Aile & Toplum Şu sıralar bi sıkıcı geliyor hayat, aşk yok, mutluluk yok size de öyle oluyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hayat pahalığından mıdır nedir? Canım hiçbir şey yapmak da istemiyor? Mülteci görsem ülkeme üzülüyorum. Hep bı üzüntü var. Mutluluğumuzu çaldılar. 😔😔 Güncellemeler+1 yıl Sürekli gundemi takip eden ben artık haber bile izlemiyorum. Üzülüyorum... Şu sıralar bi sıkıcı geliyor hayat, aşk yok, mutluluk yok size de öyle oluyor mu? Cevapla Nedir Soruları Aşk Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Evet bende de öyle 0 0 Yorumla
EceSonmeezzz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet.. Şu sıralar bende öyleyim yat kalk yat kalk aynı şey 3 67 Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Bir kahve 70 lira Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Geceleri uyuyamaz oldum yaa Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Aynı bensin canım. Dediğin gibi bende ülkeme üzülüyorum sokak başı mülteci.. Onu geç artık bir şey alamaz olduk doğru düzgün ya Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Doğru yaa tuvalete gitsek para alıyorlar bide Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Bodrum da tuvalet 50"TL cidden şaka değil baka bilirsin Yorumla baklava_dilimi +1 yıl İşemem ki 😄 aç avucunu 😅 Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Artık öyle :) Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Sen nerede oturuyosun peki Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Çanakkale sen Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Yakınız ya İzmir Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Normal de orada oturuyordum üniversite için Çanakkale ye geldim. İzmir de ailem vardı ama taşındılar başka yere Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Ne okuyosun Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Hukuk Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Hmm çok güzel bölüm Hangi mesleği istiyosun Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Savcı ola bilir ya Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Onun için önce avukat olman gerek miyo mu Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Çok araştırmafım onu ya olurum illa bir şey :) Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Nasıl araştırmadın hukuk okumuyo musun zaten şuanda bilmeden nasıl okuyosun Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Savcı hakkında bir şey araştırmadım canım. Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Avukat vb bilgim var onlara Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Hmm anladım peki Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Sen ne yapıyorsun okuyor musun Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Okul bitti benim Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Üniversite okudun mu Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Evet e ticaret okudum şimdide Amazon’da satış yapıyorum Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Ne güzel Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl 21 sen Yorumla baklava_dilimi +1 yıl 24 Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Yakınıız gibi Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Senin göğüsün kaç beden yaa benden büyük mü çok hol duruyor 😄 Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Büyütür büyük ihtimalle :) bu bide eski fotom sen düşün kaç beden bilmiyorum unutuyorum Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Büyüktür* Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Nasıl büyüttün böyle sütle mi besledin 😅 Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl İnan çözemedim canım 18 den sonra böyle oldu hiç bir şey yapmadım Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Ben çok emdirğim için küçük kaldı galiba 😄 Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl 😅😅 Çok büyük olmasında zarar ya yaz geldi Yorumla baklava_dilimi +1 yıl İstersen bende emerek küçültüyüm 🤣 Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Al kendine koy biraz😅😅 Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Yok benimkiler iyi daha fazla büyümesin Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Kaldık yine böyle ya Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Ben bakarım merak etme kaç litre süt çıkar bilmiyorum artık kilo alacam senin yüzünden 😂 Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Öeçjğvğgşwş kilo da kötü ya her şey kötü Of Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Göğüsaltın çok terliyo mı yazın seninde Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Yumuşak olduğu için çok değil canım arada oda sıcaklığa bağlı evde zaten kimse olmadığı için rahat geziniyorum Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Ben tek yaşıyorum zaten bide sütyen mi giyiyim evde 😄 Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Ben öyle takılıyorum şahsen güzelde oluyor Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Sen gece uyurkende giyersin o zaman 😄 Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Evet :) pijama giyiyorum normalde bazen ama, kedim olduğu için gece tırmaklıyor heryerimi Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Cinsi ne kedinin Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Britsh Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Saldırgan olmuyo galiba onlar Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Doğrudur uyuyor tembel de gece bir şey ler oluyor kafayı yiyor Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Her yerini yırtar o zaman o 😄 Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Valla sorma :) Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Bide ben yırtıyım kalan yerleri nerelerin sağlam kaldı söyle 😅 Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Sağlam yerim yok be canım dün den sonra daha doğrusu Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Dün noldu da Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Ev işleri Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Bak çok iyi masaj yaparım yat yüzüstü geliyorum 😄 Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl İyi olur kız gel Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Yağlı mı olsun normal mi Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Yağlı ya ödçgpsşhçe Yorumla baklava_dilimi +1 yıl O zaman komple soyunman lazım 😄 Yorumla EceSonmeezzz +1 yıl Yuuh bu arada biz deli miyiz yorum da konuşuyoruz 64 yapmışız dm varken Yorumla baklava_dilimi +1 yıl Yazıver o zaman シ Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Büyük meme iyidir Yorumla
live-in-the-moment Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. aşk bi suredir yokta, bi sekilde tat almaya calisiyorum yoksa hic cekilmez, zamlar vs zaten yetiyo, artik haberde gormuyo gozum goresim yok... 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 980 cevap paylaştı. Herkeste var sanki bu sıkıntı, yanlış çağa denk geldik belki de... 0 0 Yorumla
kafamiznasilguzel Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yakında sevgili olma işi de bitecek böyle giderse 0 0 Yorumla
Wkmzk Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yalnızlıkta olabilir bu yaşa kadar sevgilin olmamış belli 0 0 Yorumla
Parislipakize Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Herkeste aynı dert var. Bu duruma ben de üzülüyorum artık insanlar mutlu değil. 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Hiç bişeyin tadını alamıyorum valla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet bende de öyle
Evet.. Şu sıralar bende öyleyim yat kalk yat kalk aynı şey
Bir kahve 70 lira
Geceleri uyuyamaz oldum yaa
Aynı bensin canım. Dediğin gibi bende ülkeme üzülüyorum sokak başı mülteci.. Onu geç artık bir şey alamaz olduk doğru düzgün ya
Doğru yaa tuvalete gitsek para alıyorlar bide
Bodrum da tuvalet 50"TL cidden şaka değil baka bilirsin
İşemem ki 😄 aç avucunu 😅
Artık öyle :)
Sen nerede oturuyosun peki
Çanakkale sen
Yakınız ya İzmir
Normal de orada oturuyordum üniversite için Çanakkale ye geldim. İzmir de ailem vardı ama taşındılar başka yere
Ne okuyosun
Hukuk
Hmm çok güzel bölüm Hangi mesleği istiyosun
Savcı ola bilir ya
Onun için önce avukat olman gerek miyo mu
Çok araştırmafım onu ya olurum illa bir şey :)
Nasıl araştırmadın hukuk okumuyo musun zaten şuanda bilmeden nasıl okuyosun
Savcı hakkında bir şey araştırmadım canım.
Avukat vb bilgim var onlara
Hmm anladım peki
Sen ne yapıyorsun okuyor musun
Okul bitti benim
Üniversite okudun mu
Evet e ticaret okudum şimdide Amazon’da satış yapıyorum
Ne güzel
Sen kaç yaşındasın
21 sen
24
Yakınıız gibi
Senin göğüsün kaç beden yaa benden büyük mü çok hol duruyor 😄
Büyütür büyük ihtimalle :) bu bide eski fotom sen düşün kaç beden bilmiyorum unutuyorum
Büyüktür*
Nasıl büyüttün böyle sütle mi besledin 😅
İnan çözemedim canım 18 den sonra böyle oldu hiç bir şey yapmadım
Ben çok emdirğim için küçük kaldı galiba 😄
😅😅 Çok büyük olmasında zarar ya yaz geldi
İstersen bende emerek küçültüyüm 🤣
Al kendine koy biraz😅😅
Yok benimkiler iyi daha fazla büyümesin
Kaldık yine böyle ya
Ben bakarım merak etme kaç litre süt çıkar bilmiyorum artık kilo alacam senin yüzünden 😂
Öeçjğvğgşwş kilo da kötü ya her şey kötü Of
Göğüsaltın çok terliyo mı yazın seninde
Yumuşak olduğu için çok değil canım arada oda sıcaklığa bağlı evde zaten kimse olmadığı için rahat geziniyorum
Ben tek yaşıyorum zaten bide sütyen mi giyiyim evde 😄
Ben öyle takılıyorum şahsen güzelde oluyor
Sen gece uyurkende giyersin o zaman 😄
Evet :) pijama giyiyorum normalde bazen ama, kedim olduğu için gece tırmaklıyor heryerimi
Cinsi ne kedinin
Britsh
Saldırgan olmuyo galiba onlar
Doğrudur uyuyor tembel de gece bir şey ler oluyor kafayı yiyor
Her yerini yırtar o zaman o 😄
Valla sorma :)
Bide ben yırtıyım kalan yerleri nerelerin sağlam kaldı söyle 😅
Sağlam yerim yok be canım dün den sonra daha doğrusu
Dün noldu da
Ev işleri
Bak çok iyi masaj yaparım yat yüzüstü geliyorum 😄
İyi olur kız gel
Yağlı mı olsun normal mi
Yağlı ya ödçgpsşhçe
O zaman komple soyunman lazım 😄
Yuuh bu arada biz deli miyiz yorum da konuşuyoruz 64 yapmışız dm varken
Yazıver o zaman シ
Büyük meme iyidir
aşk bi suredir yokta, bi sekilde tat almaya calisiyorum yoksa hic cekilmez, zamlar vs zaten yetiyo, artik haberde gormuyo gozum goresim yok...
Herkeste var sanki bu sıkıntı, yanlış çağa denk geldik belki de...
Yakında sevgili olma işi de bitecek böyle giderse
Yalnızlıkta olabilir bu yaşa kadar sevgilin olmamış belli
Herkeste aynı dert var. Bu duruma ben de üzülüyorum artık insanlar mutlu değil.
Bence hayat yeni başlıyor 😂
Katılıyorum hiçbiri yok
Hiç bişeyin tadını alamıyorum valla
Valla hepimizden çaldılar o umutları
verin şu kızın ilgisini
Aynısından
Yok yok bitmiş 😃
Evet sıkıcı