Şimdi çok zor ve berbat bir durumun içindeyim ki anlatamam annemi üç buçuk ay önce kaybettim tabi ondan önce de babam anneme çok cektirdi annem babamdan çok çekti anlatsam oturur aglarsiniz ama ekonomik özgürlüğü yoktu mecburdu onla evli kalmaya zaten olsa bir dakika evli kalmam o adamla diyordu, daha sonra bir gün dertlesirken ben ölsem babanız bir gün üzülüp yasimi tutmaz diyordu, dediği de oldu biz hepimiz annemin acısını yaşarken babam ben bugün napsam ne giysem nereye gitsem nerede fotoğraf çeksem kafasindaydi ve çok karmaşık olaylar oldu dün gece babamın telefonunda bir kadınla annemin yasini tuttuğumuz aydan bu yana o kadınla sevgili olduğunu ve öylece konustuklarini kadın da Amerika yasiyor tabi ama bu dolandiri olan tip kadınlardan ya fake ya da dolandirici gibi vs ben bunu gördüm kanım dondu biz kıt kanaat gecinirken biz 4 yıl diğer dedem 2 yıl diğer dedem de babamın borclari yüzünden orada siginti gibi yaşayıp annem her gün asalanip hatta bir gün bana fare zehri alıp içelim mi dedi annem bana bir anne için ne kadar çaresiz ve kötü bir şey bunu çocuğuna dedirticek noktaya getirtmek ne kadar acimasizca biz bunları yasakren babam elin kadinlarini mikme derdindeydi haydi onu geçtim biz evin içinde acı cekerken ben annemin olum haberiyle kalbim sıkışıp hastaneye kaldirilirken ben bunları yaşarken ben acı icindeyken benim bu halimi görüp nasıl olur da annem daha 3 ay topraktayken biz acı icindeyken biz her gün olurken o nasıl olur da o kadınla onları mesajlaşabilir ben bunu gördüm önce sinir krizi geçirdim kalbim sıkıştı en sonda da daldım odaya gece uyandirdim telefonu yere attım bu mesajlar ne diye bağırdım ağzıma geleni söyledim ve onu evden kovdum en kötüsü de erkek kardeşim hiçbir şey demedi üstünü giydi ve arkasından gitti ben zaten şu an canadadayim teyzemle kalıyorum teyzemin evinde babamı kapı dışarı ettim 2 gündür de konusmuyorum hatta numaramı bile değiştirdim bana ulasmasinlar diye ama benim yaptığım doğru değil mi sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Siz olsanız napardiniz? En çok düşkün olduğunuz insana anne ize bunu yapsa annenizin yaşadıkları göz önünüze gelse ve yastayken acı icindeyken bunu gördüğü halde o kadınla o şekilde konuşmasını görseniz reddet mezmiydiniz kendinizi benim yerime koyup söyleyin lütfen?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer