AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Kızın boğazını kesmisler ve kız kurtulmuş Halla Halla
Halla halla ne oluyor?
Şaşırdım bogazi kesilmiş kız ormanda nasıl kurtulmuş?
Ceza hukuku italyadan alınırsa olacağı budur başka birşey beklemeyin. Al bakalım ceza hukukunu kur'an-ı kerimden ne oluyor bak gör.
sert kanunlar din karıştırma demişin ama o adamı hadım ediceksin
Onu kastetmedim ya kavga ediyorlarda aşağıda ondan sebep söyledim. Yoksa bencede hadım edilsin
ne hadımı... bunları kazığa oturtucan zaten otomatik hadım olurlar
hacı idam falan paklamaz, tecavüz edenin çükünü kestikleri zaman ömür boyu o ızdırapla yaşar o şerefsizler ;)
Hadi ya? Allah belalarini versin. Yazik ya.. üzüldüm.
Aynen ya içim şişti yeminlen
bu gibi olaylar çoğaldı nereye gidiyor bu insanlık caydırıcı bir ceza olmadığı için mi oluyor bu şerefsizlikler anlamıyorum bana kalırsa verilebilecek en iyi ceza suç aletlerini kesip yediriceksin
Insan Degil onlar. ... :( pffff. .. şerefsizler... :(
Neyse ki ölmemiş. İyi olan tek nokta bu. Bazen idamın gelmesi gerektiğini söylüyorum da kimse dinlemiyor.
Aletlerini kesmeliler bu şerefsizlerin. Hadi tecavüz etmek gibi bir adiliği yaptın boğazını kesmek nedir. Sinirlendim şimdi.
boğazını kesmişlerse nasıl kurtuluyor onun mantığını çözemedim
Biri bulmuş herhalde, hastanede kurtarmışlar
Okadar kolay değil kardeş, şah damarı kesildiği an 6 saniye içinde gidersin. Ölemesi gerekiyormuş. Olan o kıza olmuş zaten. Çok büyük bir travma.
Bunlara ölüm bile az.
Valla bilemem belki şah damarına denk gelmemiştir ya da kesik derin değildir vs. Tam ayrıntı vermediler. Mühim olan bu tiplerin ortadan kalkması
Inşallah yakalanırlar. Bunları halkın eline bırakacaksın ki halk versin cezalarını
caydırıcı bir ceza yok akrdeşim mesala bu 2 taneyi yakalıcaksın ascaksın meydanda akşamada haberlerde vercen bak azalıyo mu bunları yakalasalar nolcak ki 5 yıl yatıp çıkcaklar.. belki o kdr da değil
Bozkir türk kanunlari gelmeli gerçek şeriat gelmeli
kız dediğin dişi hamam böceği mi lafasını kesince yaşıyor falan? tecavüz edenleri hadım etmeli
Her söze tav olmasın kızlar.. canım cicim boy pos yakışıklı deyip kanıyorlar sonrası hüsran
onlarıda ormana götürüp bağlayıp eşşeklere ziktireceksin tadına onlarda baksın
Onlar yakalanır anayasada idam yok ama hapishanenin kendi kurallar var içerde şişlerler onları kim vurduya giderler
Şeriat gelse de kafalarini kesseler
İki dünyadada süründürmek lazım
Seriâtta kizlari oldurmuyolarmiydi. Tecavuzculeri olduren seriat ulkesimi var
elbetteki kiz oldurulmez, tecavüzcü öldürülür. @TabaktakiSonKurabiye
İyide tecavuze ugrayan kizlar olduruluyor edenlerse hapse atiliyor seriat ulkelerinde hicmi duymadin
Şeriat ülkelerini bilmiyorum çoğu kafasına gore kural uyduruyor yok kadınlar araba surmicek falan. gerçek şeriat osmanli döneminde uygulandı ve kural dediğim gibidir. şüphesiz. @TabaktakiSonKurabiye
Gercek seriati gercek islami birakin simdi. Hangi dini yasayabilioz da hangi gercei kim uyguluycak. Seriatla yonetilen ulkelerde padisah ya da kral olmaz. Cunku onlar dindende ustundur o ulkede. Osmanlidaki karisik islam di. Bunlari tartismaya gerek yok gunumuz seriatinda adin oldurulur ve turkiyeyede farklisi gelmez haberlerden belli oluo zaten
@delisorular96 kardeşim dünyanın hiçbir yerinde Şeriat uygulanmıyor Şeriat adı altında o kadar sapıklık ve Allaha Kitabına aykırı şeyler yapılıyorki millette Şeriatı yanlış algılıyor halbuki başka ülkeler yerine Kuranı Kerimin Mealini okusalar Şeriatın ALLAHIN HÜKÜMLERİ olduğunu bir anlasalar...
ŞERİAT : Alahın Kitabına göre Allahın Hükümleriyle yönetim demektir !
tacizler için t’azir cezası söz konusudur.
Ta’zir cezası, suçlunun durumuna ve suçun niteliğine göre ağır söz, hapis, dayak, ölüm gibi cezalardır.(Taciz/Tecavüz edilen cezalandırılır!)
Taciz Tecavüz EDEN cezalandırılır
Kızın boğazını kesmişler ve kız kurtulmuş? Nasıl bir kurtuluş
Kurbanlıkmış kız.
Of off.. bencede ne yapmalda böyle zihniyetsiz insanların kökünü kurutmalı arkadaş. :/
Buraya yazdigin iyi oldu canım kafasz kizlar okusunda ibret alsin o kizin yasadigina saskinm valla bozagi kesilp yasiyan ilk defa gordum kotuye bisey olmaz derler ya^^…
Benim görüşüm bellidir direk idam (Kazığa oturtarak).
bogazını kestikleri halde nasıl kurtulmuş onu anlamadım?
Eğer bu dünyada kötülük hakim olmasaydı kıyamet kopmazdi zaten
psikolijimizi bozmayın
zaten 3 kuruşluk moralle yaşıyoruz
onu küüçücük erkek çocuguna yapmışlardı daha kan dondurucu
aynı şekildede kızıyla ilişkiye giren 16 yaşındaki çocuğu kızın baba ve abisi ormana götürüp 65 kere bıçaklamışlar ülke çok gelişiiyyy maşallah
Zamane kizlari ciplak geziyor etraf kurt dolu cesaretinize hayranim
Tecavüz suçu işleyenleri yağlı kazığa oturtacaksın. İbreti alem için.
Şimdi bu kızın boğazı nı kesmisler aama nasıl kurtulmuş
İrandaki gibi aletini kesip yağlı kazığa oturtucan ibret olsun.
Valla direk götürecen başka türlü vallahada billahada önüne geçilmez
tam tersine denk gelmeye başlasak böyle şeyler olmaz
Musluman ulke ya burasi gurur duysunlar artik demekki neymis kafaya turban takmakla olmuyormus
nasıl oluyormuş peki, memeleri açınca mı
Yaptığın yorum maksadını aşıyor. Sanane milletn türbanından!
Al iste biri daha. Hakli biri bitarafini acinca haksizmi oluyor yobaz deyincede kizarsiniz ama
@hasnicktiryav
Hicte asmiyor az bile ! Ortaokulda turban serbest oldu uzerine gunlerce konusuldu 1 bez parcasi cok onemli gibi bu tecavuzler 1 gun konusulup utuluyor aptal bir ulkede yasiyoruz !
Bak yine saygısızsın!
Türbana bez parçası diyemezsin!
İnanmazsın bu senin tercihindir. Ama insanların dini değerlerine de hakaret edemezsin @edaeliff95
Inanmak insanin icindedir belki acik sacigim ama allaha inaniyorum sen bilemezsin bu bir. ikincisi kuranda turban diye birsey yazmiyor gidin hurafelerinizi baska yerde satin her turbanli inancli degildir artik %80 moda olsun diye takiyor
Alin bu kizi götürün uzaklara. Onun yeri bu müslüman ülkemiz degil. Cehenneme kadar yolu var. Hicte saygi duymuyorum dediklerine.
Neyse biz bu kızı bırakalım konuşsun, Allahın emrini inkar eden biri ne kadar müslüman olur?
Ha ayrıca da %80 türbanlıya laf ederek sen de onların içindeki ne bilemezsin, yargılamak da sana düşmez. Kendi nefsine ağır gelen emirleri inkar edip yok diyemezsin,
www.sorularlaislamiyet.com/.../...er-nelerdir.html
al oku da azıcık bilgi sahibi ol bari
Kizim gizliden cikta engelliyim seni cevap atip durma kavga etmek istemiyorum beni seviyesiz muhabbetlerinize cekmeyin
Edaelif cahili hayatinda hiç kurani açıp okudunmu nasıl yazmıyormus basortmek nur süresi 31 32. Ayetler aç bir oku Maide süresi aç bir oku ayıp yahu edep ya hu
Boğazını kesmişler ama kız kurtulmuş? Vay be..
Haberler öyle dedi, biri bulup hastaneye götürmüş, demekki çok derin değildi
Biri bulup tecavüzden kurtarsaydı bari?
Kızın boğazını kesmişler? Ve kız kurtulmuş? Öyle mi? Sizde buna inandınız? Ya bir gidin Allah aşkına xper kasıcam diye uydurup uydurup durmayın..
www.haberinbizden.com/.../...-kestiler-h47750.html
sana cevap bile vermemek lazımda işte neyse insanlık ediorum
Bak dedim sana 18 yaşında değilmiş yalan söylemişsin 17 yaşındaymış.
Ayrıca hani kesmişlerdi? Kafasına falan vurmuşlar sadice. Sen sadice olayı abartı şekilde anlatmışsın. Buda xper için susman lazım şu an anladın?
Tamam sensin
s. ktir l*n oreospu çocugu abartısı mı var kıza tecavüz edip öldürmek istemişler işte ötesi mi l*n dana
Erkeği kadına üstün kılıp, dövülmesini emreden, kadına ikinci sınıf insan muamelesi yapan, eve kapatan, tecavüzün suçunu bile kadına yükleyen değer vermeyen bir dinin yaygın olduğu bir ülke için...
kuranın neresinde yazıyor abi böyle birşey insanların yaptığını islama yükleme inanmıyorsan saygı duy bak sen muhtemelen ateistsin ben saygı duyuyorum
Müslümanlıkta dediklerin yok, şuanki çoğu islam ülkesinin yaptıklarına bakarak konuşmayın. İslam böyle şeyler emretmez. Yusuf İslamın dediği gibi "Ben islamı müslümanlardan öğrenseydim müslüman olmazdım"
Insan olmak zor is herkez olamaz..
nasil yani kiz kurtulmus?
Hafifmiş galiba kesik, kurtulmuş hastanede
cok kötü bölelerinin bisey derimde simdik terbiyemi bozmak istemem
Boz boz ben dümdüz gittim hem de
allah belasını versin onların gün yüzü görmesinler
Ne yazıkkı ınsanlar cok kotu dıkkatlı olmak lazım
Allah belalarını versin..
idam yasası yürürlüğe girse keşke.
Allah belasını versın it herıfler
onu yapanın en buyuk cezasını rabbimiz verecek
aminnnnnnn
Testislere kömürleşene kadar elektrik vereceğim.
üstüne de şampanya patlatmışlar oh oh hahahahahha
Gelinlik giydirmemişler amatör bunlar.
Masum değiliz hiçbirimiz.
cezalarını versin inşallah
Taksim meydaninda sallandircaksin boylelerini
bulunmaz sanki , kıza da yazık olmuş :(
Hadım cezası son derece makul bence
Yaşayan ölü 2 yakında sinemalarda..
Yakalayıp aynısını onlara yapmak lazım.
Yazık kıza kız olmakta zor
18 değil 17, bulunur umarım da cezalarını çekerler
wat didin kafasızmı yürümüş?
Allah evlerine ateşler salsın
Şeriat gelsin
Seriat degil idam gelmeli ;)
Seriatta tecavuze ugrayan kizlari oldurmuyolarmi. Birakta yasasin
Ey Allahım ! tüm cahiller bu siteye toplanmış
ŞERİAT : Alahın Kitabına göre Allahın Hükümleriyle yönetim demektir !
tacizler için t’azir cezası söz konusudur.
Ta’zir cezası, suçlunun durumuna ve suçun niteliğine göre ağır söz, hapis, dayak, ölüm gibi cezalardır.(Taciz/Tecavüz edilen cezalandırılır!)
eden cezalandırılır olcaktı
babam hep derdi öküz cahil insanlar topluluğu