Ailemle kavga etmekten bıktım artık, yardım edin?

Sürekli ailemle kavga ediyorum onlar benim giyimimden tutun konuşmama gittigim yere herşeye karışıyorlar ben birşey desem haksız oluyorum eve 10 dk geciksem bir ton laf yiyorum işe giricem o işe girme diyorlar para lazım olunca işe gir çalış diyorlar arkadaşlarımla gezecem o arkadaşlarınla gezme diyorlar evde fazla oturunca arkadaşlarınla gez diyorlar dogru düzgün arkadaşım kalmadı bütün arkadaşlarım p*çmiş sürekli pcde oturma onu yapma bunu yapma şuraya gitme şu işte çalışma şununla gezme çogu şeylerinde haksızlar ve hala devam ediyorlar ben ise anneme anne dişini ffırçala daha güzel olur desem baba daha sık bnyo yap daha temiz olursun desem suçlu oluyorum işte baba pcye format atma ben atarım desem para gitmesin desem kıyamet kopuyor sanki biliyormusunda karışıyorsun diyorlar boş yere para harcarlar ben istesem olmaz o pra bugün 30 tl tamir parası verecektim ben onlar kazıklanmış 70 tl vermiş tamir yaptırmalarını istemedigim halde fakat 20 tl kontör parası istedim kıyamet koptu ben bedavaya format atıyorum onlara attırmayın dememe ragmen 30 tl format parası veriyorlar arkadaşlarımla gezecem dedigimde 5 tl vermiyorlar kısacası hep iyi oldugum ailemi düşündügümden dolayı kavga çıkıyor bıktım artık bundan psikiyatriye gittim ailemle kavga etmemek için bir ton laf ettiler sen delimisin diye psikiyatri bunlara sizde gideceksiniz tek sorun çocugunuzda degil dedi fakat bunlar orada gideriz ederiz demesine ragmen evde biz delimiyiz senin gibi psikologa gidelim gibi laflar ediyorlar artık napacagımlütfen yardım edin ilaçlarda kesmiyor beni :(( yardım edin nolur ya gerçekten istemedigim halde ailemle kavga ediyorum babamla annemle yumruklar birbirimize giriyor sürekli kavga etmicem demem ragmen olmuyor hep canım sıkacak bir konu buluyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Babam veya annem haksız yere boşu boşuna 100 200 300 tl harcasalar ben gereksiz yere harcıyosunuz desem bütün akrabalarımdan fırça yiyorum nedeni ise kendi kazandı parayı istedigini yapar eder sen karışamazsın oluyor :(
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten yardımınız lazım :(
Ailemle kavga etmekten bıktım artık, yardım edin?