Kaynanam bana vücut hatlarımdan dolayı hafif kadın dedi, eşim de onun yanında. Ne yapacağım?

bayanlar merhaba kac gundhr canimi cok sikan bir olay var maalesef gecen gun mevlid icin kaynanamla
bir komsumuzun evine gittim ferace tarzi bir elbise giymistim hicbir vucut hattim gozukmuyordu sadece kadinlar var diye basimi kapatmamistim sonra herkes dagilinca mevlid sahibi de yasli diye kaynanamla o yorulmasin diye mutfagi toplmaya gittim esofman ustune de tisort giydim ama kalcam ve gogsun esofman ve tisortten az da olsa belli oluyordu tekrar belirtmek isterim ki evde 5 yasli kadin (biri kaynanam) ve ben varim yani ve mutfagi topluyorum ondan rahat giyindim isim bitince salondan kaynanami duydum ordaki kadinlarA bizim gelin de hafif kadin baksana poposuna gibi bi laf eti cok bozuldum bu benim elimde olan birsey mi ben popomun buyuklugunu hesapmi verricem size yani esime anlattim sen niue esofman giydin ki dedi dedim sadece 5 kadindik koca mutfagi 40 kisinin yemeklerinin bulasigini yikadim sevabina feraceyle terlemiyim diye giydim dedim oda annem ne dese dogrudur ben karismam dedi cok bozuldum kalcamdan gogsumden dolayi kadin namusuma laf etti resmen esim de benim yanimda degil onun yaninda napicam
Kaynanam bana vücut hatlarımdan dolayı hafif kadın dedi, eşim de onun yanında. Ne yapacağım?