Tatil & Seyahat Hangi ülkede yaşamak isterdiniz? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Amerika olabilir. Güncellemeler+1 yıl Güzel cevaplarınız için teşekkürler. 🙏🙏🙏 Hangi ülkede yaşamak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Amerika ve norveç 0 0 Yorumla
AsteriaTitan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İsviçre'de yaşamak isterdim. Kadın haklarına fazlasıyla önem veriliyor. 1 0 Yorumla
EspressoShot Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İsviçre’de büyüdüm orası da olur, ama Londra gözümde şu an. 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 654 cevap paylaştı. İsveç varsa alırım ben 😇 2 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Doğa ve serbest kırsal yaşamı ile İsviçre 1 1 Yorumla Bravehrart +1 yıl Aynen, İsviçre güzel yer. Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 526 cevap paylaştı. güney avrupa ülkeleri 1 0 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İtalya 1 3 Yorumla Bravehrart +1 yıl İtalya sokaklarında yürümek isterdim. Yorumla Nehir006 +1 yıl Venedikte mi 😅 Yorumla Bravehrart +1 yıl Evet. 😃 Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Mars 1 2 Yorumla Bravehrart +1 yıl Uzaya çık o zaman. Yorumla Maverick__069 +1 yıl beğenemedin mi? Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Norvec 1 2 Yorumla Bravehrart +1 yıl Güze yer. Yorumla BirRüyaOlsam +1 yıl bencede :=) Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl İngiltere.. 1 1 Yorumla Bravehrart +1 yıl Her gün yağmur yağıyor. Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl İsveç te 2 1 Yorumla sertkaya65 +1 yıl Kıçın buz tutsunda gür Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 605 cevap paylaştı. Ülkemi seviyorum 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendi ülkemde 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 388 cevap paylaştı. Kanada İsveç 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. İngiltere 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Amerika ve norveç
İsviçre'de yaşamak isterdim. Kadın haklarına fazlasıyla önem veriliyor.
İsviçre’de büyüdüm orası da olur, ama Londra gözümde şu an.
İsveç varsa alırım ben 😇
Doğa ve serbest kırsal yaşamı ile İsviçre
Aynen, İsviçre güzel yer.
Ahh İtalya, Canım İtalya
ABD , Kanada veya Norveç olabilir.
Adventure Time'deki ülke
Norveç tercih ediyorum
güney avrupa ülkeleri
İtalya
İtalya sokaklarında yürümek isterdim.
Venedikte mi 😅
Evet. 😃