Faiziyle taksit taksit 150.000 lira borca battım. Arkadaşım ev alacak diye verdim geri ödemedi. Şehir değiştirmiş, numarası falan her şeyi gitmiş...
Zor geçiniyorum, bi de tek de değilim yavrulu bir hayvan bakıyorum artık o da aç kalıyor.
Faiziyle taksit taksit 150.000 lira borca battım. Arkadaşım ev alacak diye verdim geri ödemedi. Şehir değiştirmiş, numarası falan her şeyi gitmiş...
Zor geçiniyorum, bi de tek de değilim yavrulu bir hayvan bakıyorum artık o da aç kalıyor.
bu da sana hayat dersi olur inşallah herkesin kazandığı para kendine
intihar falan etme sakın enflasyon var 150 bin lira 2-3 seneye değeri düşer zaten ödemen kolaylaşır
böyle bir süre devam etcen ailenden falan maddi yardım iste bi süre
Burdan belki sana iyi para kazanıp da yardımcı olmak isteyen çıkar ama intihar etme sakın, ödenir o borç. Arkadaşın bile olsa kimseye de güvenmemen gerektiğini öğrenmiş oldun acı bi şekilde.
Eğer beslediğin şey kedi ise yollara konulan mamalardan al biraz kim ne diyecek neticede sen de hayvan besliyosun.
Cevap
6Cevap
Babana bile güvenme diye bor söz söylemiş zamanında sen hangi akla hizmet kalkıp arkadaşına güveniyorsun ve 1000 değil 2000 değil tam 150.000 lira veriyorsun? Hangi dünyada yaşıyorsunuz abi bu ne güven? ...
Olan olmuş daha iğnelemenin anlamı yok kızı bence. Herkesin başına gelebilir ne öyle ahkam kesenler var telefondaki dolandırıcılara nasıl kanıyorlar diye ama kendilerine musallat olunca ve dolandırılınca hipnoz oldum diyorlar
kanka sabret diyecem de zor bende aynı durumdayım ama eve mahkeme kararıyla eve noterden iptek koydurursun
Sağ gözün sol göze güveni yokken böyle zamanda para verilir mi kimseye
İntihar kötü bir şeydir. Git acımasızca sikayet et onu. Arkasını bırakma.
arkadaşım diyorsun yani tanıyorsun git şikayet et
Allah yardımcın olsun
Intihar neye fayda peki…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?