Abim ve nişanlısı bikaç hafta sonra evlencekler evleri eşyaları hazır zaten beraber yaşıyorlar ama her akşam yemek için bizdeler HER AKŞAM
annem 62 yaşında ayakları ağrıyor yaşlı ama yengem anneme yardım bile etmiyor, yengemin çtiği suyu bile biz ayağına götürüyoruz biz ayağından alıyoruz. Yemekler yeniyo biz sofrayı kaldırıyoruz yengemde balkona çıkıp sigara içiyor annemle benim suratıma bile bakmıyor
Babam ise yengeme tapıyor çünkü YENGEM DOKTOR
yengem doktor diye bize saygısızlık yapmasına izin veriyor ÖZ BABAM!
Babam için Allah bir, yengem iki. Aslında yengemi sevmiyo yengemin doktor olmasını seviyor
Dün akşam yine bizdelerdi mutfakta yemek hazırlarken anneme "sen onlara hizmet ediyosun" dedim.. abimde bunu duymus ağzıma sıctí
Neysemiş yengem üzerine alınıyomus
Gittim zorla özür diledim yengemden sonra tuvalette babama dedim ki; baba ben ne yaptım ki dedim
Babam bana; PÜÜÜ!! ALLAH SENİN BELANI VERSİN dedi
Öz kızına karşı öz gelinini savundu
Ben ne yapsam ne desem suçluyum ben napıcam
annem 62 yaşında ayakları ağrıyor yaşlı ama yengem anneme yardım bile etmiyor, yengemin çtiği suyu bile biz ayağına götürüyoruz biz ayağından alıyoruz. Yemekler yeniyo biz sofrayı kaldırıyoruz yengemde balkona çıkıp sigara içiyor annemle benim suratıma bile bakmıyor
Babam ise yengeme tapıyor çünkü YENGEM DOKTOR
yengem doktor diye bize saygısızlık yapmasına izin veriyor ÖZ BABAM!
Babam için Allah bir, yengem iki. Aslında yengemi sevmiyo yengemin doktor olmasını seviyor
Dün akşam yine bizdelerdi mutfakta yemek hazırlarken anneme "sen onlara hizmet ediyosun" dedim.. abimde bunu duymus ağzıma sıctí
Neysemiş yengem üzerine alınıyomus
Gittim zorla özür diledim yengemden sonra tuvalette babama dedim ki; baba ben ne yaptım ki dedim
Babam bana; PÜÜÜ!! ALLAH SENİN BELANI VERSİN dedi
Öz kızına karşı öz gelinini savundu
Ben ne yapsam ne desem suçluyum ben napıcam
Babanla abinle yengenle konuşma
Babana yaşlanınca bakma
Evlen kurtul bu evden
başka bi fikrim var (açıklayın).
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem