AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İyi niyetle, samimiyetle söylenmiş arı-duru bir söz. Sadece Hayatının bundan sonrası güzel olsun
Açıkçası iyi niyetle olduğunu düşmem için Allaha emanet ol denir diye düşünüyorum bu yarım bırakılmış bir söz oluyor
Kelime Tamlamasını eksik ya da tam söyledi bilemem. O an ki ruh hâli nasıldı bilemem.
Eğer samimiyetle söylenmemiş bir söz ise bunun üzerinde durmamak gerekir. O vakit bu konuyu da çok mânâlaştırmamak lazım.
Senin için kıymet ifade etmeyen bir söz için üzerinde durmaya değmez. Kaldı ki bu kişi senin için bir kıymet ifade etmiyorsa.
Sözün özü o kişi benim için değerliydi lakin veda etmenin de yeri ve zamanıydı ama ben ona Allaha emanet ol derken onun bana sadece önemsiz şekilde Allaha emanet demesi dikkatimi çekti çünkü ilk kez böyle yarım şekilde Allaha emanet edildim 😂
O zaman sitemle söylenmiş bir söz.
Benim sitemli mesajıma verilmiş bir cevap ama
O zaman Karşı tarafı da dinlemek icap eder. Neden bu söz söyledi. Söyleten ne idi. Bunu söyleyecek kadar neden sinirlendi.
Bir vedayı hak etmeyecek kadar ne yaptım sana? Samimiyetine dürüstlüğüne inanmıştım. Bir söz vardır " kurt bu kışı atlatır ama yediği ayazı unutmazmış " yolun bahtın açık olsun Allaha emanet ol benden uzak ol.
Dedim ben ona. Onun cevabı ise " dikkat et kendine görmedim mesajını Allaha emanet" şeklinde oldu
Maşallah sen de lisanı-ı Edebiyatını dile getirmişsin.
Bazen hakikatler bir sinir anında dile gelir ve hakikat konuşur. Belki de böyle oldu. Belki de o senin bu cevabına düşünmeden alakasız anlamsız bir şekilde dile getirdi.
Vedalaşmadan kastın bu ilişkiye son mu verdin ya da verdiniz.
Eğer bu ilişkiyi bitirdiyseniz artık üzerinde durmanın anlamı yok. Ben onbeş yıllık evliliğimi bitirdim. Ailesini üç kez topladım ama fayda etmedi. Son sözü de şu oldu. " Ben seni hiç sevmedim ki " Bu sözün arkasından kalkıpta yas tutamam açıkçası.
Bilemicem artık alakasız ya da anlamsız cevap verdiğini yapacak bişey yok herkes kendi yoluna 🤷🏻♀️ o da istediği kadar yarım Allaha emanet etsin 🤣
Bir ilişki de denmezdi flört aşamasıydı aslında
Hakkınızda hayırlısı olsun... her şey biz insanlar için mutsuz bir evliliğin devam etmesine gerek yoktur diye düşünüyorum
Onun için ne kadar değerliydim bilemiyorum ama o benim için değerliydi ve bunu kendisi de çok iyi biliyordu. Ama belkide böyle olması daha iyi oldu
Ve mesajını instagram da kısıtlı bölümünden okudum ve sildim umarım okuduğumu görmemiştir 🤣
Aranızda ne yaşandı bilemem. Benim için çokta önemli değil.
Ben olaylara, ilişkilere ciddi yönde bakarım. Flört bir ilişki Kiralık bir ev gibidir. ya da günlük Otel Odaları gibidir tabiri caiz ise. Sizin için demiyorum. Bu benim genel görüşüm. Çünkü hiç bir zaman Kalbinizin gerçek bir sahibi olmayacaktır.
Evlilik için sadece çok sevmek, aşık olmak, huyunuzun suyunuzun, zevklerinizin aynı olması gerekmez.
İki tarafta samimi olacak. Güven ve sadâkat asla zedelenmemelidir dâhi kuşku duyulmamalıdır. Bir evlilik böyle olmalıdır. Asıl mesele de evlilikte bir erkeğin, maddi manevi yaşadığı olumsuz şartlarda, en ağır dönemlerde akl-î selim düşünerek, kaos dönemlerinde süreci sağlıklı yürütecek kabiliyette ve psikolojik olarak aldığı kararlarda ailesini yuvasına koruyabilecek donanımda olmalıdır.
Sizin yaşadığınız gibi en ufak bir durumda ben seninle uğraşamam derse bu ilişki yürümez, yürüyemez. Yoksa " olursa olur, olmaz ise sen yoluna ben yoluma " der.
Bir ilişki de bu önemlidir. Çünkü Kadınlar Güvende olmayı ister, güvenebileceği bir erkeği ister. Güven varsa huzurda olur, sevgi dse olur. Şüpheye yer olmaz...
Çok fazla uzun yazdım kusura bakma.
Benim için yazdıklarınız için de teşekkür ederim. Zaten ben kızım ve oğlumla çok mutluyuz. Tekrardan teşekkür ederim.
Son iki yorumu yeni gördüm. Malûm yazarken anlık ileti gelmiyor. Siz Kadınlar gerçekten farklısınız. Yine de gidenin ardından bakıyorsunuz.
Bu aralar bende ınstagrama takıldım. Daha çok sosyologların konuşmaları hoşuma gidiyor. Boş insanlara takılmaktansa, boş sözler dinlemektense onları dinlemek, nasihat almak daha iyi...
Kesinlikle katılıyorum düşüncelerinize o kişi görüşmenin başın da bana içinden gelenin en doğalıyla gel diyen kişiydi lakin kendisi o şekil de gelmediği için bitmesi gerekiyordu benden beklediğini kendisi veremedi ama güvenemedim sağlıklı bir iletişim kuramadık işi gereği ama her insan hayatımıza bir şeyler katıyor bu iyi ya da kötü neresinden baktığımız önemli. Herkesin yolu bahtı açık olsun demekten başka çare yoktur. Evt bu yarım sözüne takılmıştım çünkü hiç bir zaman ne düşündüğüne ne hissettiğine emin olamamıştım sürekli gel git halinde bi durumdu aramızda ki adını dahi koyamadığımız şey
Zaman en değerli kavramdır ve kişi en sevdiğine zaman ayırır. Sevgi ve zaman eş değerdedir. Seviyorum demek yetmez. Yanında olmak gerekir.
Bir kumru ya da Üveyik kuşlarını düşün. Belki yedi sene ömürleri var. Eşi öldüğünde yasını bile tutamadan bu hayata elveda diyorlar. Birbirlerini hiç bırakmıyorlar. İnsanlar neden bunu yapamaz ya da başaramazlar anlamıyorum.
Demek ki evlilik basit bir olay değil. Bir olmak var. Birlikte hayatı paylaşmak var. Birinin canı yandığında acısını, sızısını yüreğinde hissetmek var. Bunlar defterde kitaplarda yazmıyor. Kalbi olan zaten bunları yaşıyor.
Böyle olması sizin için belki de hayırlısı oldu. Sizi yarı yolda bırakan kişi için üzülmeyin. Yol bu siz önünüze bakın ve yürüyün. Sizinle beraber gelmek isteyenler zaten gelir. Gelenin yeri hazır gidenin yeri.
Herkes için hayırlısı ne ise o olsun evt kızgınım şu an ama geçecektir. Herşeye biz insanlar için...
Amin cem-i cümlemize inşallah.
Ateş bu bir anda sönmez. Kor olur sonra küllenir inşallah. Hayatımızda bunlar olacak. Yoksa doğruyu yanlışı akletmemiz çok zor. Bazen nasihatla olmaz yaşamakta gerekiyor.
yok ya olur mu oyle sey karşındakı ınsan o kadar degersız mı zaten degersız ıse neden zaman geçırdık bu bana yalış gelıyor
Soruyu anlamadın herhalde. Veda ederken Allaha emanet ol demek yerine neden Allaha emanet denir
soruyu anladım da anlatmak ıstedıgım seyı anlamadın sanırım ben bırlıkte zaman gecırdıgım ınsanı herhangı bır ınanısa gore degıl de kendı ınanç degerlerım ıle ugurlarım ve onunla ıyı zaman gecırdıgımı ona hıssetırırım
Aslında anlatmak istediğim de senin düşünce gibi ama işte anlamlandıramadığım bir insan neden yarıda keser bilemedim anladın işte ben ona Allaha emanet ol derken o sadece Allaha emanet diyip bırakması dikkatimi çekti
Erkeklerin bazen düşünmeden yaptığı şeydir bu buna anlam verememen çok dogal sor kendisine farkında bile değildir büyük ihtimal
Canı saüolsun der gecerim bende 🤷🏻♀️
Zaten yapıp yapabileceğin tek şey bu, bu durum karşısında
teşekkür ederim
Ne diyecektik ki?
"Allaha emanet "diyip yarım bırakmak mı? Allaha emanet ol demek mi?
İkisi de aynı yere çıkıyor yani.
Bana göre çıkmadı ama işte
Saçma biraz
Saçma derken?
Görüşmek üzere, kendine iyi bak
Askere gider gibi Allah'a emanet
😂
😬😬
yok mk.