Din, ırk, siyaset kavgası yapmayın allahaşkına!
Ben ne diyorum siz hala neyin kavgasını yapıyorsunuz! Gencecik kızın yaşadığını travmayı diyorum, siz hala müslümanlar şöyle böyle, şeriat, Akp, kürt-türk kavgası yapıyorsunuz yaaa!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski dönemlerde her kralın bir işkencecisi olurmuş.
Böyle insanlara işkence yapılsın. Seve seve gönüllü işkenceci olurum.
Ayrıca karşımdakinin çığlıklarını duyarken ara ara bundan haz duyduğum olur.
Bence tecavüz suçuna hapis cezasının yanında işkencede getirilmeli.
Yetmedi, cezaevindeki mahkumların arasına atılsın, uzun süredir içeride yatan suçlular cinsel isteklerini bu adamlarla gidersin. Bakalım nasılmış !!!
Böyle insanlar için en güzel ceza işkencedir sanırım bayan. İşkencenin yanında aşağılanmaları ve küçük düşürülmeleri gerekir. Kısacası onursuz bir yaşam sürüyorlarsa, yine cezalarıda onursuz bir yaşam olmalı. Çünkü verilen hapis cezalarının pek uzun süreli olmadığını düşünüyorum. Ayrıca uzun süreli olsa dahi aç kaldığı için bakkaldan ekmek çalan bir insanla aynı kefeye koyulmamalı. Çıktıkları zaman yine aynısı yapıyorlar zaten.
Haberimiz olmasada, medyada gösterilmesede bu şekilde birçok suç hergün işleniyordur eminim.
Hırsızlığın sebebi olur, aç kalmışsındır, iş bulamıyorsundur. Hırsızlığı savunmuyorum ancak bu böyle.
Cinayetin sebebi olur.
Adam yaralamanın sebebi olur.
Hemen hemen her suçun bir sebebi olur mantıklı veya mantıksız. Gerekli veya gereksiz bir cevabı olur.
Ancak tecavüzün asla geçerli bir nedeni yoktur bayan.
Bu kadar kudurmuşsan s*ktir git genel evlere. Tecavüzün sebebi ve affı olmaz !
Bu insanlara hapis cezası, idam cezası, kol bacak kesme, göz çıkarma cezaları hafif gelir.
Sokacaksın bunları özel yerlere, sabah akşam işkence yapacaksın. Ara sıra elden ayaktan düştüklerinde çok seviyorlar ya cinselliği, vereceksin diğer mahkumların eline birde ona taciz etsinler bakalım !
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg
Her kelimesine katılıyorum. Konuyu başka yerlere çekmediğin için teşekkürler
Hiçbir masum insana yapılan kötülüğe soğukkanlı kalamıyorum. Hah tabi oturduğun yerden üzülmek ne işe yarar diyeceksiniz?
Doğru yaramıyor ama en azından vicdanlı çocuklarım olur belki bu topluma
Birçok haksızlığa karşı gözyumabiliyorum, kendime dahi olsa...
Ancak böyle bir konuda soğukkanlılığımı koruyamam.
Bu hayatta herşey öğretiliyorda insana, biri çıkıpta insan olmayı öğreteyim, insanlık üzerine iki çift laf edeyim demiyor. Dizilerde izlediğimiz kadar kolay değil hayat !
Önemli olan insanlık. Herkes bunu bir gün anlayacak.
Hayvan olanlar dahi, bir gün yere düştüklerinde, bir yardım eli aradıklarında insanlığın ne olduğunu anlayacak.
Boş yere gürültü yapanlar sensin ve senin gibiler.
İnsanların görüşlerine, bu kadar ağır bir suça bu kadar büyük bir ceza verilmesi gerekdiğine inanmak yerine bana vurguladığın düşünceye bak.
İş yetiştirenlere kadar gittiyse senin gibileride tecavüzcülerle aynı kefeye koymak lazım.
45 yaş üstü olmuşsun, adam olamamışsın. Asıl bizi yetiştirenlere değil, sana ve senin doğurduğuna sokmak lazım.
Ne demiş bir şarkı sözü? İnsandan doğanlar insan olurlar, hayvandan doğanlar hayvan olurlar?
Çıkıtpta birde utanmadan görüşüme saldırı yapıyor.
Böyle bir konuda, böyle bir görüşe dahi bu lafları söylüyorsan senin bu insanların içinde yaşamaya dahi hakkın yok.
Merak etme kınamadığını ölmeden yaşamazmış insan. Birgün seninde bir yakınına tecavüz edilir, o zaman anlarsın belki o insanların yaşadıklarını ve söylediklerimin ne ifade ettiğini. Azıcık empati kur, adam ol.
Gerçi bu söylediklerimi anlayacak olsan, zaten çoktan anlamış olurdun. Senin yaşaman dahi zarar.
@Uffuk_
Olaydan haberim yok ama bu konuda soyle dusunuyorum. Orda durup aa katil pis asmalilar kesmeliler bunlari demek ne bu sorunlari duzeltir ne de bir ise yarar.
Kadinlari bilinclendiriceksin.
Okadar mal kizlarimiz var ki tecavuzcu ya da kotu niyetli birine denk geldiginde yaygara kopartmaktan baska bisey gelmiyor aklina. Hayir adamin bisey yapacagi yoksa da yapasi geliyor zaten.
Canlandir sahneyi gozunun onunde, essek degilsin ya huyuna git tamam vericem de ne istiyorsan yapicam de olayi bu telkinlerle idare et be kadin. Eger suc potansiyeli olan birini tahrik edersen bunu yapmasi dogal zaten.
Niyetini anladigin afamin suyuna gideceksin tamam ne istiyorsan yapicam la oyalayip diger taraftan da nasil kurtulacagini dusuneceksin.
Imdaatt piss sapikk diye yaygarayi basarsan adam sikip birakacaktiysa da olduruyor kesiyor biciyor sirf telasa kapildigi icin.
Verin demiyorum verecekmis gibi yapip cilve yapip zaman kazanmak ve adami sartlamaktan bahs ediyorum.
Tamam senle yaticam "Ama" suraya gidelim sunu yapalim vs. Sonra bir yolunu bulup etkisiz hale getiriceksin. Al agzina kopar penisini. Olmezsin ama oldurulmekten kurtulursun.
+++
Öyle bir durumda kalsan düşünme yeteneğini kaybetmezsen şükür et!
Yav bir gidin. O an korkuyla insan belki dusunemez Allah yasatmasin kimseyede Mal olmayin kafanizi kullanin. biraz kicini yirtsanda duyan olmayacak oyundan kimseye zarar gelmez
@Nehir61 muhattabim olamayacak kadar saldirgam, sabit fikirli ve cok sunepesin.
Olaya yaklasim bicimimi bile anlamaksizin beni o insanlardan ilan etmissin.
Biliyor musun senin gibilere bunlar mustahak derdim ama ben senin gibilerden degilim.
Kadinlari bilinclendirin her kadinin bu nehirr isimli kibir mahsulu arkadasimiz gibi oldugu dusuncesi beni korkutuyor.
www.haberinbizden.com/.../...-kestiler-h47750.html
Bu haberi okumuştum ve 17 yaşındaki kıza hem tacavüz etmişler hemde çantasını çalmışlar hemde boğazından yaralayıp bir hiçmiş gibi tarlaya atmışlar. Düşünsenize sizin kızınızı okuldan işten eve gelirken yoldan bir arabaya atsalar , tecavüz etseler, boynunu kesseler bir tarlaya atsalar siz ne düşünürdünüz? Benim kızıma bunu yapanı bulsam onlara yaşatmam. Kanuna hukuka güvenmem. Gerekirse adam tutarım onları yine yaşatmam çünki bu tür olaylar dünyanın her yerinde oluyor ve bu tür pislikler yargılanmadan bazen yetersiz delil olmadığı için elini kolunu sallayarak hapisten bile çıkabiliyor.
Yasaların hiç bir caydırıcılığı yok adama hakim 24 yıl ceza veriyo sanki alışveriş yapmışta bonus kazanmış gibi bilmem 3 de birini ordan kesiyo 3 de 1 ini iyi halden kesiyo daha önce suçu yok diye de bir kısmını kesiyo hüküm 24 sene adam 4 5 sene yatıyo çıkıyo Adaletimiz eksik :(
Acaba diyorum bu kanunları bu şekilde yazanların ve uygulayanların kendi çocuklarının başına bu tür olay gelse 3 ordan 2 buradan keserlermiydi yoksa bunu yapanların bir yerinimi keserlerdi? Bu toplumsal bir konu ve tecavüz cinsel bir eylem değildir tamamen şiddet içerir. Kadına var olmayan saygılarının dışa vuruşudur. Kadını bir hiçmiş gibi yoldan çekip, bağlayan , tecevüz eden ve kurbanlık koyun gibi tarlayan atan kişi benim gözümde yaşamayı hak etmiyor. Hiç bir insan başka insanın hayatını bu şekilde mahvetmeye hakkı yoktur. Kadın sussun, kadın gülmesin, kadın sevmesin, kadın sevişmesin. Bu düşünceye sahip erkekler kendini ne sanıyor? Nesiniz siz? Bizim gibi etten ve kemiktensiniz diyesim var. Size değil bu düşünceye sahip olan insanlara kadına veya erkeğe bunu diyesim var.
Böyle adamların
şeyini kesip
agzina
vereceksin
!!!
Aksarayda oldu bu olay. Böylelerine insan demek bile yakışmıyor. İbreti alem olsun diye sallandıracaksın olup bitecek bu yapılanlar cezasız kaldığından güç alınıp yapılıyor bir genç kızın hayatı yalan oldu ama o şerefsizler ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Allahlarından bulsunlar.
Cevap
102Cevap
Ciğeri 5 para etmeyen iki kansiz, gencecik bir fidanin hayati boyunca psikolojik sikintilar cekmesine, insanlara bidaha guvenmemesine neden oldu boyle şeyleri okuyunca duyunca gerçekten erkekligimden utaniyorum bunlar nasil bu kadar vicdansiz olabiliyorlar birakin erkek olmak insan olmaktan bile utaniosun oysa bunlara insan bile denmez hayvanlar bunlardan daha asildir hic yoksa onlar sebebsiz birşeyler yapmaz o kiz omur boyu o psikolojinin iskencesini çekçek bunlara aslında omur boyu cin iskencesini yapcaksin aslında ama hapiste öldürürler bunları bence bu kadar kolay bir ölümü bile haketmiyorlar
Tek başlarına geberip gidecekler bir köşede, en temizi
pazar gunu sabah ınternetten gazete baslıklarına bakarken 2 sporcuya cınsel tacız olmus anteronor kacmıs aranıyor bu baktıgım ulusal bır spor gazetesı ve mansetten vermıstı bugun yıne bır gazetenın ıkıncı safasına bakarken 3 kadın cınayetı bır tane yaralama gordum bugun bu olay yanı turkıyenın artık en onemlı bence cozulmesı gereken 4 soru var ıscı olumlerı 2 uyusturucu 3 kadın cınayetlerı 4 tacız tecavuz bunlar ıcın bır seyler yapılmalı burada sadece hukumet degıl sıvıl toplum kuruluslarınında destegı lazım ben bır ınsan olarak uzuluyorum
Çok acımasızca konuşmuşsunuz benim gibi merhametli olun az İlgili olayı icra eden şahısı yakalıyosun ormana götürüyosun Baltayla malum yerlerini kesiyosun Sonra Ellerini bağlıyosun ve ellerinin üzerine Benzin döküyosun vücudunu ağaca bağlıyosun elleri önde sabit kalıyo çakmağı çakıyosun diri diri önce ellerini yakıyosun Sonra Çırıl Çıplak soyuyosun Ağzını burnunu bir güzel kırıyosun yüzüne bir iki tane hatıra çiziyosun sonrasında Arabayla sahile gidiyosun orda tekneye bindiriyosun Boğazın soğuk sularında ortamala 3 4 kilometre uzaklıkta 80 100 metre derinlikte boğazın soğuk sularına bırakıyosun can yeleği de veriyosun şerefsize boğulup ölmesin korkudan ölsün :)
GTA olmus bu ashajak
@senaaclockerson Şapşiriq ya. d. d. d
Bence dalga geçilecek bir konu değil ama neyse fazla yorum yapmıcam
Dalga geçmiş gibimi görünüyorum sen arkadaşlarınla ellerine benzin döküp yakarak dalga geçiyormusun?
Bence dalga geçmiyor ciddi. ;)
@princessofthedarks Ağzına sağlık gözlüklerine kurban :)
@JessPinkman yaa dmesene oyle. d. d. d
O kadar kan görmeye dayanabilecek misin?
Malum yerleri kesilen insan en fazla 7 dk hayatta kalabilir 7 dk da ne kadar acı çektirebilirsin?
Ağzını burnunu kırmak diyerek olayı gene basitleştirmişsin :))
Biraz daha korku filmleri izle ya da işkence yöntemleri öğren ;))
@senaaclockerson utndırmsna yha bu kdr kşi vr. d. d
@JessPinkman Sen ogret onlara joker baksana bilmiyolar adgsh
taam be slk rsmen yvsadi yha. s. s. s
@senaaclockerson yha deşifre etmsne bni ufff. s. s
km yavsadi yha. s. s
https://www.youtube.com/watch?v=rG2_A3ZMLmI
@JessPinkman Hahaha
Neden yoksa sen batmanmisin? . s
Vermicm vermcm. d. d
hyr yha o kim. s. s
gldü vllha gldü dmk ki vreck. d. d
https://www.youtube.com/watch?v=mHUdqSksGQo
Hahha supermis
Türk insani insanliktan her gün nasibini almasi gerekirken bu tür olaylarin cogalmasi ve bu durum icin insanlarin bilinclendirilmesi gerekildigini ve yapilabilecekse de bu tür pisligi yapanlara da ceza olarak ya hadım edicekler ya da o kıza ne yapmissa aynisini o adama yapicaklar
Baska kurtulus yolu gormuyorum...
Aynen katılıyorumm
Akp sağolsun doğuda kaçak elektrik su yol kesmeler batı da araba yakmalar 2013 de 210 kadın 2014 te 233 e yakın kadın öldürülmüş tecavüzcüler hırsızları tutuklamıyorlar bile 13 yasındaki kızın kendi isteğiyle cinsel ilşkiye girdiğine inanan bir devlete hükümete ne anlatabilirsin ki
Şereflerini 1 torba kömüre makarnaya satan insanlarda bunlardan cıkma kardeşim kendilerini müslüman sanan aptaallar bunlar boşver hak ediyo bunlar
Bu soruya din ırk etnik köken ve benzeri hiç birşey tartışmadan cevaplamak istiyorum insanlar artık neler yapabileceğini tamin etmek zorlaşıyor malesef neden diyince bilmiyorum ya cinsel açlık mı midesizlik ne bunu söylemek çok zor bir insan yani görünüş olarak insana benzettigimiz kişiler bunları yapmaktadır bu yüzden bunlara ne desek boş olacak kimsenin başına gelmesini istemediğim bir şey o kız kardesimiz bunu yaşadıkça unutamiyacak yazık olmuş gerçekten biraz eğitim ya sadece egitumsizlik açlık vb öğeler bunları yaptıran teşekkür ederim
Kesinlikle idama karşıyım idam basit çözüm. İşkence gerek.. En ağırından ve mümkünse ölmesin * evladı !!!
Tümüyle katılıyorum.
Ömrü boyunca işkence görsün, ölünce de öbür tarafta çeksin bence
Baglicaksin ve aslanin yanina yaklastirican. Kafasini uzatmican ama. Once ayaklarni uzatcan aslana sonra ellerini. Canli canli yesin bir saat sonra da ozurlu haliyle birakican sokaga. Bidaha napabilio o halde gorelim
Tecavüz ve cinsel suçların altında yatan, cinsel cehalet, cinsel eziklik, görmemişlik ve baskı altında yaşamak gibi tramvalar ile besleniyor. Suçsuz bir kız böyle bir olaya kurban olmuş. Cezası tabiki ağır olmalı ama bunların azalması için cinselliği saklı gizli değil açık ve doğru şekilde eğiterek öğretmek gerekir
"boğazını kesmişler. Kız kurtulmuş" :( Kim bilir şu an ne halde..
Bir düşünsene belkide tam hayallerine kavuşacaktı,
Belkide evlenicekti,
Belkide istediği üniversiteyi daha yeni kazanmıştı..
ve
İki şerefsiz yüzünden kızın tüm hayatı kararmış..
İğreniyorum bazen erkek olmaktan :(
Akp dönemindr kadına şiddet ve taciz tecavüz vakaları %1400 arttı. Bunu yazdığım zaman akp ile ne alakası var diyen protoplazmalara gelsin bu...
https://i.hizliresim.com/5RJA7d.jpg
Böyle bir zihniyetin hakim olduğu zihniyette %1400 artış normal
kimi bu haberin günahını dine yıkmış kimi tayyibe kimi ak partiye ulan bir kızın dramını bile kendi çıkarınıza yontacak kadar o* çocuğusunuz ayıp be küfür etmeyecektim ama inanın hakaret değil sadece tespit bu
Aynen ya ben ne dedim millet nerelere çekti olayı. Xper kasmak için soru yazmışsın diyen bile var!
Cevap vermiyorum zaten, cahillikleri yazı üsluplarından dahi belli ediyor kendini. Sonra diyoruzki toplum niye böyle. Şurda bile herkes birbirine görüşlerini kabul ettirme derdinde, millet uzaya çıkar biz hala önyargısız bakmayı öğrenemedik
Bitek bu durum yüzünden intihar edenlere bişey diyemiyorum işte. Bu nasıl ağır bir travma. Nasıl bir vicdansızlığa uğruyo... Yazık ya. Onları gözümü kırpmadan öldürürüm işte. Onlara işkence yapılması lazım sadece hapis yapmakla olmaz. Onlara en ağır işkencelei yapmak lazım bir gün değil hergün.
@Uffuk_. Adamın bişey yapacağı yoksada yapısı geliyor cümlen bile ne biçim bir insan olduğunu gösteriyo. Ulan bir cevabına bak nerdeyse kızı suçladın. Adam mısın sen lan? Tüh yazıklar olsun sana ve senin gibilere. Kız iki kişi tarafından kıstırılıyo kafasından teoriler mi kurcak. Geri seni. Senin onlardan bir farkın yok.
Amca sen gidip uyusana napiyon bu saatte. Nehir kotu bissy dememiski gencligini yasayamadinmi naptn da millete suc buluyon
dünyanın her yerinde oluyor böyle şeyler. Bizim ülkemizde yaptırımların az olmasından kaynaklanıyor. Bir de cinsel açlık var insanımızda. Bu kadar cinsel bombardımana maruz kaldıktan sonra insanların seks istememe ihtimali yok sonunda da böyle yollara başvuruyorlar. Bu tür insanların diyalog yeteneği yok bu da cinsel açlığa neden oluyor sonuç bu
Sazan misin nesin? Bunun gibi kaç manşetler atiliyor gazetelere. Afallayarak anlatiyorsun. Daha önce yasanmamis gibisinden. Türkiye burasi. Basinda da Recep var. Bu nedenden de ötürü de ülke de adaletten eser yok. Maganda gidiyor hem tecavuz edip, hem alninin catindan vuruyor. İki gün sonra elini kolunu sallayarak cikiyor. Ne beklersin? Bu vahsetlerin ardi arkasi gelmez. Gundem konusu yapip, daha fazla asap bozmayin.
Asabın bozuluyorsa yazmazsın, bu kadar basit!
Herkese açık bir platform olduğuna göre anasayfada hoşlanmadığın şeyler de görmen olasıdır
çok basit islamda kıssas haktır. Hele ki böyle bir durumda idamı da caiz düşer. yakalarsın. Verirsin şer'i mahkemeye sonucu zaten belli. asarak cezasını verirsin olur biter. Biz hala laikliği, insan haklarını düşünelim. İnsan hakları suçlular için var. Kurbanlar için bu ülkede insan hakları yok.
Seriat gelse tecavuze ugrayan kadini cezalandirir emin ol
Gerçek şeriatta tecavüze uğrayan kadını öldürme yok, uydurmayın ya
ateistler neden ateist zannediyosunuz siz. dininizi iyi öğrenin.
Bak işte ya. Bir de müslümanlara saygısız diyorsunuz ya işte o sorun. Sizin kova kova saygıya ihtiyacınız var.
Homo Erectus tarafım "Gebersinler!" diye haykırıyor. Pozitivist Homo Saphiens tarafım ise;
"Onlar geberse o kızcağızın travması geçecek mi? Yaşananlar unutulacak mı? Caydırıcı olacak mı? Hiçbiri olmayacağına göre yol yapımı gibi ağır işlerde bedelsiz çalıştırılarak mahkum edilmeleri gerekir. İnsan olma onurunu taşıyamadılarsa eşekten beter çalışarak bunu ödemeliler." diyor. Saygılar.
17 yaşındaki kıza iki tane şerefsiz adi köpek tecavüz etmiş sonrada bogazını kesmişler ve kızın şu an hayatı durumu kritik! tecavüz suçu idam geri gelsin denildiği zaman chpli vekiller insanların yaşama özgürlüğünü elinden alamayız diyorlardı!! l*n ozaman soruyorum bu yapılan ne? tecavüzcü şerefsiz adi köpeklerin yaptıkları ne? her zaman chp yüzünden, zihniyeti yzünden bu ülkede akp gibi din tüccarı partiler iktidar oldu. bir nebze ülkenin bu hale gelmesindeki en büyük sebeb chpdir!!.
En üzücü tarafı da yakalansalar da bu ülkede onlara bi' b*k olmaz. Sadece siyasi suçlular içeride kalır bu ülkede. Katil, tecavüzcü istediğini yapar.
Dünyadan gittikçe iğreniyorum, midem bulanıyor insanların acımasızlığına, vicdansızlığına... nasıl bir insan bir insana bu kötülükleri yapabilir aklım ermiyor... herkes bu kadar mı kötü? bu kdr mı acımasız oldu? Allah belalarını versin tek kelimeyle... ne diyebiliriz. :(
Türkiye'de çok ters gidiyor işler. Çok ciddi araştırılmalar yapılmalı, aksi taktirde bu böyle fazla sürmeyecek. Kızın Kürt olmasında zaten amaç belli. Yine ortalığı karıştırmak istiyorlar. Halkı polise ve askerlere karşı kışkırtma niyetinde bunlar
Kız kürt veya başka milletten. Önemmi yokki bunun! İnsanlık lazım...
Tabiki bir Önemi yok. Gencecik birine böyle bişey yapılmış. Allah ailesine sabır versin.
Sadece bir tecavüz ve cinayet değil bu. Öyle olsaydı kızı öldürmediler, ya da bıçaklayıp bıraktırdılar. Boğazını kesme sebepleri daha vahşi görülmesi için yapık. Nakadar daha vahşi olursa okadar daha kışkırtıcı olur. Kesin işin içinde iş var.
ulan Kürt Türk'ü öldürünce kafasına arkadan sıkarken bir şey yok da Türk Kürt'ü öldürünce (ki öldürmemiş) sorun var dimi... Sizi kireçli kuyulara atmak lazım diri diri...
@nağmağlup_temür
Bende Türk'üm ve kimseyi savunduğum yok.
Irkı her ne olursa olsun bir kıza böyle bişey yapılmamalı. Elbette Kalleşlere kalleşlik yakışır. Fakat 18 Yaşında birine tecavüz etmek neyin nesi.
Hepinizi kireçli kuyuya atmamız gerekir demişsin. Ben Kürt değilim Türk'üm şimdi Türk olmam böyle bir vahşete sevinmemi mi gerektiriyor?
idam cezasının geri gelmesi lazım. bunun yapan cani içerde ne kadar yatarsa yatsın adam olmaz. benim aklım almıyor bir insan nedne bunun yapar kesinlikle hastalıklı bir beyin ve iyileşemez. idam edilmesi lazım.
Böyle adamların şeyini kescen taksimde domaltacak gelen giden kıza yaptıklarını yapacak ölene kadar bunların cezası sadece bu olmalı Allah yardımcısı olsun o kardeşimizin ama bu travmayı atlatma olasılığı pek yok Allah güç kuvvet versin
Böylelerini öldürmeyeceksin. Karanlık odaya koyup her öğün ekmek suyunu vereceksin. Her öğün yemeğinden sonra vücuduna jiletle yara açıp kolonya ve tuz basicaksin. Her gün yapcaksin bunlari. O zaman görecek ebesinin a m i ni o* çocuğu
Eğer sen küçüklükten baskı yaparsan cocuklara buyuyunce patlar böyle
veyahut
Milletin maaşından çalıp aksaraylar yaparsan millet aç kalır psikolojisi bozulur , katil olur cinnet geçirir tecavüz eder
Haklısın
yok oğlum etme yok kızım etme , ayıp günah şuranı kapa buranı kapa
bunlarla bir ekonomik sıkıntılar birleşince böyle vahşet ortaya çıkıyor
Toplum bozuk baştan, eğitim olmaz o yüzden
Gözdağı vericeklerki kimse yapamasın daha
normalde idam isterim ama baştakiler yüzünden bunu da istemiyom , kim karşı gelirse asarlar bu sefer
Sacmalama sizin bu cagdasliginiz tecavüz olaylarini arttirdi. osmanli zamanında boyle olaylar çok çok azdı.
Osmanlıdaki gaylerden haberin yok tabi :)
O zamanlar tecavüz azdı çünkü 16 sına geldin mi evleniyordun ;)
Simdi de 15 yasinda bekaretini kaybediyosun. ne farketti. hayir yani küçücük kizlar erkek arkadaşlarıyla ilişkiye giriyor bekaretini kaybediyor bu sorun değil ama helalinden bir evlilik size dokunuyor. sizin cagdasliginiza tukuriyim.
O zamanki çağ ile şu anki çağı karşılaştırman komik bence.
Neden komik olsun. cok asirlar oncesi degil bu donem. ibreti alem lazim millete bak o zaman nasil azaliyo
Birde evlilikle zinayı nasıl bir tutuyosun onu anlamadım? Erken yaşta evlenince bu tarz ahlaki olaylar azalır, senin dediğin yine zina oluyor.
İbreti alem için ömrünün sonuna kadar işkence edeceksin zaten
o kızların sorunu benim sorunum mu , böyle diyorsundur erkek görünce ağzının suyu akıyordur şebek seni
zorla evlendirilmek ile isteyerek ilişki arasında dağlar kadar fark var nitekim avrupada tecavüz oranı islam ülkelerine göre çok çok az ;)
Birincisi ben şebek değilim. ikincisi erkek görünce agzimin suyu da akmiyor çok şükür.
İslama gore de kimse zorla evleniyor zira bu da gunahtir. gerçi siz inanmazsiniz, anlamazsiniz anlatmak bos. İslam ülkelerinde de tecavüz oranları fazla falan degil. en abazanlar çağdaş insanlar bak bu videoyu izle anlarsin https://youtu.be/FXTnioXY3Ec
Boyle internet üzerinden yapilan araştırmalar çok doğru değil. sonuçta oralarda internet kullanan kesim çok az kullananlar da bunlari arastiriyor. fakat orada gezip onların arasında dolasman lazim. ben de müslüman ülkesinde yasiyorum ve allaha şükür çok rahat dolasiyorum sokaklarda
Arkadaşım şu an konuyu başka yerlere çekmeye gerek yokki. Ben de müslümanım elhamdülillah. İslam ülkelerinde tabiki fazla değil, şeriatla yöneliyor çünkü, cezası var. Zaten bunu yapana ceza da olmalı. Sen şimdi neden çağdaşlık falan muhabbeti yapıyosun onu anlamadım ben?
Diyorum ki cagdaslik kadini ve erkeği bu hale getirdi.
Ne alakası var ya, düzgün insan yine kendi yolunda yaşıyor. Böyle ahlaksızlık yapmıyor. O da bu çağda yaşıyor.
Tabiki öyle ama düzgün insan olmanin yolu iyi bir anne baba ve iyi çocukluktan geçiyor ve toplum da çok onemli
sen bana bir tane video ile geliyorsun ben sana google istatistikleri ile geliyorum :)
İşte bu kadar dar alan için konusuyorsun
Avrupa'da bir otobüs dolusu erkek otobüsteki kadına tecavüz edip öldürmüyor (Hindistan)
Sana google istatistikle gelmenin matiksizligini anlattim. ayrıca insanların bunu arastirmasi da- senin demenle- zorla tecavüzle karsilastirilamaz. hindistan da bunu yapan insanlar hindu değil mi allasen? ayrıca bunlari konusmamiz benim sana muslumanlari savunmam bile saçma. ben İslami savunurum. hani bir söz vardır ya mükemmel olan biz değil, islamdir. ama yine lafimin arkasindayim çoğunluk anlattigin gibi değil.
Hindistan'ın %30'u yaklaşık +200 milyon kişi müslüman cicim
her neyse sizi gibi moloz beyinlerle uğraşamıyıcam , sen 16 yaşında evlendir kızı 20'sine gelince de çocuğuyla ayrılıp geliversin anne evine.
Osmanlı'daki gay minyatürleri de islamcılık dimi
https://youtu.be/UMjIWeTbYaU bu da ikinci video hem de farklı yerler
Senin de kizin 12 yasinda erkek arkadaşından hamile kalir da görürsün gayri muslimcigim
Sen de şimdi moloz kafalı filan diyorsun ama, hoş mu?
İnançları tartışmıyoruz burada zaten. Benim sorduğum farklı bişey, konu nerelere geldi.
new york sokaklarıyla tüm çağdaşlığı sorgulayamazsın ki
sen 9 yaşında çocuklarını evlendiren arapları örnek almaya devam et
Ben onlari ornek aliyorum demedim islam bunlari emretmiyor. anlatıyorum anlamiyorsun. anlamayacaksin da ama inşallah anlama kelamina erisirsin
müslümana kafir diyen kafirdir diye bir hadis var sanırsam hadi bay bay ;)
Ahaha muslumanim demedinki zaten. fakat İslami bu kadar karaladiktan sonra senin de kendine müslüman demen de seni munafik yapar hadi byby :DD
Ben sana cevap bile vermicem. Bir de müslümanlara saygısız dersiniz, şu yaptığın katıksız saygısızlık örneği.
Soran arkadasim kusura bakma sen arada baya kaynadin
Hayır kaynamakla ilgisi yok @delisorular86
Cevaplayan arkadaşın yorumu doğruydu aslında ama konuyu farklı yerlere taşıdı, bu yüzden rahatsız oldum
Ayrıca müslümanlarla dalga geçmesi de bana göre saygısızlık. Hep siz dersiniz inanmayana neden saygı yok diye, asıl saygısızlığı kim yapıyor?
Acikcasi ben hiçbirine saygi duymuyorum çoğu boyle. yaptigi yorumdan bariz belliydi boyle birşey cikacagi bence sen anlamamissin.
müslümanlığı kullanıp da başkalarına b*k atanlarla dalga geçtim ;)
İnsanlar muslumanligi yasayinca muslumanligi kullanmis oluyo gözünüzde. bir kere savunsaydin da İslami anlasaydik amacini be aslanim
Bence de ben iyi niyetle yaklaştım ama neyse...
Ayrıca dalga geçtin evet, bir daha ok istersen yorumlarını. Moloz kafalı? hadisle dalga geçmek?
Bunlar yeterlimi?
Neyse ben dediğim gibi sana cevap dahi vermicem, aynı saygısızlığa düşürüp insanı sonra müslümanlar şöyle böyle dersiniz.
hadisle dalga geçmedim bana gayrimüslim dediği için hadisi hatırlattım
evet moloz kafalı o lafımın arkasındayım
Eeee siz moloz kafalılar diyince dalga geçmek olmuyomu?
Bu üslupla konuşursanız ben de size cevap vermem elbette.
çünkü öyle kişisel görüşü tüm dine yayma , her neyse daha fazla size laf yetiştiremicem hadi görüşürüz ezikler
Böylesi insanların yaşamaya nefes almaya hakları yok...
İdam cezası ne kadar insani olmasa da bazı koşullarda şart ki caydırıcı olsun...
Bence idam kurtuluş, hem bu dünyada hem öbür dünyada işkence görmeli
Toplum olarak sağıklı değilizki çocuklar da sağlıklı olsun. Eğitim de çözüm değil bunlara, pis şerefsizler
aminn
Bu ülede başbakan olsam bütün hukuk ve adalet sistemimi Hammurabi Kanunları üzerine kurardım.
Birinin canını mı yaktın: Senin de canın yakılacak,
Birini mi öldürdün: Sende öldürüleceksin...
Çok şiddetli kanunlar koymuş m. ö...
Bu olay daha yeni olan bir şey değil ki, Türkiyede sık yaşanan bir vahşet malesef ki. 3 aylık bebeğe bile tecavüz girişiminde bulunan hayvanlar var memleketimizde. Allah böylelerden korusun, sonumuz hayrolsun
Ulan böylelerini ilk önce kazığa oturtacaksın ondan sonra ç*künü kesip köpeklere yedireceksin.
Tırnaklarını ve dişlerini kerpetenle çekeceksin işkenceden geberecek Allah'sızlar.
ALLAH korkuları İnsanlıkları kalmamış
Kalbi yüksek gelenler Meleklerin mertebesinde
Nefsi yüksek gelenler Hayvanların mertebesindedir.
Tek çözüm ŞERİAT ! .
.
Seriat olsa olmeyip kurtulan kizi tecavuze ugradi diye idam ederler manyakmisin sen
Tabaktaki son kurabiye dogru soyluyo canim malesef. Seriat tecavuze ugrayan kadini cezalandirir. Sen kendi dinini iyi ogren olurmu :)
Ey Allahım ! tüm cahiller bu siteye toplanmış
ŞERİAT : Alahın Kitabına göre Allahın Hükümleriyle yönetim demektir !
tacizler için t’azir cezası söz konusudur.
Ta’zir cezası, suçlunun durumuna ve suçun niteliğine göre ağır söz, hapis, dayak, ölüm gibi cezalardır.(Taciz/Tecavüz edilen cezalandırılır!)
yazdıklarından sadece başlığı okudum bence yapılacak tek şey var yapanlar yakalandımı bilmiyorum ama iki tane hayvani i*ne aktif i*ne bulup her gün zorla tecavüz ettirecen onlara
eic seçtiğim arkadaş çok güzel anlatmış bence, tamda layık oldukları muamele o
onun bunun cocukları tecavuz etsenız sapık diyecez içkili diyecez dışlayacaz ayıplayacaz yargılansız diyecez asılsın diyecez tartışıcaz edicek vs vs ama bogaz kesmek nedır? bu nasıl bı bışeylık ne kelıme kullansam yetersız kalcak
Böylelerini şişeye oturtup çivi çakma makinasıyla çakmak lazım tabi. İnsanlık nereye gidiyor ya..
Hadım edip ömrünün sonuna kadar işkence görmeli bence
HADIM EDERSEN YAPACAKLARINI YİNE YAPARLAR BU KEZ ÖFKEYLE YAPARLAR. BUNLARI İDAM EDECEKSİN !!!
O zaman kurtulurlar. Hem bu dünyada hem öte dünyada çeksinler bence
İnsanlık öldü kardeşim.. Hergün haberlerde gazetelerde neler görüyoruz.. Bu güzelim ülke bu pis insanlar nedeniyle çekilmez oldu...
cok kotu ya... hele o misirdaki bir gazeteci kiza toplu tecavuz ediceklerdi kizi topluca biyere goturuyolar falan kiz bagriyor... bazen diyorum ki batsin bu dunya
Kızın boğazını kesmişler yazmışsın sonrada kızın kurtulduğunu yazmışsın? noluyo burada biri bana anlatabilirmi lütfenn..
Muhtemelen hafif bir kesiktir o, detay vermediler haberlerde, bu şekilde söylendi
Hım anladım teşekkürler:)
millet saçma sapan kavga ede dursun aşağıda elalem göktaşına uydu çıkarıyor biz daha böyle ilkellikle yaşıyoruz yazık değil mi bu kıza ne suçu ne günahı var hayatı boyunca bunun etkisiyle yaşayacak
Ben bu tarz suclarda idama karsi degilim cumle aleme ibret olsun diye sallandiracaksin birkac tanesini bak bakalim bir daha yapiyorlar mi
Ben sadece bu tür pislikleri yani sapıkları öldürmek için seri katil olurdum. Allah belalarını versin hepsinin.
bacım bunlar her boka siyaseti karıştırmasalar olmuyooo zaten gtleri kurtlanıyo.. Ayriyetten onu yapan kişilerin Allah bin birtürlü belalarını verir inşallah yazık yaa
Aynen yeminederim ya. Benim sorduğum şey sizce neler yapılır bunlara karşı.
Millet siyasetten dini tartışmalardan soruyu cevaplamamış
boşver canımm
dur bakalım daha bunlar ne abla dur gelecekte neler çekeceksiniz. Ben her şeyden Allaha sığınırım. Her şey zamanla olacak. hani idam olmasın diyordunuz. ya bırakın etsinler bırakın yapsınlar.
Bence olsun, hakedene lazım
valla beni bağlayan taraf değil ben bittim ne yaparsanız yapın anlatabiliyor muyum? keşke atom bombası felan atsanız ben de en baş safhada ölsem. kurtulurum.
kimse uzerine gitmiyor bu pisliklerin onlar da bildigini yapiyor bir daha boyle seylerin olmasini istemiyorsak meclis i basip siyasilere en agir yasalari cikartip herkesi caydirmamiz lazim yoksa boylelerini cok duyacagiz daha
İğrençlikten başka birşey değil. İnsanlar çok pislik ve çıkarcı
hem kızın kafasını kesti diyorsun hemde kız kurtuldu diyorsun o nasıl oluyor?
İste Turkiyenin insanların hali yil 2014zaman 015 e geliyor gerisini düşünün avrupalastikca...
Hep derim böyle insanlara idam ceZası bile bir nimet yavaş yavaş acı çeke çeke ölmeliler
asmak yerine hindistantaki gibi meydanda anonsla bilgi verilip oraya bırakıp gidicekler
devlet gerisine karışmıyacak
adam sağ kalırsa halk suçlu
Dine girmisler siyasete girmisler yorumlarda bu insanlikla alakali ne din ne siyaset... kiza allah sabir versin
Aynen yahu. Xper kasmak için soru yazmışım hatta
İnsanları anlamak mümkün değil. Pişman oldum başlığı açtığıma
abicim bunları asmıyacaksın kurtuluş olur asılmaları pipilerini kesip afişe edeceksin daha pempe nufus cüzdanı verip erkeklerin kaldığı hapisaneye koyacaksın :D anlayan anlamıştır sanırım :D
allah bin belalarını versin yeter ya offf keşke okumasaydım ne moral kaldı ne bir şey
sistem bozuk hepimiz sistem mağduruyuz erkek olduğum halde korkuyorum artık bu işin erkeği kadını kalmadı nereye gidiyo bu insanlık...
Ben genelde boyle durumlarda kızada suç bulurdum gece gece giyimiyle de tahrik etmiştir diye ama kiizda gördüm çok temiz düzgün biri valla çok üzüldüm o haberi okuyunca ama o serefsz kansizlara inş gebertiler
Direk aklıma bu parça geliyor böyle haberlerde.
insan haberlere bakmak istemiyor artık bölelerini idam etmek gerekir
Kız ölseymiş yapılan duble yollarda cenaze araçları hiç beklemeden defnedilmesi için mezarlığa rahatlıkla gidermiş...
Bunlari okuyunca piskolojim bozuluyo. Tecavuz olaylarino okumak istemiyorum inanin cok kotu oluyorum o durumlarda.
akp iktidarı geldiğinden beri kadına karşı işlenen suçlar fırladı. bunu kim inkar edebilirki
Pilligunden kesilince :D bir daha bakim cesaret ediyormu
Bunları işidin eline vereksin Allahu akbarrrrrrrrrrrrrr eşliğinde kafasını kesicekler
Işid cok farklı boktu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar