Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada dizlerim ağrıdığında hafif bir yayılıyorum millet beni öyle oturdu sanıp sonradan gelipte lan köpekk sen nasıl yaparsın edebinle otur gibi yorumlar yaparak duyar kasmayın..
Soruma gelen görüşlere tutuldum🙄🤭 geceniz güzel olsun. 🕵️🌜
Soruma gelen görüşlere tutuldum🙄🤭 geceniz güzel olsun. 🕵️🌜
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
terbiyesizlik bence babanın yeri değil edebinle otur nereye gidiyosan git ya da özel aracınla gidiceksin ayak uzatmak istiyosan sonuçta ayak uzattığın yere de insanlar oturuyor ne demek bundan da kavga çıkıyo siz ne sanıyosunuz kendinizi ya
Umarım karşılaşırız üstüne bile uzatırım valla
he he eminim yaşanır bu bi uzat bakıyım bak noluyo
Tabi lenn
Rahatım böyle çokta fifi
Hemen de gızıyosunn haa şurada iki soru sorduk diye boşken sen de uzay neyse sen kedinle yıldızlara çık yorumun ciddi manada çocukça geldi bu gızları sinir etmek çok golay yahuu iki eğlence yapalım dedik
ne bok yiyosan ye be yarın bir gün senden daha rahatı çıkar görürsün o zaman rahatlığı s. git şimdi senle mi uğraşıcam ben burada hala yazıyo ya
Tm tm beyninin içinden kaynar sular çıktıkça sana zararı olur özür de dileyeyim gelipte beni dövme bari ne yapıcağın belli olmaz hshsja
Ben yine medeniyetten sapmıyımm
neyin duyarından bahsediyosun sen bi sağlık sorunun varsa zaten insanlar hoşgörülü karşılayabilir onun dışında niye ayağını insanların oturacağı yere uzatıyosun ki toplu taşımadan bahsediyoruz
Boşken belki bir kaç kere yapmışımdır onu da hatırlamıyorum zaten bacaklarım ağrımaya başladığında hafif yayılıyorum dedim farkındaysan
tamam da sorun da bu ayrıntı yoktu nerden bilebilirim ben?
Ben kendimi kastetmedim ki izlediğim bir haberden alıntı yapıp sormuştum onun dışında sen gerçek hayatta da böyle misin? Sinir küpü oldun resmen ya da ben mi abarttım bilmiyorum
durup durup soruyu hortlatan sensin ben mi sinir küpü oluyorum taksit taksit soru soruyosun kanser hücresi gibisin yeterince muhattap oldum seninle bb hello kitty
Geçmiş geçmişte kaldı hortlatıyor derken kışkırtayım dedim kusura bakma olayın buralara kadar geleceğini düşünmedim soruda da uzatanlar diyorum tepkini onlar adına gösterebilirdin
Son derece bacak açılarak oturanlar hariç gerisi normal bence
Dizinde ağrı olan da yapmak zorunda kalabilir
Yaşlı ve yürümede sıkıntı taşıyorsa veya yükü fazlaysa rahatsızlık duymam.
Bağdaş kuranlar bile oluyor.
Rahatsız olmuyorum, yeter ki yerimi işgal etmesin.
Herhakde kni
Yaniii