İntihar edip kurtulmak istiyorum?

hayatta hiçbir gayem yok bir hedefim yok hep iyi bir insan olmaya çalıştım hep güzel şeyler yapmaya calıstım ama hiçbir şey istediğim gibi olmadı öyle nasipsiz bir insanım ki ne bi kız arkadaşım var gayet tipim de yerinde kötü alışkanlıklarım da yok sadece biraz çekingen utangaçlığım var istediğim hiçbir şey olmadı olmuyor da hep istediğim şeyler gercekten cok güzel şeyler güzel bi iş meslek güzel bi ev araba vs güzel bi eş vatanıma milletime yararlı bi nesil yetiştirmek ama olmuyor hep yalnızım doğru dürüst arayanım yok akrabalarımın düğünleri var kalabalık giremiyorum herkesin bi kız arkadaşı var artık bişeyler yapmaya calısıyorlar öyle şerefsiz insanlar tanıyorum ki onlara bile kızlar bakabiliyolar. dua ediyorum olmuyor ne denediysem olmuyor ben ne günah işledim de bunlar başıma geliyor artık yaşamak istemiyorum uygun bi zamanda nasıl olucak bilmiyorum ama kendimi öldürmeyi düşünüyorum öteki tarafı da düşünüyorum bu hayat geçici ama diğer normal insanlar gibi olmak istiyorum yeter artık ya dayanamıyorum..
İntihar edip kurtulmak istiyorum?