Kuzenimin ne yaptığını anlamıyorum. İkimiz Bir araya geldiğimiz zaman bana çok iyi davranıyor ama yanımızda üçüncü bir kişi olursa beni devamlı küçük düşürmeye çalışıyor laf sokuyor. Nedense beni yönetmeye çalıştığını hissediyorum bilmiyorum belki de izin veren benim. Ben çok nazik biriyim insanları kıramam asla. O da öyle değil aslında ama ortamda başka birileri varsa ilgiyi kendi üzerine çekmek icin her şeyi yapar, mahallede ortak arkadaşlar vardı onlarda artık bu çocuğun bana sergilediği davranışlarından sonra onlar da bana aynı şekilde davranmaya başladı millet kuzenini korur bu beni satıyor artık dışarı dahi çıkmaya utanıyorum ek olarak ne mizahım var geliştirmeyi çok istiyorum komik değilim stresten sivilcelerim çıktı bile ama şöyle bi sorun var l**et olsun ki ne yaparsa yapsın hala da onla takılmak istiyorum eğlenceli bı kişiliği var ama dediğim gibi onun değişeceğini hiç sanmıyorum tek çözüm benim mizahımı geliştirmem gerekli. Kimseye degil bir tek bana yapıyor, herkesin içinde hatalarımı büyütür, rencide eder beni. Ufacık bir yanlış yapayım herkese anlatır. Kıskanıyor desem imkansız o benden çok daha yakışıklı çocuk. Sebebine anlam veremiyorum.
bak ben erkeğim, ailemin yanında ve kendi aramızda konuşurken falan gayet normal, Fakat başkalarının yanında sürekli eziyor beni zararım yok bişeyim yok amacı ne yani anlamıyorum. Yaşama isteğimi yok ediyor bu şey benim. Mizahım yok beceremiyorum, ağzım laf yapmıyor bunları geliştirmek istiyorum ama nasıl geliştirebilirim olmuyor.
Sizce ne yapayım? Nasıl davranayım? Uzaklaşmam imkansız aileler çok samimi ne önerirsiniz? Demek ki popüler kültür olmam gerekiyor.
bak ben erkeğim, ailemin yanında ve kendi aramızda konuşurken falan gayet normal, Fakat başkalarının yanında sürekli eziyor beni zararım yok bişeyim yok amacı ne yani anlamıyorum. Yaşama isteğimi yok ediyor bu şey benim. Mizahım yok beceremiyorum, ağzım laf yapmıyor bunları geliştirmek istiyorum ama nasıl geliştirebilirim olmuyor.
Sizce ne yapayım? Nasıl davranayım? Uzaklaşmam imkansız aileler çok samimi ne önerirsiniz? Demek ki popüler kültür olmam gerekiyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer