AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yıldız Tilbe demişti ya bir röportajında “herkese hakkım helal. Öbür tarafta karşılaşmak istemiyorum” diye. O kadar haklı ki…
Ne yazık ki olmuyor. Kalpbi insanlar öyle hor kullanıyor ki o kişi ömür boyu korku güvensizlik ile yaşıyor. Gelip ondan sonra helallik istersin içini rahatlatmak için ama o adamın hayatı asla eskisi gibi olmayacaktır
o benden helallik istedi halledebileceğimiz bir mesele varken gittiği için bize yazık ettiği için canım çok yanıyor ama o an o duygusallık ile helal olsun dedim. bugün canımı çok yakan bir şey olunca şu an kalbim öyle yanıyor ki sanki ona hakkımı helal edemiyorum...
Yıllar önce yaşadım bunu. Birine hakkımı helal edemedim hatta ona bana yasattiklarini yaşamadan ölme dedim. Yıllar sonra ağlayarak ulaştı herşeyi yaşamıs helallik istedi. Bir süre sonra azad ettim onu
bu gece canım çok yanıyor. az önce dedim çok pişman ol beni ellerinle ittiğin için bunun acısını sen de yaşa dedim içimden canım çok yanıyor o kadar hayallere inandırdı beni, beraber birçok hayalimiz oldu dedim biz onunla bir ömür yürüyeceğiz bu yolda diye şimdi helal etmek o kadar zor geliyor ki
Sen sanırım bensin. Sana üzücü bir haberim var ilerde o kalbi hissedemeyeceksin.
oysa ben kalbi çok güzel bir insandım herkes bana öyle söylerdi senin kalbin kimsede yok diye. kalbimin böyle bir yerde harcanmasına helal edemiyorum belki de
Kalbini yine güzel ve temiz tut. Aşk böyledir işte insanın canını acita acıta bir şeyler öğretir. Sen orayi bir süre beklet hiç bir tohum ekme cünku verim alamazsın.
ben bir onunla hayaller kurmuştum onunla olacağımıza gerçekten inanmıştım şimdi oraya tohum falan o kadar imkansız geliyor ki
Öyle düşünme. Bu hayatta çok umutlar gördüm sana ufacık örneğini vereyim depremde kuruyemiş dükkanından yere saçılan cekirdeklerden ayçiçeği çıkmış. Mükemmel bir umut değil mi bu
insan acı dolu iken bunları göremiyor
Acı ilerde güleceğin bir şey olsun kendine zarar verirken başkaları yoluna devam ediyor.
Sizden çok özür dilerim böyle bir zamanda yalnız bırakıyorum sizi sabah iş var bekledim sizi ama epey geç olmuş saat. Allah'a ement olun dualarım sizlerle
Allah'a emanet olun estağfurullah bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim her şey gönlünüzce olsun inşallah
Yarın tekrar yazacağım bu haftam sizindir iyi olmanız için biraz anlatacaklarım var sonra hayatınızdan çıkarabilirsiniz beni.
çok teşekkür ederim sağ olun var olun iyi geceler dilerim
anlatırsanız çok sevinirim
Yarın 10 da görüşmek üzere Allah'a ement olun ☺️
sizler de iyi geceler
Günaydın ☺️ yeni günün umut getirmesi dileğiyle
teşekkür ederim size de hayırlı günler dilerim
Teşekkür ederim ☺️ nasılsınız
kötüydüm bugün bir süre ağladım içim acıyor hâlâ siz nasılsınız?
Aynı meseleden ötürü mü. İyiyim şükür molaya çıkmıştım size yazayım dedim 10 da cikacsgim işten
kolay gelsin sizlere, molada meşgul etmek istemem sizi, müsait olduğunuzda durumu anlatayım
Çıkışta yazacağım inşallah. Bende size kendimi anlatacağım. Burası uygun mu başka bir yolu var mı ben çok özeli anlayi doğru bulmuyorum burada pek aşina olduğum bir yer değil bu site
burası benim için daha uygun sorduklarımı siliyorum birkaç güne isim vermeden olayı anlatabilirsiniz ben öyle yapmayı düşünüyorum
Tamam nasıl isterseniz peki bir kaç güne bir daha konuşamayacak miyiz
size şöyle söyleyeyim sevdiğim insan ile istemeyerek yollarımız ayrıldığı için onu hâlâ sevdiğimden bir başkası ile konuşma farklı boyuta taşınırsa o kişiye de boşa umut verip üzmek istemem bu sebeple sizi kırmak istemem
Benim öyle bir niyetim yok öyle bir hisse kapilmaniza neden olduysam hiç konuşmayalım ben sadece size destek olmak istiyorum
estağfurullah iyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum sadece bugün çok hassasım yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın
Estağfurullah. Çıkınca konuşalım inşallah. Umarım derman olurum en azından destek olmayı ümit ediyorum
teşekkür ederim müsait vaktinizde konusuruz
Geldim ben kusura bakmayın eve gec kaldım biraz şarjım bitmişti haber edemedim
yo estağfurullah ben zaten dün erken uyumuştum
İyimisiniz. Bende şimdi ise gidiyorum bir türlü denk gelemedik
şükür diyelim yine de insanın içinde sıkıntı var, kolay gelsin size
İnşallah bu gece konuşuyoruz sıkıntıları biraz olsun hafifletmek için çabalıyoruz ☺️
inşallah kalbi güzel insan, teşekkür ediyorum ilginiz için, sizler de iyisinizdir umarım
Ben güne mutlu başlamak ve yaşamak için her zaman çabalıyorum. Allah gam keder vermesin
Merhaba uyudun mu
merhaba henüz uyumadım
Ben geldim biraz sohbet edelim ☺️ seni dinlemek elimden gelirse iyi etmek istiyorum
ya benim hikayem belki klişe gelebilir. severek ayrılmak. ben istemezken o ayrılalım talebiyle geldi. durum biraz detaylı, dinlemek isterseniz. bir de iş varsa uykunuzdan da çalmak istemem :)
Hayır uykum yok işten yeni geldim vakit bol sizi dinlemek istiyorum ben biraz olsun kalbiniz rahatlar anlatırsanız
sevgilime tam 2 sene önce bugün açıldım. 2 sene içinde benden 3 kez ayrıldı ve bu seferki 4. oldu. sebebine gelirsek, son zamanlarda eskisi gibi iletişim kuramadığımızı düşünüyordum. sabahları günaydınlaşma oluyordu ama gün içinde eskisi gibi yazmazdı. akşamları arkadaşları ile çıkar, yine müsait değilim diyerek yazmazdı. gece beklerdim bari o zaman eskisi gibi 30-40dk mesajlaşırız derdim ama eve gelince de "uyuyacağım iyi geceler" diyerek 5dk falan konuşurduk.
bu durumu 3-4 kez dile getirdim. hiçbir zaman onu suçlayıcı konuşmadım. her zaman ben dili ile anlattım. ona dedim ki "bu durum beni üzüyor, ben iletişim azalınca üzülüyorum" yani hiçbir zaman "sen üzüyorsun, senin yüzünden" demedim asla.
"bana normal geliyor iletişimimiz, sonuçta hiç konuşmamazlık yapmıyoruz" diyordu. o böyle dedikçe benim daha da canım sıkılıyordu. ilişkinin başlarındaki ilgiyi beklediğimi söyledim. "ilgisiz miyim ben? o zamanlar daha boştuk, şimdi arkadaşlarımla oluyorum genelde onlarla buluşuyorum" falan dedi ben de "en azından günümüz nasıl geçti gece konuşalım istiyorum" dedim "günümün nasıl geçtiğini anlatmam için uzun uzun yazmam lazım, yazamam ki" dedi. bu dedikleri fena halde canımı sıkıyordu. önceden uzun uzun yazışırdık. hani derler ya, hiçbir kadın daha önce karşıdan görmediği bir şeyi talep etmez diye. ben de eskiden olduğumuz gibi olmak istiyorum.
haziranın ortaları gibi arka arkaya ben yazdım 4 gün boyunca "günaydın" diye. yine iletişimimiz bana az geliyordu. finallerin başladığı hafta, dedim ki ben yazmayı bırakayım biraz da o yazsın.
bekliyorum mesaj yok. 2 gün oldu. artık canıma tak etti. aradım bir gün. dedim "biz neden konuşmuyoruz, bir sorun mu var?" diye. "hayır yok, ödev yapıyorum, sınavlara çalışıyorum" dedi. "ama 2 gündür hiç konuşmadık, bir sıkıntı mı var neden konuşmuyoruz?" diye sordum birkaç kez. "yok dedim ya, hep bana soruyorsun belki senin sıkıntın var Allah Allah, hem sen de yazmadın o 2 gün boyunca" diye çıkıştı biraz. moralim daha da bozulmuştu. ben sadece bir sorun varsa halledelim diye sormuştum bunları ona.
bu olaydan sonra 2 gün daha ben yazdım. sonra yine bırakayım dedim bakalım ne olacak. 3 gün oldu yazmadı. yine duramadım aradım. açmıyordu. ertesi gün aradım, açmıyordu. ertesi gün aradım, açmıyor. en son mesaj attım müsait olduğunda konuşalım diye. 1 hafta sonra aradı beni. bana devam edemeyeceğini söyledi. telefonda "sen bilirsin" dedim ama çok fenaydım. o gün ve ertesi gün öğleye kadar ağladım. öğle vakti mesaj attı buluşup konuşalım diye.
buluşunca duygularıma engel olamadım. "beraber aşabiliriz, yeter ki ellerimizi bırakmayalım, gitme, bu kadar kolay vazgeçmemek için söz vermiştik" diye uzun uzun konuştum belki fikri değişir diye. ama dediği dedik davranıyordu.
ayrılma sebebine gelirsek "sen öyle bir sorun mu var diye sordukça beni suçluyorsun, ben kendime sorunlu muyum acaba diye soruyorum hep" dedi. "demek ki mutlu edemiyorum, ben sana daha önce de söyledim 7-24 seninle konuşamam diye" dedi. ben ondan 7-24 konuşma istemedim, en azından arkadaşlarına vakit ayırdığı kadar bana da 1-2 saatini ayırsın istedim, sevgilisiyim sonuçta hakkım değil mi? "çok yoruldum, devam edemeyeceğim" dedi. ayrılmadan bana sımsıkı sarıldı defalarca, konuşurken sürekli gözleri doluyordu, saçlarımı okşadı, elimin üzerini öptü. giderken arkasından baktım uzun uzun. 10 metrede bir arkasına dönüyordu. en son uzağa gitti durdu 5-10sn izledi ve gitti.
ilk hafta snaplere devam ediyordu. sonra snap atmayı kesti. 3 gün önce gece de fark ettim ki beni snapten çıkarmış. instagram'a baktım oradan da. bugün de fark ettim facebooktan da çıkarmış. daha önceki ayrılıklarında hiçbir zaman çıkarmamıştı beni. bu sefer böyle yapması çok canımı yaktı. aramızda asla ihanet, aldatma, yalan yok. bir de kavgalı ayrılmadık biz, duygusal bir şekilde ayrıldık. bu şekilde sanki düşmanmış gibi her yerden çıkarması çok canımı yaktı. kusura bakmayın uzun uzun yazdım.
bir de bundan 5 gün önce ortak arkadaşlarla buluştuk. orada bir arkadaşım ısrarla onu sordu "ayrıldınız mı lan yoksa" dedi ben de "ben istemedim ayrılmayı" dedim. "ortamda konusunu açma bak" diye defalarca rica ettim ama araba ile bizi eve bırakırken sordu "siz ayrılmışsınız galiba" diye. ne o ne ben kimse bir şey demedi. arkadaş "olsun ya arkadaş kalırsınız" dedi. o da "evet öyle olur artık" dedi. ben bir şey demiyordum. içimde umut vardı inince konuşuruz belki, evlerimiz yakın bir parka otururuz diye. arabadan iner inmez "hadi görüşürüz" diyerek hızla yolun karşısına geçti ve gitti. berbat hissetmiştim. bir de bu arkadaşın yanında bir arkadaş daha vardı. biz ayrıldıktan 1 hafta kadar sonra onu kafede görmüşler. demişler "oo siz sevgili olmuşsunuz" falan. o ise sadece gülümsüyormuş hiç ayrıldık falan dememiş. şimdi arabada bunlar oldu diye mi çıkardı beni her yerden?
Sonuna kadar dinledim ve içim paramparca oldu.. ilk olarak sana kızdım. Senin bu yaptığını ben çok önceden yaptım ve ben senin gibi sabırlıda değildim. 3 gün dayanmak mi asla yapamadım bir daat bile dayanamazdim sesini duymak için. Bir gün beni tıpkı senin dediğin gibi her yerden engelleyerek terk etti. O gün neyi anladım biliyor musun. Meyve vermeyecek bir ağaçtım artık. Artık kimseyi sevemeyecegim dedim artık kimseye güvenim olmayacak. O olmadan nefes dahi alamam dedim. Öyle de oldu o kadar uzun zaman depresyona girdim ki görenler sana ne oldu diyordu. Ama çok sonradan şunu fark ettim. Ben her ayrılmışta koştum evet ama bir yaraya dikiş atmıştım. Paramparça bir kalbi dikişler ile doldurmuştum. Kanama devam ediyordu ama.
Sorun şu ki biz olmayacak bir şeye seviyoruz diyerek zorladikca kalbimiz kaldırmaya ak dereceye geliyor. Bir gün bu sende öyle bir soruna neden olacsk ki kendime ne yaptım ben diye ardıns bakıp güleceksin. Zaman en önemlisi şu an zamanını olmayacak bir ilişki icin härcamişsin
Hayırlısi buymuş demek yerine etinle kemiginle yine istemişsin sen.
Artık durup düşünme zamanın gelmedi mi?
hep düşündüğüm şey şuydu ki, biz bunu halledebilirdik. bu anlattıklarım vazgeçmek için geçerli bir sebep mi sence? ben bunu kabullenemedim belki de. aramızda güzel bir aşk varken, benimle beraber hayaller kurup inandırmışken bu basit gidişini kabullenemedim. annesi ve ablası ona geçen seferki ayrılıkta "sen onun gibisini bulamazsın, kıymetini bil. sonra kaybedince kafanı duvarlara vurursun iş işten geçmiş olur" demişler ablası anlatmıştı bunu.
Benim anladığım kadarıyla oğlanın içinde duygu kalmamış ki insan dayanamaz ki yani. Sana sürekli soğuk yapmış soğuduğu için. Kangren bur iliskiyi kurtarmaya çalışmışsin hep. Bittiğine inandiramamişsin kendini
bana normal geliyor diyor kurduğumuz iletişim. bana normal gelmiyordu. sence sevgililer gün içinde ne kadar iletişim kurmalı? ben eski ilgiyi arıyordum. ödevim var, sınavım var bana hep bahane geliyor. aynı okulda aynı fakültedeydik o kadar da yoğun geçmiyor sınavlar biliyorum. arkadaşlarına çok vakit ayırıyordu ama şimdi de beni kaybetti.
O işi bende doğru bulmuyorum. Sürekli mesajlaşmak doğru değil her zaman sıkılırsiniz ama en azından ama aramak arada bir mesaj atmak zor değil ki
yok ben zaten 7-24 konuşalım mesajlaşalım demedim ona. istedim ki sabah 10-15dk kadar konuşalım. gün içinde eskisi gibi "napıyosun, nasılsın" diye sorsun yine 10-15dk konuşalım. hadi akşam arkadaşları ile birlikte ama eve gelince bir yarım saat sohbet edelim sonra uyuyalım istemiştim.
ama bizde son zamanlarda sadece günaydın, iyi geceler. hatta 4 gün arkadaşları ile tatile gitti sadece sabah günaydın yazıyordu, hiç gün içinde sormuyordu nasılsın napıyosun diye. bunu dile getirince de arkadaşlarla birlikteydim diyor. insanın hiç mi yazacak vakti olmaz? benim asıl kafaya taktığım mesele buydu. arkadaşlarına ayıracak vakti hep vardı ama bana bu kadardı.
Hiç evlilik hakkında konuştunuz mu
evet, hatta ben en başından beri onunla evlilik konusunda hayaller kuruyordum. bana aralık ayında yeniden döndüğünde ilk kez ondan geleceğimize ve evliliğe dair hayaller duydum. şaşırıyordum ama bir yandan da çok mutlu oluyordum benimle gelecek kurmak istiyor diye. tam da burada çok inanmıştım ona. böyle güzel hayalleri kendi bile kurmaya başlamışken beni yarı yolda bırakmaz diyordum. ailesiyle tanıştım. kuzenleri, ablaları, abisi, teyzesi falan hepsiyle tanışmıştım. hepsi de çok sevmişti beni.
En kötüsüde bu biliyor musun. Tekrar aynı şeyleri yadayamayacakmiş gibi düşünüyor insan.
evet bu sebepten dün içli içli ağladım. sanki ondan başkasını sevemeyecekmişim, bir başkası ile hayal kuramayacakmışım gibi geldi. çok can yakıcı.
Okulun bitti mi? Vaktinin genelini evde mi geciriyorsun
okul yaz tatilinde. şu an evet genelde evdeyim. okul olsa bu kadar düşünüp üzülmezdim, arkadaşlarım ve meşguliyetim olacaktı. en az 3 ay var daha açılmasına...
Bir kursa yazılsan olmazmi rahatlarsın. Nerede yaşıyorsun.
evet yazılmak için dilekçe verdim, küçük bir şehirde yaşıyorum
Söylemen sorun olmaz ki sadece belki yol göstermek istiyorum. Ne kursuna yazilacaksin.
İngilizce kursuna yazılmayı düşünüyorum, önceden de gidiyordum. siz ne işle meşgulsünüz?
Ben şu an çalışıyorum AVM de. Çok iyi olur banada yardimci olursun belki öğrenirim
sizin iş yoğun oluyor galiba, satış elemanı gibi misiniz?
Aynen satış elemanıyim ama şükür yorulmuyorum çok mutluyum ☺️
işinizde mutlu olmanız beni sevindirdi :) destekleriniz için de çok teşekkür ederim uzun uzun dinlediniz beni, her şey gönlünüzce olsun inşallah :)
Amin inşallah. Ben arkdasliğimiz hep sürsün isterim. Açıkçası insan kendini herkese acamiyor. Dinlemek konuşmak herkese nasip olmuyor sizde o enerjiyi hissettiğim için buradayım
sizz de bir sıkıntınız olursa çekinmeden yazabilirsiniz elimden geldiğince destek olmak isterim :)
Çok teşekkür ederim yazacam inşallah. Ama bu yorum altına yazmak cidden çok tuhaf oluyor ☺️
Niyetler okunmaz. O yüzden dil ile söylenen karşıyı bağlar.
Evet, çocuk oyuncağı mı lan bu
insan o an diliyle helal olsun dese de sonra yaşananlar kalbine ağır geliyor
İnsana beyin boşuna verilmedi, düşünerek hareket et diye verildi. Öteki tarafta mevlanın sana ''düşünmeden konuşmasaydın, iş işten geçti'' diyeceğine emin olabilirsin
ben şu an bir şey demiyorum sadece canım çok yanıyor karşı taraf da çektiğim acıyı hissetsin ancak o zaman anlar diyorum
Dilinle onayladıysan helallik alınmıştır
Kalbimle helal edemem ki razı gelmez
Bence Oluyor
Olmuyor.
Evet