Artık ya intihar edeceğim ya da evi terk edeceğim?

İnsanın ailesi sınavı olması ne zormuş o kadar iğrenç bir ailem var ki anlatınca siz şükür ediceksiniz babam mesela bu yaşıma kadar beş kuruş doğru düzgün ihtiyaçlarım için para vermemiş bir insan 21 yaşındayım bu yaşıma kadar yok aman allah yakar yok ateş olursun yok elalem ne der diye diye hep istemediğim kıyafetler giyindim hep pantolonun üstüne uzun şeyler gitin aman imanlı görün çoğunu genellemek istemiyorum ama bu zamanda kapalı insanlar bile benden daha açık giyiniyor. Bu taz gittim çalıştım kendime birşeyler almak en doğal hakkım makyaj malzemesi oje aldım afedersiniz her bokda her tartışmada onları toplayıp saklıyorlar neymiş ben iyi olayım nereye kadar ki yaptığım bir şey yok evde ne kavga çıkarırım ne huzursuzluk ama hata ile bir şey yaptım mı hemen resti çekiyorlar böyle bir şey olabilir mi ya abim desen adi de öyle sevgilisine dünya kadar para yediriyor kardeşlerinin ihtiyacını karşılamıyor ben o kadar çok yoruldum ki daha anlatmadığım bir sürü şey ne yapayım konuşmakla anlamıyorlar arap beyinliler çünkü şeytan diyor git sevgilinle kaç sevgilim herşeyimde yardımcı benim en zor zamanlarımda yanımda oldu ya gerçekten cinnet geçiricem intihar edicem ya da evi terk edicem napıcam yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Oyun seneryo kurupta ilgi çekme çabasında olan ergen değilim lütfen gerçekten yardımcı olmak için fikir verin
Artık ya intihar edeceğim ya da evi terk edeceğim?