İçimi nasıl rahatlatıcam?

Ben burada bir sorunumu yazmıştım. Bir sıkıntım vardı yorum yaptı. Yardımcı olabileceğini söyledi mesaj attı biraz cevap verdim derdimi anlattım falan. Sonra sesli konuşalım bi arayabileceğim bir hesap ver evden çıkayım dedi. Ben de niye evden çıkıyorsun evli misin yoksa dedim. Evet ama on yıldır sadece ev arkadaşı gibiyiz boşanıyoruz 2 ay sonra dedi. Eşimin ev bulmasını bekliyoruz falan dedi. 3 senelik de sevgilim vardı beni aldattı falan dedi. Belki de yalandı bilmiyorum. Ben de birkaç soru sordum niyetini anlamaya çalıştım. Yakın davranmaya çalışıyordu. Sesli konuşursak beni anlarsın falan dedi. Neyse sonra dedim ki ben yine de konuşmak istemiyorum sonuçta resmiyette evlisin bence sen de kimseyle konuşma. bana yardımcı olmuştu diye de teşekkür ettim. Sonra da engelledim. Konuşurken herhangi samimi bi ifade geçmedi. Sadece sorunum vardı diye biraz konuştu. Hatta sesli konuşmadım o öyle diyince bu uygulama dışına çıkmadı. Yine de ben kendimi çok kötü hissediyorum keşke hemen engelleseydim.

İçimi nasıl rahatlatıcam?