Ailemden kavgalardan çok yoruldum, ne yapayım?

Abim psikopatin onde gideni 24 yasinda sapik doye tabir edebileceğim mal cahil bir insan. Babam agresif sinirli her konuda ayri bir kavga cikaran sürekli bağıran her şeye yükselen biri asla duzgunce konusamiyoruz o kadar uzatiyorki kavgalari ayni evde kalip ayni yemegi bile yemiyor bizimle surekli bu sekilde cok sacma sebeplerle bize kin tutuyor hepimizin birlik oldugunu düşünüyor oma karsi (19 yasindayim yks sinavina girdim kötü bir sonuc beklemiyorum gideceğim bu sene) annem sakin iyi niyetli biri hep alttan alip o bu üzülmesin çözülür diye cabalahan biri babamdan bir beklentisi yok artik hayatta ama babam ona rağmen bizle gunlerden konusmadigi halde surekli kavgayla bizi rezil ediyor icten ice öldürüyor abim babacilik yaparak siz susun bisey demeyin sussun diyor ama kendiside farkinda olanlar normal degil babam annemi aldatiyor yillardir bunu online sekilde biriyle yapiyor ayni kişi ve ben yillaridr bilip bunlari biriktiriyorum babami cok seviyordum ne kadar kızıp surekli kavga etsekde artik dayanamiyorum bana bile oyle sekillerde davranıyorki kafasina bisey vurmak istiyorum burdan gitmek istiyorum annemide birakmak istemiyorum gitme ben bu yastan sonra onu birakmam kimse benim emegime gelip konamaz diyor basima birsey gelse babama anlatsam cok kotu birsey bile olsa ya beni dinlemez ya sen suclusun der ben onu artik baba gibi goremiyorum gözü bizim icin nefretle dolmus benimle hic konusmasin istiyorum oğluda oyle bugun konusmadigimiz halde kendine yemek yapıyordu ekmek verdim itin onunemi atiyorsun dedi benimle kavga etti evden cikil gitmek istiyorum annem izin vermiyor merkezdede veimiz var oraya gideceğim dedim dayanamiyorum dedim annem bana olmaz gitme sinavin açıklansın onu bekle vb diyor unide paraya ihtiyacim olacağını ona babama ihtiyacim olacagini söylüyor annem babamin yaptığı seyleri bilmiyor babam abimin nasil bir sapik oldugunu bilmiyor ben ise herkesin herseyini bilip kendi icimde tutuyorum dayanamiyorum boşanmalarini degil herseyin bi sekilde duzelmesjni istiyorum ne yapmaliyim onuda bilmiyorum artik düşünemiyorum sadece alkol alip aglamak istiyorum bazi islerin icinden cikamiyorum annem bana cok yukleniyordu bazen dayanamiyordum kimse bu aile icin neler yaptığımı anlamiyor kacmaya calistigimi düşünuyolar sadece oysaki ben icinden cikamadigim durumlarla bas etmek icin cabaliyorum sadece ne yapmaliyim ben duramiyorjm her gecen gun birseyler oluyor bu evde birine birsey olucak bu gidisle ve ben napicagimi da bilmiyorum annemi onlara yedirmek istemiyorum ben bu sekilde devam edip kendiminde anneminde kanser olmasini istemiyorum babama ilaç aldirmak istesemde bunu kabul edip alicak bir insan degil bas edemiyorum hicbi seyle babam onun telefonuna bagli olup herseyini kontrol ettigimi bile bilmiyor babam topluca hadi ordan olun gidin diyor bildiginiz herseyi gectim ben onun cocuguyum ya ben bunu hak edecek ne yaptim. Ben ne yapayım

Ailemden kavgalardan çok yoruldum, ne yapayım?