Aile tarafindan dışlanıp baba tarafindan tacize ugramak?

Bundan 3 yıl önce yaşadığım acı bir olayı paylaşıp sizlerin benim için tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum. Ben bir öğretmenim 6 kardeş içinde okuyan tek kişiyim. Tamamen kendi gayretimle. Maddi sıkıntılar içinde okulu bitirdim. Öğrenciliğim bpyumca yari açtım diyebilirim. Fakat ogrencilgiimde kendine ait evi arabasi bag bahcesi olan kardesler 5 kuruş dahi yardım yapmazken Ben öğretmen olduktan sonra asri derecede kıskanmaya başladılar. Önce beni mirastan men etmek istediler. Ki ben kendim ücretli öğretmenlik yaparak okudum son sınıfı. Mesleğe geçtikten sonra da 3 4 yıl her ay yol yemek alıp gerisini onlara gönderdim. Yani onların bana vediinden kat kat fazlasını geri ödedim. Sonra evlendim eşten yana da yüzüm gülmedi evliliimi bitirmek için ellerinden geleni yaptılar eski eşimle birlik oldular rolü doldurdular ve sonuçta eziyetler dayanamayıp bosandim. En son 3 yıl kadar önce yanımda da 2 buçuk yaşında kızım varken oraya gittiğim sırada anne baba olacak ksiielr gelinleri ve diğer kardeş olacak kişiler hepsi saldırıp dövdüler ki ben zayıfım hiçbir şey yapamadım. Baba olacak ksii de o sırada taciz etti. Şikayetçi de olamadım uyduruk bir ifadeyi doldurup zorla imzalattilar o günden sonra intiharı çok düşündüm cesaret edemedim birkaç kere denedim sonra vazgeçtim kendimi iyileştirmek için her şeyi yaptım. Şu an iyiyim ama halen aklıma geliyor bu olay çok zor çok kimse yaşamasın. Ben diğer kardeşlerden hep farklı oldum hiç yalan soylemezdim mesela anne baba ve cevredeki kişilerin sadece doğru olan davranışlarını almam gerektiğinin bilincindeydim çocukluğumda. Ben karıncayı dahi incitmeyen bir insanken maalesef Aynı kandan olduğum varlıkların bu hale gelmesi. Bana bu acıyı yaşatmalarını neden kabullenemiyorum. Bana söyleyeceginiz güzel sözlere ihtiyacım var. Soruya çevirmek durumundayım siz olsanız venim yerimde ( ki olmayın ins) ne yaparsınız?

Aile tarafindan dışlanıp baba tarafindan tacize ugramak?