eden vardır giyindigine gore
Soran+1 yılHareketlerin kısıtlanıyor yani rahat edemezsin
- +1 yıl
doğrudur benimki bir tahminn
Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sergilemek
016 Yorumla
Soran+1 yılBöyle deyince kızıyorlar neden? Ben de açığım ama bu lafa alınmıyorum mesela.
Soran+1 yılBeğenilmek herkesin hoşuna gider de yaşını başını almış adamların bakması rahatsız edici
Soran+1 yılSırf onlar beğenmesin diye giymem mesela adamın saçına ak düşmüş ihtiyarlamış bir ayağı çukurda hala sapık sapık bakıyor
Soran+1 yılGenç biri baksa sorun etmem beni rahatsız etmiyor
Soran+1 yılYakışıklı biriyse ve ondan etkilenip hoşlandıysam yani aşık falan olduysam beni beğenmesi hoşuma gider ama sıradan biriyse etkilemez beni
Soran+1 yılNiye sen bu durumdan etkileniyor musun
Soran+1 yıletkilenme durumu olabilir ama tahrik olma durumu bende kolay kolay olmaz
Soran+1 yılKızlar da biliyor bunu ama hiçbirinin umrunda değil slkdjgslkdşh
+1 yılbakilmak hoslarina gidiyor sanirim
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle söylemiyorlar da konuyu başka yere çekmeye çalışıyorlar ki?
- +1 yıl
anlamadim ama gizli olmasan birşeyler isterdim sormak
Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Boşlar. Çok boşlar.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılGiyinmek ister giyer
00 Yorumla
+1 yılSugar daddy bulmak.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılzengin koca sevdası
00 Yorumla Vücut reklamı yapmak
00 Yorumlaİlgi çekmek
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılTarz diyelim
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıldikkat çekmek
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi
02 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
- +1 yıl
Açıkca bak diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılHararet
06 Yorumla
Soran+1 yılYok ya tişört eşofman da yetiyor hararet için
Cevap sahibi+1 yılTeşhir?
Soran+1 yılNeden teşhir ediyoz işte
Cevap sahibi+1 yılArzu edilmek sizi mutlu ediyor, erkeklerin salyalarının akması, kadın olduğunun hşssettirilmesi
Soran+1 yılEvet işte bunu itiraf etmek istemeyen hemcinslerim var lafı dolandırıp duruyorlar mantıklı cevap
Cevap sahibi+1 yılKadınkar yakan old bilse bile güzel sözlere kanar veya kanmak ister, fıtrat
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılEşin nasıl olabilir yani
+1 yılYakisiyordur
18 Yorumla
Soran+1 yılÇıplakken de güzel duruyor kadın vücudu güzeldir ama herkes bu kadar açık giyinmiyor mesela, yakışmaktan ziyade başka sebebi var gibi
- +1 yıl
Ben dekolte açıyorum çok değil ama yine de açan çok var
Soran+1 yılEvet ben de açık giyinmeyi seviyorum ama bir türlü nedenini çözemedim yorumlarda soruyu okumadan cevaplayanlar olmuş
- +1 yıl
Ben biliyorum
Soran+1 yılNeden peki? Hangi sebeple seviyorum açık giyinmeyi?
- +1 yıl
6lyaz ister
Soran+1 yılO nedir
- +1 yıl
Yani mesaj at demek istedim
- Moda & Stil konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılazdırmak
00 Yorumla Rekabet
05 Yorumla
Soran+1 yılRekabet değil bana göre
Soran+1 yılNeyin rekabeti? En çok açık giyinene çatal kaşık seti mi hediye ediyorlar?
Soran+1 yılEn iyi ben bilirim asıl sen bilmezsin.
Teşhir bence
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslında öyle ama bunu kabul etmek istemiyor bazıları
+1 yılyaşlı amcalar
01 Yorumla
Soran+1 yılGençler diycektin
ilgi çekmek
00 Yorumla
+1 yılsen gor diye
00 Yorumla
+1 yılBeğenilmek
00 Yorumla