Antik çağda dünyaya gelmeleri gerekiyordu bence. bu çağda bu kadar ilkellik olamaz çünkü. bir daha görürsem muz mu versem acaba?

Antik çağda dünyaya gelmeleri gerekiyordu bence. bu çağda bu kadar ilkellik olamaz çünkü. bir daha görürsem muz mu versem acaba?

kendilerini eğitememişler maalesef. yani ben çok sinir oluyorum bu tür kişilere yanında mesela bir bayan var yayılmış oturmuş ya da mesela yanında ki kişinin alanını daraltarak rahatsız ediyor bu yüzden de olabildiğince boş yerleri tercih ediyorum ama nüfüs çok
Sinir oluyorum. Metro ve marmaray da uyarı var ama eğitimsiz insan her yerde kendini belli ediyor. Belli ki aileden terbiye herkese gelmiyor, ilkokuldan başlayarak toplum içinde yaşama diye saygı ve görgü kurallarının olduğu zorunlu bir ders olması lazım.
Uyuz oluyorum evde nasıl oturuyorsan otur da dışarda toplu taşımada, durakta, bilmem nerede böyle oturanların ortasına tekmeyi sallayasım geliyor. Bir de yanına oturmaya kalksan hiç toparlanmaya da yeltenmiyorlar.
Tam bir ö*küzler ve anlayışsızlar zaten daracık yer oluyor bazen sığamıyoruz
Cevap
0Cevap
Uzun zamandır toplu taşıma kullanmıyorum kullandığım zamanlar böylesine hiç denk gelmedim zira gelseydim birsey susmazdim
ay çok sinir bozucu bazısı o kadar abartıyor ki daha yeni yaşadım ben toparlanıp düzgün oturdukça adam 2 metre açıyor.
vur bacak arasına bida ayırabiliyo mu görim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?