Sizce bu evden gitmeli miyim?

23 yaşındayım. Renkli kısa yaz eteği aldım diye annem bana diyor ki 'Kendini kime göstericen ne gerek var' diyor. Ne zaman onun beğenmediği tarzda bi kıyafet alsam böyle söylüyor. Bir de sosyal medyada çok takipçiliyim ve paylaşımlar yapıyorum. Bana diyor ki 'resmini çok atma, bu etekle falan atma akrabalar görür' diyor. Giyinip kuşanıp fotoğraf çekiyorum atma akrabalar görür diyor. Yüksek takipçili olduğum için absürt şeyler paylaşıyorum bana diyor ki 'Canın koca mı istiyor seni dağa kaçırsınlar, ben babana veriyordum sen kime vericeksin o*ospu' gibi laflar etti geçen gün. Psikolojim alt üst oldu. Bide kaç gündür biri anneme sosyal medya hesaplarımı ss alıp atıyor. Kim olduğunu çözemedim ama annem beni araştırıyormuş bi telefoncuya gitmiş galiba. Kız kardeşim de ikide bir 'bence hesaplarını kapat ne gerek var' falan diyor. Psikolojim bozuldu. Anlayacağınız kendimi çok yalnız hissediyorum beni savunan kimse yok. Kötü bir şey yapmıyorum ve ben neden köyde memlekette geri kalmış akrabalarımın zihniyetine göre yaşamak zorundayım arkadaşlar? Sizce ne yapmalıyım?

Sizce bu evden gitmeli miyim?