~Fransa~
Hangi ülkede yaşamak isterdiniz 🙃?
~Fransa~
Gelir düzeyi yüksek
Medeni
Cinsel özgürlüğün olduğu her yer olabilirdi özellikle de batı Avrupa ve Amerika. Ama artık çok geç benim için.
Gidemem geçti dedim ya
45 yaşındayım. Bu saatten sonra ne işime yarar ela?
Çok alakası var. En basitinden cinsellik. 20 yaşında bunu yaşamakla 45 yaşında yaşamak aynı mı?
Değil tabiki de libidon Enerjin heyecanın yaşama sevincim hepsi düşüyor yaş geçtikçe. Onun için hep söylerim her şey zamanında güzel. Her şey zamanında yaşanmalı.
10 lu yaşlar aşklar masum sevgili likler
20ler gezme tozma seks eğlence
30 lar evlenip aile kurmak için ideal yaşlardır
Ama maalesef istediğin gibi değil toplumun dayatmasına göre yaşarsın bu ülkede. Ve de tam yaşayacağın zaman paran olmaz fırsatın olmaz toplumsal tabular izin vermez. Artık her türlü imkanının olduğunda da içinde heves kalmaz. Bu ülkede maalesef hep böyledir bu işler.
Aynen öyle... işte bunları yerinde ve zamanında hangi ülkede yaşayabileceksem o ülkeyi isterdim ben. Tabi tekrar 15 yaşıma dönmek şartıyla 🙂
Senin için olabilir daha 19 sun.
Gerçi maddi sorunun yoksa Türkiye de artık eskisi kadar yobaz değil kadın cinselliği giyimi ve yaşamı konusunda. Asıl sorun maddiyat bence
Maddi durumun iyiyse bence Türkiye'den güzel yer yok. Bak o konuda hakkını yiyemem bu ülkenin. Paran varsa cennet valla cennet
Sen onlar için üzülme onlar bunu istediklerini son seçimde resmen ortaya koydular. Sen kendi keyfine bak. Ama tabi şehir de önemli yani. Bi İzmir 'de konya bir olabilir mi? Sen nerede yaşıyorsun ela
Ülke beni kesmiyor gezegen olmuyo mu
İddia bizim isimiz
Efendim mi
Çok sugarsin
Very hot
Kore olsun
Güney senin kuzey benim o zaman biraz çatışalım 😂
İcardisporlu musun yoksa
Tamam o zaman güney koreye saldırmayacaz, hatta Gangnam style şarkısını yasaklamıştık artık yasal olacak dinlemesi. 😂
Güney tabi ya işin esprisi o 😂 koreye ayak uydurabilir miyim bilmiyorum ama japonya çin kadar değiller daha uygun kültüür
İngiltere de güzel bence havası ve sosyal yaşamı hoş, bulutlu havayı severim
Fransa bence kötü, Nice falan yaşanır sadece diğer yerler sıkıntılı insanı sıkıntılı zaten
Cevap
22Cevap
Ben Amerika da yaşamak isterdim ya da norveç :) sen?
Fransa isterdim ben😊
Amerika da iyi seçim👍
Türkiyeden memnunum. Yabancı ülkeye sadece okumak için veya işim için giderdim büyük ihtimalle.
cehaletin en aza indirgendiği finlandiya ülkesinde yaşamak isterdim.
Japonya Tabikide kültürleri aşırı hoşuma gidiyor insanı rahatlatıyor baya. yemeklerini de baya seviyorum japonlarin güzel yemekleri var. Japonyada en sevdiğim şey bide sakura ağacı etkinliği oraya gidip onu görmek isterim çok güzel ağaç. Japonyada bide bazı animelerin mekanları var oraya gidip orada da güzel figürler falan almak isterim anime ile ilgili eğer bir gün gidersem artık ksye de foto atarım
Kanadanın cok temiz bir ülke olduğunu duymuştum orası olabilir 😊
Danimarka, Almanya, İsveç, İsviçre, Hollanda gibi ülkelerde yaşamak isterdim.
Litvanya, Danimarka, Estonya , Letonya
Eğitim için kanads
Daha iyi olabilir memleket im umutluyum
Hem İngiltere hem de Fransa'ya yabancı dil eğitimi için gittim. İnsanın kendi ülkesi gibi olmuyo ama ileride iş için gidecek olsam kesinlikle İngiltere'yi tercih ederdim. Parkları, şehir düzenlemesi ve metrolarıyla çok hoşuma gitmişti.
Amerika / Moğolistan
Türkiye
🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘
Avustralya
🙃🙃
Fransa da
Norveç
İsviçre
Norveç
Türkiye
Hiç yaşamasak olmaz mı be
Amerika