Şimdi ben babamın yaptığı * yüzünden onu reddettim kardeşim ise o gün annemizi savunmayip öylece onun arkasından gittiği için onla da irtibati kestim ama bir yerde kardeşime vicdan ediyorum ama babama asla etmiyorum çünkü babam annem hayattayken de annem öldüğünden bu yana biz yastayken biz yas evindeyken başka kadınlarla konuştuğunu gördüm yani annem hayattayken ona saygısı yokmuş öldükten sonra da saygısı yokmuş işte kac gündür vicdan ettim ve sadece kardeşime yazdım ona sordum hesap sordum sonra naptigini sordum bana dedi ki sen beni teyzene karşı seçtin ama teyzen senin hani hatırlıyor musun bir keresinde dayı hakkında (bu * seni takipten çıkmış sen de onu takipten çık) diye mesaj atmistin teyze bu mesajı gidip ben atmışım diye beni kotuledi yani senin yaptığın bir şeyi ben yapmışım gibi gösterdi ama ben ona da sustum sadece şunu bil bugün bana yarın sana yapmayacagi ne belli dedi şimdi benim kafam karışık kardeşimle kalayım desem kardeşimin ne bok olduğu belli ee teyzemle kalayım desem teyzem de tehlikeli biri çünkü benim annem asla kötülüğe kötülükle cevap vermez ben annemden bunu öğrendim yani bu teyzemin yaptığını asla yapmazdı ama şimdi ben napacagim bana söyleyin lütfen o kadar kötü ve arada kalmış gibiyim ki kendime zarar vermekten korkuyorum artık teyzem de güvenli biri değil ee kardeşimle de kalırsam sefil olurum beni rezil eder ee teyzemle aramda en ufak şey geçse bugün kardeşime yaptığını yarın bana yapacak ben annemden bunu görmedim böyle biriyle nasıl kalacağım ki lütfen yardım edin bana kafayı yicegim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
vallahi okumak istedim yarıda bıraktım. Hakkımı helal et
O zaman benim de i don't care demem gerek.
Hepsini okudum bu konu hakkımda sana fikirler verebilirim sadece
Ben başka bir şey mi istemistim ki anlamadin
Anlamadim*
Zaten fikirden başka ne yapabilirsiniz ki
Yani size önerim ben olsam ayrı eve çıkardım iş bularak yeni düzen kurardım
Kendi başıma ayrı eve çıkayım diyorsun
Detaylı konuşmak isterim.
Nasıl konusucagiz detayli
Özelden. Ben yazamadım çünkü. Tabi siz bilirsiniz
İstek atmam ve takiplesmek gerek özelden konuşmak için sanırım ben de yeni kullanıyorum bu uygulamayı ama öyle oluyor sanirim
Bana yazarmısın artık
İstek attım ama mesaj yazamıyorum çünkü seviyem 5 olmalı yazmam için o yüzden sen yazarsın artık
Detaylı anlat düzgün anlat
Detaylı çok uzun oluyor yani Şimdi çok zor ve berbat bir durumun içindeyim ki anlatamam annemi üç buçuk ay önce kaybettim tabi ondan önce de babam anneme çok cektirdi annem babamdan çok çekti anlatsam oturur aglarsiniz ama ekonomik özgürlüğü yoktu mecburdu onla evli kalmaya zaten olsa bir dakika evli kalmam o adamla diyordu, daha sonra bir gün dertlesirken ben ölsem babanız bir gün üzülüp yasimi tutmaz diyordu, dediği de oldu biz hepimiz annemin acısını yaşarken babam ben bugün napsam ne giysem nereye gitsem nerede fotoğraf çeksem kafasindaydi ve çok karmaşık olaylar oldu dün gece babamın telefonunda bir kadınla annemin yasini tuttuğumuz aydan bu yana o kadınla sevgili olduğunu ve öylece konustuklarini kadın da Amerika yasiyor tabi ama bu dolandiri olan tip kadınlardan ya fake ya da dolandirici gibi vs ben bunu gördüm kanım dondu biz kıt kanaat gecinirken biz 4 yıl diğer dedem 2 yıl diğer dedem de babamın borclari yüzünden orada siginti gibi yaşayıp annem her gün asalanip hatta bir gün bana fare zehri alıp içelim mi dedi annem bana bir anne için ne kadar çaresiz ve kötü bir şey bunu çocuğuna dedirticek noktaya getirtmek ne kadar acimasizca biz bunları yasakren babam elin kadinlarini mikme derdindeydi
İşte o gün babamı evden kovdum kardeşim de arkasından gitti ona da dedim gidersen seni silerim diye ama dinlemedi ve gitti
Bugün de vicdan ettim ve gidip kardeşime hesap sordum önce yazdım
Sonra konuştuk tartıştık
Oda bana sonra dedi ki bana karşı sectigin teyzen seni de kullanıyor haberin yok dedi ben de neden ki ne alaka dedim oda dedi ki bir ara sen dayı hakkında bu pichhg seni takipten çıktı sende takipten çık diye bana mesaj atmistin işte teyzen bunu ss alıp gidip dayıya attı ama bunu sen değil ben atmışım gibi gösterdi yani senin yaptığın şeyi ben yapmışım gibi gösterdi ama ben sustum bir şey demedim sen kötü olma diye ama bugün bana yapan yarın sana yapar unutma dedi şimdi benim kafam karışık kardeşimle kalamam kalırsam çok sefil bir hayatım olur ama teyzemle kalırsam teyzem en ufak şeyde bana da o hareketi yapacak yani teyzemle kalmak belki kardeşime göre daha iyi olabilir ama neticede kötülüğe kötülükle cevap veren kadınla da kalınmaz yani güvenli olmaz çünkü ben annemden bunu ogrenmedim annem kötülüğe kötülükle cevap vermezdi asla o yüzden napicam bilmiyorum kafayı yicsgim 🥺🥺🥺🥺