Bana yardım edin kafayı yicem yoksa?

Biz tt den fake hesabimdan tanistik ben yazdım benin bulunduğum şehire okumaya geldi otogardan alan benin kalicagi yere götüren benim hergün dışarı çıkardık kavgalar falan oluyodu sürekli en sonunda 2.5 ay sonra ayrıldık beni heryerden engelledi 2 gün sonra sevgilide yaptı ondan sonra hayatına aldığı kişiler oldu ve konuştuğu çocuklara sadece beni söyledi kavga muhabbeti falan oldu ve 3 gün önce benim ona yazdığım fake hesabimdan engeli mi kaldirip yazsa dönermisin gibisinden video atmış 6 tane video var 3 ü bana attığı video ama ana hesabimdan engelliyim fake hesabin ona yazdığım hesaptan kaldırmış sadece bide onu attıktan sonra wp den de engelimi kaldırmış bunu üstüme alınmakta haklımıyım o çocuklarla ilişkisi maks 3 hafta sürdü en uzunu ve 1 gün öncede instagramdan engelimi kaldırdı ama priw hesabından engelimi kaldırmamiş sadece ana hesabından kaldırmış ve ayriyetten tiktoj hesabına instasini koymuş instagrama takipçi ekliyo kafayı yicem sinirden arkadaşlar kendini hatırlatıp duruyo ben tam unutuyorum bisey yapiyo yazarmi yazmazmı sizce ona göre hareket edicem mesaj bekliyorum atmiyo ve üniversite okumaya geldi buraya tatil bitti bugün gördüm arkadan yanında bi çocuk vardı sonra emin olmak için bi yarım saat sonra gittim oturiyodu tek başına servis bekliyodu evine gitmek için göz göze geldik baktı uzun uzun geçtim gittim napıyım engelliyimmi napabilirim bana yardım edin
Bana yardım edin kafayı yicem yoksa?