Aile tarafından zorbalanma?

abim evlendikten sonra eve yeni bir kişi girince herkes üzerime gelmeye başladı evin küçüğüyüm diye öz ailem di bı de bu insanlar 25 yaşındayım şu an da 1 6 ay oldu evleneli huzur ve mutluluğu yeni yeni yaşıyorum severek evlendim uzak bir şehire gelin geldim
Evlendim evleneli laf duymamak aramıyor lafları ile ugrasmamak için keyfime gelirse arıyorum hallerini sormak için hiç içimden gelmiyor
Vicdanım da gayet rahat
İçimden gelmiyorsa içimin de bir bildiği var derler de çocukken sizi kendilerinden yavaş yavaş soğuturlar ezerler laf saydirirlar sonra gelin geldikten sonra da geline diyemedikleri lafları bana dediler
Nişanimdan sözümden düğünüme kadar kavgaları da lafları da bitmedi onu biz almayız karşı taraf alsın şunu biz almayız diye ezdiler. Kendi çeyizimi bile eşim aldı bir çoğunu az bir şey almakla çeyiz yaptım zannettiler ne çalışmama çeyizimi kendi istediğim gibi almama izin verdiler ne de yatak odamı almama uzak şehir gidemeyiz inekler hayvanlar var benim uykum gelir diyen öz babam hiç begenmedigim mobilyaları almama alırken de fiyatına bakıp ucuz olanları en öncelikli iyi diye gösterip kendi kızına verdiği değeri gösterdi zaten küçük yerde yaşıyorduk babam laf söz olur calisamazsin dedi ehliyetimi bile alamadım bu şahıslar yüzünden evin içinde yıllarım geçti düğünümde bile el gibiydiler
Süzülüp gittiler anca Allah'tan tek duam iyi sağlıklı olsunlar benden en uzakta olsunlar
Psikologlara para ödedim ben kendi ailemin psikolojimi alt üst etmesinden dolayı
Şimdi eşimin de desteğiyle güveniyle anlayışı ile işe başladım işe girmek calismak nasıl bir duygu yeni yeni öğreniyorum
Rabbim ondan binlerce kez razı olsun

Bunları dertleşmek için yazdım benim gibi böyle problemler yaşayıp ayakta dimdik duranlar var mı?
Aile tarafından zorbalanma?