Eşim kızımla beraber annesinin evine gitti. Ailemi tekrar birleştirmek için ne yapabilirim?

Ben kısaca kendimi anlatayım; 7 ay önce kendi annemin babamdan kalan ata mirası özel halk otobüsünü satması sonucu kendimi bir boşlukda buldum ve metanfetamin kullandım
7 aydır kullanıyorum muzdarip olanlar vardır bu konuda hem ailem için kadınımı üzdüğüm için gerçekten çok pişmanım; sebepler onu ve kayınvalidem bizde kalıyor ciddi bir geri vermek şartıyla hayrı sayılır bir miktar borca soktum yaptığım iş fabrika personwl servisi ödemelerini düzensi kafasına göre yapıyor haliyle bende işi çevirmek için al ver borç almak zorunda kalıyorum. ama benimdw şahşi hatalarım var KUMAR bağımlılığım yok ama zaman zaman iyi paralar kaybettim; ve eşin haklı olarak bu konudan müzdarip; HOVARDALIĞIMDA VARDI ama yemin ederim çok pişmanım birdaha öyle birşeyde kesinlikle bulunmayacağım eşim için gurur kırıcı üzücü yıkıcı bir durum olduğunu anladım; ve evli bir adama kesinlikle yakışmıyor.; Gidişide metanfetamin yüzünden çok değiştiğim ve en son ona şiddet tarzı bir hareketdw bulunmam bundan dolayı gitti. AÇIKCASI ŞAHŞİ OLARAK KAZANMASINI BİLİYORUM TUTMA MUHASEBESİ BİRAZ KEYFİ DAVRANDIĞIM İÇİN YAPAMIYORUM AMA BUNUDA AİLE KOCASIYSAN VE BİR BABAYSAN YAPMAN LAZIM VE ÖĞRENMEN LAZIM BU SORUMLULUĞU ANLADIM EŞİMİ KIZIMI ÇOK SEVİYORUM İLK GİTTİĞİNDE TEDAVİYE BAŞLA GELECEM DEDİ EŞİM ; AMA DEDİĞİM GİBİ İŞİM BAŞ AĞRITICI TEDAVİYİ BU YÜZDEN ERTELEDİM METANFETAMİN ÇOK KÖTÜ BİŞİ 7 AY LIK SÜREÇDE ARKADAŞLAR ÇOK KISA SÜRE KULLANMAMA RAĞMEN HAYATIMA ÇOK OLUMSUz şeyler kattı; gerçekten pişmanım bu maddeye başlamam ansızın bir boş anımda oldu hiçde madde içip rahatlama hissi yoktu..
söyle diyeyim delikanlı çağlarında uzun süre esrar kullandım annem cebimdw yakaladı ve annemin bir bakışı vardı bana annemden değerli değil elimden düşmeyen esrarı bıraktım esrar tabiki diğerlerine göre daha iyimser bişi ama onuda çok sık içiyordum ve kendim karar alıp bıraktım ; bu metanfetaminide gerek tedaviyle gerek azimle gömeceğim tarihe
KİMSE YANIMDA DEĞİL BABAMDAN KALAN İYİ BİR MİRAS VAR
Güncellemeler
+1 yıl
ve herşeyi düzelmesini istiyorum yaptığım kötü şeylerden çok pişmanım sizden yaratıcı fikirler bekliyorum eşimi geri dönmeye nasık ikna edebilirim? ailem benim herşeyim ben onları çok seviyorum. ne yapabilirim sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
istegin gelmedi hanımefendi
Eşim kızımla beraber annesinin evine gitti. Ailemi tekrar birleştirmek için ne yapabilirim?