O bana karşı tepkili ve haklı da bşraz, bende kırgınım,. Tribli olan birine nasıl davranmalıyım? Ne yapmak istiyordur ki? Kızlar?

Benim işyerinde artık aile gibi olduğum samimi bir kız var. Dosttuk biz onunla. Daha öncesinde abisi vs birlikte bende kaldılar. Ailesiyle bile görüşüyoruz arada sırada. Daha önce defalarca tartıştık fakat geçen baya büyük kavga ettik. İnstagramdan vs sildi beni. Ben bir olaya alındım ve sonra tartışma çıktı. Onun tepkilerine bnde kırıldım. Yanlış anlaşıldım. Kızın kırgın olduğunu hissediyorum. İşyerinde asla bnle konuşmuyor doğru düzgün. Önceden kendisiyle ilgilenirdim şimdi bişey yaptırmıyor da. İşyerinde olmadığım da iş ile ilgili aradığında bazen görüşürüz diyerek kapatıryoruz telefonu, bazen de soğuk davranıyor. Bugğn iş işe ilgili mesajlaşırken, bana iğneleyici bir laf söyledi. Üzerinde durmadım. Ben mesela ok kelimesinden nefret ederim. O da biliyor bunu. İnadına yazıyor bazen, bazen de tamamdır diyor. Bnce hala korgın ama trib yapıyor haklı olarak. Konuşmaya çalıştım ama konuşmuyor bnle. Ona nasıl davranmalıyım? Sürekli üstelemiyorum. Mesela ok dediğinde büyük harflerle sana da OK diyorum. Anlıyor tabi. Sizce ne yapmak istiyor olabilir?
O bana karşı tepkili ve haklı da bşraz, bende kırgınım,. Tribli olan birine nasıl davranmalıyım? Ne yapmak istiyordur ki? Kızlar?