7 seneden sonra miadını doldurmuş gibi hissedersin bazen. Olur da görüşemezsek hakkınızı helal eder misiniz bana?

7 seneden sonra miadını doldurmuş gibi hissedersin bazen. Olur da görüşemezsek hakkınızı helal eder misiniz bana?
Helal olsun. Bu sitede duruşunu asla bozmayan aklı başında nadir üyelerden birisin. Gönül gitmemeni ister ama sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun 9'yav iyi bak 🙏
Sistem düzeltmiş: 9'um kendine iyi bak* ✨
Ahaha Rüya'nın sorusu :D Teşekkür ederim düşüncelerin için sen de duruşunu hiç bozmayan kişilerdensin. Kim bilir belki yıllar sonra bir sabah yine uğrarım buraya :)
Evet rüyanın sorusu arkadaşlığımıza güzel bir numara kazand8rd9 ))
Teşekkür ederim. Gelirsen ben torun tombalak yine buralarda olacam 😄 görüşürüz. .
Ahahah kazand8rd9 güzel olmuş. Gelince torunlarını severim o zaman :D Görüşürüz.
Hayatım boyunca kimseye kimseye veda ederken kin ve nefret duymadım. Kötü günler yaşandıysa iyi günlerimizde oldu diyerek affetmek için kırk sebep aradım. Tek bir kişi hariç. Onu affedemiyorum. Bu dünyada karmanın onu bulacağı günü görür müyüm bilmem ama ahirette canım olsa bile yakasına yapışıp yüz kere bin kere soracağım “neden?” diye.
Helal olsun ama veda edemiyoruz öyle bir durum var bizde yavrum 😂
Teşekkür ederim
Hakkım varsa helal olsun inşallah reis dürüst birisin zlo sans hürmet eder Allah’a emanet ol kendine iyi bak bazen bnde düşünüyorum gitmeyi ama tutan birisi var dikkat et kendine
Reis 7 yıl be çok muhabbet etmedik ama adamın dibisin
Cevap
7Cevap
7 sene, dönme ihtimali yüksek.
Vedaya gerek yok, bir süre uzaklaşmayı deneyip toparlanıp dönmek varken...
Bence kapatma.
Bu tarz şeylere önem vermediğim için hayır
Senle bir muhabbetim hiç olmadı ama arkadaşlarımın arkadaşısın. Yolun açık olsun, her şey gönlünce olsun
Etmem nereeye 😔😔😔 ne bu gidişler sende git yapayalniz birak beni
Tanımıyorum seni ama bence silme bende silecektım geçen gün bir sure girmedim hesap oyle durdu zor değil silme hesabın dursun belki pisman olursun
Hayır. İnsanların yaptıklarının psikolojik sorumluluğundan kurtulmalarını sağlayacak bu fırsatı onlara vermem. Herkes yaptıkları ile yüzleşebilmeli bence.
Etmem nereye🥹 gitme yaw nereye gidiyon sakın bak valla küserim böyle bişi olamaz
Ediyorum, ettim
Bu dünyada yüzünü görmek istemediğim insanla ahirette hesap işleriyle uğtaşamam.
7 yılın sonunda vedalaşırken Allah iki cihanda da karşılaştırmasın dedim, herkesin bi sınırı var
Hakkım var mı ki hakkımı helal edeyim. Olmayan birşeyi helal edemem. Herkesin hakkı kendinedir. Kimsenin kimse üzerinde hakkı olmaz. Kendi düşüncemce.
Tanımıyorum ama ederdim nereye bu arada?
Gitmeee bir yereee , gidersenn ben ölürüüümmm😂
Yoo ciddiyim 🥺🙄
Evet 😂
Beraber gülmeyi özlediğim ama ömrüm boyunca affetmeyecegim insanlar var
Vedalasmayi sevmiyorum tatil dışında ama arada helalesiyoruz yine de hakkı Hak bilir.
Tanımıyorum ama helal olsun.
Hmm bilmiyorum iyi ayrildiysak olur
Helal etmiyeeeem
Hak helal kavramlarına inanmıyorum
Eminmisnz vedalaşmadan
Arapça söylemlere inanmıyorum.
He gitte sitede yakışıklı yokluğu çekelim😅
Etmiştim..!
Etmediklerim var
yedi senemi calmis bi de helal mi edicem
Düşüneyim 😃
Kime ama