Lütfen bana yardım edin kafayı yicegim?

Şimdi ben babamın yaptığı * yüzünden onu reddettim kardeşim ise o gün annemizi savunmayip öylece onun arkasından gittiği için onla da irtibati kestim ama bir yerde kardeşime vicdan ediyorum ama babama asla etmiyorum çünkü babam annem hayattayken de annem öldüğünden bu yana biz yastayken biz yas evindeyken başka kadınlarla konuştuğunu gördüm yani annem hayattayken ona saygısı yokmuş öldükten sonra da saygısı yokmuş işte kac gündür vicdan ettim ve sadece kardeşime yazdım ona sordum hesap sordum sonra naptigini sordum bana dedi ki sen beni teyzene karşı seçtin ama teyzen senin hani hatırlıyor musun bir keresinde dayı hakkında (bu * seni takipten çıkmış sen de onu takipten çık) diye mesaj atmistin teyze bu mesajı gidip ben atmışım diye beni kotuledi yani senin yaptığın bir şeyi ben yapmışım gibi gösterdi ama ben ona da sustum sadece şunu bil bugün bana yarın sana yapmayacagi ne belli dedi şimdi benim kafam karışık kardeşimle kalayım desem kardeşimin ne bok olduğu belli ee teyzemle kalayım desem teyzem de tehlikeli biri çünkü benim annem asla kötülüğe kötülükle cevap vermez ben annemden bunu öğrendim yani bu teyzemin yaptığını asla yapmazdı ama şimdi ben napacagim bana söyleyin lütfen o kadar kötü ve arada kalmış gibiyim ki kendime zarar vermekten korkuyorum artık teyzem de güvenli biri değil ee kardeşimle de kalırsam sefil olurum beni rezil eder ee teyzemle aramda en ufak şey geçse bugün kardeşime yaptığını yarın bana yapacak ben annemden bunu görmedim böyle biriyle nasıl kalacağım ki lütfen yardım edin bana kafayı yicegim
Lütfen bana yardım edin kafayı yicegim?